Lancia delta HF turbo integrale evo lll
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Lancia delta HF turbo integrale evo lll
Schánim tohle autíčko,nevíte někdo o nějakym??????????????Je to takovej můj sen,už sem jednu měl,ale někdo mi ji ukrad.....
Zajdi na www.auto.cz tam je par lidi, co zrovna Lancky hodne muzou a rozumeji jim, treba budou vedet.
V osumnácti sem si koupil deltu v dislu,no byl to pekelnej šrot,co by ste taky chtěli za 15000.....Pak sem chtěl koupit kastli bez rezu a vydal se za jednim tiponěm.Když sem k němu dorazil,měl tam fajnovou kastli 93 rok,už jí tam sušil prej třetí rok,takže byla jak nová.Zaujala mě tam ale jiná věc u jeho souseda byla votevřená stodola a tam vyčuhovala notně zaprášená integrale evo lll.Dal sem se do řeči s majitelem a ten mi řek,že neví co s ní,že byla jeho syna,kterej si ji koupil jako novou upravenou na závody do vrchu a ani se s ní nesvez,zabil se při autonehodě.Tak slovo dalo slovo já sem ji koupil od milého dědy za 25000....Směšná cena....Stačilo celý auto odkonzervovat(na tacho 3km.....) a mohlo se začít drandit...Byla to BOMBA 100km/h za 4,8s výkon cca 300Ps,měl sem ji necelej rok,pak někdo šel na jisto a auto bylo v pr*eli.
Ale teď bych ji bral zase,je ale problém z cenou......
-
- Kontaktovat uživatele:
tedka sem koukla na net a na mobile.de je nejaka za 600 000 

www.opel-tigra-cz.com | www.tigra-twin-top.wz.cz | www.pocasi-jarmil.wz.cz
http://jaromer.myminicity.com/ - moje virtualni mestecko
pocasi(Jarmil) 4EVER

pocasi(Jarmil) 4EVER
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
u takovýho auta asi není velikost spotřeby až tak podstatná, ale můžeš napsat kolik to tak cca bylo. Prý je to kvůli specifické areodynamice dost hodně. Chtěl bych to slyšet od někoho s praktickými zkušenostmi.Krosmen píše:V osumnácti sem si koupil deltu v dislu,no byl to pekelnej šrot,co by ste taky chtěli za 15000.....Pak sem chtěl koupit kastli bez rezu a vydal se za jednim tiponěm.Když sem k němu dorazil,měl tam fajnovou kastli 93 rok,už jí tam sušil prej třetí rok,takže byla jak nová.Zaujala mě tam ale jiná věc u jeho souseda byla votevřená stodola a tam vyčuhovala notně zaprášená integrale evo lll.Dal sem se do řeči s majitelem a ten mi řek,že neví co s ní,že byla jeho syna,kterej si ji koupil jako novou upravenou na závody do vrchu a ani se s ní nesvez,zabil se při autonehodě.Tak slovo dalo slovo já sem ji koupil od milého dědy za 25000....Směšná cena....Stačilo celý auto odkonzervovat(na tacho 3km.....) a mohlo se začít drandit...Byla to BOMBA 100km/h za 4,8s výkon cca 300Ps,měl sem ji necelej rok,pak někdo šel na jisto a auto bylo v pr*eli.
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
- darmon
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lancia delta HF turbo integrale evo lll
to se nashanis, nic cemu by lancia rikala evo 3 neexistujeKrosmen píše:Schánim tohle autíčko,nevíte někdo o nějakym??????????????Je to takovej můj sen,už sem jednu měl,ale někdo mi ji ukrad.....

