Lancia delta HF turbo integrale evo lll

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Lancia delta HF turbo integrale evo lll

Příspěvek od Krosmen »

Schánim tohle autíčko,nevíte někdo o nějakym??????????????Je to takovej můj sen,už sem jednu měl,ale někdo mi ji ukrad.....

Mirek

Příspěvek od Mirek »

Tak nevím jestli chceš vylepšit svoji Pumu o který píšeš jinde, nebo chceš Lanciu (dobrá volba 8) ). Nebo máš snad na provoz obojího??? :)
Mondeo 1,8i combi :-)

futura

Příspěvek od futura »

Zajdi na www.auto.cz tam je par lidi, co zrovna Lancky hodne muzou a rozumeji jim, treba budou vedet.

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

Já bych radši deltu,než pumu.....Hlavně puma bude přítelkyně......Já mám auto hlavně pro zábavu.....

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

V osumnácti sem si koupil deltu v dislu,no byl to pekelnej šrot,co by ste taky chtěli za 15000.....Pak sem chtěl koupit kastli bez rezu a vydal se za jednim tiponěm.Když sem k němu dorazil,měl tam fajnovou kastli 93 rok,už jí tam sušil prej třetí rok,takže byla jak nová.Zaujala mě tam ale jiná věc u jeho souseda byla votevřená stodola a tam vyčuhovala notně zaprášená integrale evo lll.Dal sem se do řeči s majitelem a ten mi řek,že neví co s ní,že byla jeho syna,kterej si ji koupil jako novou upravenou na závody do vrchu a ani se s ní nesvez,zabil se při autonehodě.Tak slovo dalo slovo já sem ji koupil od milého dědy za 25000....Směšná cena....Stačilo celý auto odkonzervovat(na tacho 3km.....) a mohlo se začít drandit...Byla to BOMBA 100km/h za 4,8s výkon cca 300Ps,měl sem ji necelej rok,pak někdo šel na jisto a auto bylo v pr*eli.
Ale teď bych ji bral zase,je ale problém z cenou......

Z_P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Z_P »

Pribeh jako z pohadky ,to me se stat nemuze..... :(
www.edepo.cz
E36 320i coupe
Golf I 1.6 TD

pocasi(Jarmil)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pocasi(Jarmil) »

tedka sem koukla na net a na mobile.de je nejaka za 600 000 8)

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

Byla to obrovská náhoda.....
Na mobile.de jich je dost,ale ty ceny.....
Já sem domluvenej s jednim tiponěm,kterej se zabejvá dovozem italů,že se mi ozve,kdyby narazil na nějakou vokolo 200000....Tak uvidíme....

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

Krosmen píše:V osumnácti sem si koupil deltu v dislu,no byl to pekelnej šrot,co by ste taky chtěli za 15000.....Pak sem chtěl koupit kastli bez rezu a vydal se za jednim tiponěm.Když sem k němu dorazil,měl tam fajnovou kastli 93 rok,už jí tam sušil prej třetí rok,takže byla jak nová.Zaujala mě tam ale jiná věc u jeho souseda byla votevřená stodola a tam vyčuhovala notně zaprášená integrale evo lll.Dal sem se do řeči s majitelem a ten mi řek,že neví co s ní,že byla jeho syna,kterej si ji koupil jako novou upravenou na závody do vrchu a ani se s ní nesvez,zabil se při autonehodě.Tak slovo dalo slovo já sem ji koupil od milého dědy za 25000....Směšná cena....Stačilo celý auto odkonzervovat(na tacho 3km.....) a mohlo se začít drandit...Byla to BOMBA 100km/h za 4,8s výkon cca 300Ps,měl sem ji necelej rok,pak někdo šel na jisto a auto bylo v pr*eli.
u takovýho auta asi není velikost spotřeby až tak podstatná, ale můžeš napsat kolik to tak cca bylo. Prý je to kvůli specifické areodynamice dost hodně. Chtěl bych to slyšet od někoho s praktickými zkušenostmi.
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

darmon
Kontaktovat uživatele:

Re: Lancia delta HF turbo integrale evo lll

Příspěvek od darmon »

Krosmen píše:Schánim tohle autíčko,nevíte někdo o nějakym??????????????Je to takovej můj sen,už sem jednu měl,ale někdo mi ji ukrad.....
to se nashanis, nic cemu by lancia rikala evo 3 neexistuje :D rek bych ze jsi mel Integrale Evoluzione nebo Evoluzione katalyzator + 16v ( rozhodujici je sirka 1770 mm) Tovarni oznaceni toho cemu se pro fia chvili rikalo evo3 je Lancia Delta HF Integrale

darmon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darmon »

mimochodem preju ti at to sezenes a pokud mozno ne po nejakejch moc bourackach, a v dobrym stavu. Ono to je skoro nesehnatelny, a kdyz tak z ciziny a za strasny prachy.

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

Problém je jenom cena,jinak v evropě by se to dalo sehnat.
Verze z výroby se spotřebou pohybovala okolo patnácti na sto....S tou mojí sem se pod dvacet nedostal,je to daň tomu výkonu.....

