Pipotuning píše:
No právě nejsem ocas ,tak tam nechodím!
Ty jsi zjevně ocas proto tam chdíš ---- a tohle jsou dva rozdíly mezi námi!!
Já ti to řeknu asi tak PIPO...já tuhle hudbu ani neposlouchám...takže Loď Jabloň a Koruna je pro mě TABU lollollol
Přesně tak nejsi přece OCAS aby si tam chodil!!
Tak tak...jako nemám nic proti těm co tam chodí,ale někteří co tam jdou jsou takový debilové až to bolí...kuwa ožere se to tam,pak to někoho nasere ty mu dáš přes hubu a zjístíš že mu je 14 let...kuwa
Sorry hoši... my jsme měli chlastačku.... vzbudil jsem se v neděli vedle kámoše uprostřed lesa...
Jinak jsem byli s TKOZ na stodolní a pak jsme byli chlastat do luboměře... asi 100km odsud... Jako že záděr...
Sorry hoši... my jsme měli chlastačku.... vzbudil jsem se v neděli vedle kámoše uprostřed lesa...
Jinak jsem byli s TKOZ na stodolní a pak jsme byli chlastat do luboměře... asi 100km odsud... Jako že záděr...
Krom toho já byl taky mimo a mohli jste to taky napsat o pár dní dřív...
tak tak...já jsem se to dozvěděl taky až včera...hned jsem volal freemanovy...no a nebudu komentovat jak mluvil...takže nikam se nejelo
Freeman_TKOZ píše:
tak tak...já jsem se to dozvěděl taky až včera...hned jsem volal freemanovy...no a nebudu komentovat jak mluvil...takže nikam se nejelo
Ještě pořád zapájím cabrio... ale bylo super... spali jsme uprostřed lesa.. babě jsem napsal přibližnou polohu a ráno (no hledala nás asi dlouho takže v 11:00 - to jsme furt spali) nám přinesla i jídlo a pití... jinak bycho to tam asi nepřežili Byli jsme bez auta, bez všeho... jen peněženka a to co jsme měli na sobě... eštěže jsou místní holky tak přívětivé k cizincům
to neber tak moc vážně já jen tak to řek ... v poho ne vždy něco vyjde