-
- Kontaktovat uživatele:
nejakyho upravenyho, treba neony, snizeni, jinej motor atd. ?Fiesta píše:Kdyby nekdo chtel tak deda ma ve stodole Stadiona...a spotreba temer nulova....

www.opel-tigra-cz.com | www.tigra-twin-top.wz.cz | www.pocasi-jarmil.wz.cz
pocasi(Jarmil) 4EVER

pocasi(Jarmil) 4EVER
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak už sem říkal krosmenovy osobně. Jednou ve staršim (hodně) A&T, to když byl tenhle časpois ještě bez konkurence se v něm objevilo tohle autíčko. Brácha se na něj jel podívat. Stálo 330tis, ale odradilo ho že bylo kompletně celý červený ale úplně. Že tam bylo červený všechno i v interiéru a prostě že zevnitř to byl stromeček a bylo na tom spoustu kravin spíš negativních a o nějaký slevě nechtěl ani slyšet, tak se na to vykašlal, ale svezení prej ušlo
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Nechápu to,možná jsem debilní nebo jsem to blbě pochopil.Ty mi chceš říct,že si toto pěkné a docela vzácné autíčko s 300ps a najetýma 3km! koupil za 25.000,- kč??????? děda měl papíry na hlavu nebo si byl podobnej jeho synovi?Krosmen píše:V osumnácti sem si koupil deltu v dislu,no byl to pekelnej šrot,co by ste taky chtěli za 15000.....Pak sem chtěl koupit kastli bez rezu a vydal se za jednim tiponěm.Když sem k němu dorazil,měl tam fajnovou kastli 93 rok,už jí tam sušil prej třetí rok,takže byla jak nová.Zaujala mě tam ale jiná věc u jeho souseda byla votevřená stodola a tam vyčuhovala notně zaprášená integrale evo lll.Dal sem se do řeči s majitelem a ten mi řek,že neví co s ní,že byla jeho syna,kterej si ji koupil jako novou upravenou na závody do vrchu a ani se s ní nesvez,zabil se při autonehodě.Tak slovo dalo slovo já sem ji koupil od milého dědy za 25000....Směšná cena....Stačilo celý auto odkonzervovat(na tacho 3km.....) a mohlo se začít drandit...Byla to BOMBA 100km/h za 4,8s výkon cca 300Ps,měl sem ji necelej rok,pak někdo šel na jisto a auto bylo v pr*eli.
Tak teoreticky ten děda netušil jakou to má cenu a někteří důchodci se něčeho co absolutně nepotřebujou vzdaj lacino.........M3maniac píše:Nechápu to,možná jsem debilní nebo jsem to blbě pochopil.Ty mi chceš říct,že si toto pěkné a docela vzácné autíčko s 300ps a najetýma 3km! koupil za 25.000,- kč??????? děda měl papíry na hlavu nebo si byl podobnej jeho synovi?Krosmen píše:V osumnácti sem si koupil deltu v dislu,no byl to pekelnej šrot,co by ste taky chtěli za 15000.....Pak sem chtěl koupit kastli bez rezu a vydal se za jednim tiponěm.Když sem k němu dorazil,měl tam fajnovou kastli 93 rok,už jí tam sušil prej třetí rok,takže byla jak nová.Zaujala mě tam ale jiná věc u jeho souseda byla votevřená stodola a tam vyčuhovala notně zaprášená integrale evo lll.Dal sem se do řeči s majitelem a ten mi řek,že neví co s ní,že byla jeho syna,kterej si ji koupil jako novou upravenou na závody do vrchu a ani se s ní nesvez,zabil se při autonehodě.Tak slovo dalo slovo já sem ji koupil od milého dědy za 25000....Směšná cena....Stačilo celý auto odkonzervovat(na tacho 3km.....) a mohlo se začít drandit...Byla to BOMBA 100km/h za 4,8s výkon cca 300Ps,měl sem ji necelej rok,pak někdo šel na jisto a auto bylo v pr*eli.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Lancia Delta HF Integrale 2,0 16V TURBO
nazdarek panove nemate nekdo prosim schema motoru Lancia Delta HF Integrale 2,0 16V TURBO
sehnal jsem motor je to asi rok 1995 diky za pomoc
sehnal jsem motor je to asi rok 1995 diky za pomoc
za 200tis bych vzal taky jednu, ale bohužel tyhle auta jsou děsně ceněný 

Opel Calibra Turbo 

aha, nevšim sem se datumu