http://www.youtube.com/watch?v=RvpSZzf_zJM
asi né takovej co

Moderátor: Jardafox
Nechci dělat rozumbradu ani se vytahovat, ale v E46 M3 jsem se trochu povozil (trochu jinakbohhy píše:Nádhera tu 46ku vodí skvěle. Tohle podle mě znamená bejt s tim autem zžitej
Tak nejak sem to i tusil ze to s timhle mazlikem bude jednodusi nez delat takovy veci s 18kou. Je to o vykonuT-O-M píše:Nechci dělat rozumbradu ani se vytahovat, ale v E46 M3 jsem se trochu povozil (trochu jinakbohhy píše:Nádhera tu 46ku vodí skvěle. Tohle podle mě znamená bejt s tim autem zžitejnež je na silnici možný) a je to nesmírně talentovaný schopný auto, a taková táhlá zatáčka bokem neni až tak nic těžkýho, netvrdim, že jsem tak jezdil ani že tak jezdit umim, ale tohle auto umí hodně věcí.
Jeste ne...to jsou urcite zabery z autoskoly, teprv se ucej jezdit rovne a moc jim to nejdeNew_Zulu píše:proč ty auta jezději bokem? :-p to neumí jezdit normálně ROFL
Presne tak, ja sem byl parkrat na letisti a az asi po treti sem se dopracoval k tomu ze sem dokazal delat takovy ty dlouhy tahly kolecka. Tocit se pres plyn se stocenejma kolama je easy, ale delat vetsi a vetsi kolecka a drzet se v nich dlouho.Dejv píše:Nevidím důvod proč by to někdo neuměl stejně dobře jako oni.....je tady jen jeden menší problém, a to je místo, peníze a pak vhodný strojPak už je to pouze o trénování a získávání zkušeností, pže naučit se dobře ''vodit'' auto není otázka jednoho dne na okruhu..je to spousta hodin cvičení a získávání zkušeností jak se v určité situaci zachovat
btw. velice rád bych se knim přidal......