Eddie

Příspěvek od Eddie »

Nemá někdo ve stodole nějakou ITR či Prelude 2.2VTi 4WS ? :D To je fakt jak z pohádky, až na ten konec... :(
Honda Civic 1.4iS, 90PS (66kw), Výfuk Laser,0-100 km/h 10,8s (ale asi s jiným řidičem ;-) )

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Kdyby nekdo chtel tak deda ma ve stodole Stadiona :shock: ...a spotreba temer nulova.... :lol:
VW PASSAT B5

pocasi(Jarmil)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pocasi(Jarmil) »

Fiesta píše:Kdyby nekdo chtel tak deda ma ve stodole Stadiona :shock: ...a spotreba temer nulova.... :lol:
nejakyho upravenyho, treba neony, snizeni, jinej motor atd. ? 8) :lol: :lol: :lol:

No_name
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od No_name »

Ty jsi měl Lancii Integrale Evo?To musí bejt bomba a za 25 000Kč :shock: :wink: 8)

provocation
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od provocation »

Fiesta píše:Kdyby nekdo chtel tak deda ma ve stodole Stadiona :shock: ...a spotreba temer nulova.... :lol:
hod foto? :lol:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Jak už sem říkal krosmenovy osobně. Jednou ve staršim (hodně) A&T, to když byl tenhle časpois ještě bez konkurence se v něm objevilo tohle autíčko. Brácha se na něj jel podívat. Stálo 330tis, ale odradilo ho že bylo kompletně celý červený ale úplně. Že tam bylo červený všechno i v interiéru a prostě že zevnitř to byl stromeček a bylo na tom spoustu kravin spíš negativních a o nějaký slevě nechtěl ani slyšet, tak se na to vykašlal, ale svezení prej ušlo
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

vasek

evo 3

Příspěvek od vasek »

mozna tak evo 2!!! a ty jsou v cr maximalne tak 3 ceny jsou od 400.evo 3 je zavodni auto a do provozu jich slo jen minimalne a neda se skoro sehnat.u nas neni zadna. ta pohadka s tou stodolou je fak slusna i kdyz mozny je vsechno.

M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

Krosmen píše:V osumnácti sem si koupil deltu v dislu,no byl to pekelnej šrot,co by ste taky chtěli za 15000.....Pak sem chtěl koupit kastli bez rezu a vydal se za jednim tiponěm.Když sem k němu dorazil,měl tam fajnovou kastli 93 rok,už jí tam sušil prej třetí rok,takže byla jak nová.Zaujala mě tam ale jiná věc u jeho souseda byla votevřená stodola a tam vyčuhovala notně zaprášená integrale evo lll.Dal sem se do řeči s majitelem a ten mi řek,že neví co s ní,že byla jeho syna,kterej si ji koupil jako novou upravenou na závody do vrchu a ani se s ní nesvez,zabil se při autonehodě.Tak slovo dalo slovo já sem ji koupil od milého dědy za 25000....Směšná cena....Stačilo celý auto odkonzervovat(na tacho 3km.....) a mohlo se začít drandit...Byla to BOMBA 100km/h za 4,8s výkon cca 300Ps,měl sem ji necelej rok,pak někdo šel na jisto a auto bylo v pr*eli.
Nechápu to,možná jsem debilní nebo jsem to blbě pochopil.Ty mi chceš říct,že si toto pěkné a docela vzácné autíčko s 300ps a najetýma 3km! koupil za 25.000,- kč??????? děda měl papíry na hlavu nebo si byl podobnej jeho synovi?

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

M3maniac píše:
Nechápu to,možná jsem debilní nebo jsem to blbě pochopil.Ty mi chceš říct,že si toto pěkné a docela vzácné autíčko s 300ps a najetýma 3km! koupil za 25.000,- kč??????? děda měl papíry na hlavu nebo si byl podobnej jeho synovi?
Tak teoreticky ten děda netušil jakou to má cenu a někteří důchodci se něčeho co absolutně nepotřebujou vzdaj lacino.........
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

frenkie

Lancia Delta HF Integrale 2,0 16V TURBO

Příspěvek od frenkie »

nazdarek panove nemate nekdo prosim schema motoru Lancia Delta HF Integrale 2,0 16V TURBO
sehnal jsem motor je to asi rok 1995 diky za pomoc

Lolek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolek »

kolik by chtěl za toho stadiona?

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

tohle je dva roky starej příspěvěk takže za něj asi už nechce nic.....
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......

Kadel21
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kadel21 »

za 200tis bych vzal taky jednu, ale bohužel tyhle auta jsou děsně ceněný :-(
Opel Calibra Turbo 8)

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Lolek píše:
kolik by chtěl za toho stadiona?
ty woe...to je téma starý snad sto let...stále tam stojí...zeptám se
VW PASSAT B5

Lolek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolek »

aha, nevšim sem se datumu
Fáčko taky dobrý :roll:

Prodej a servis čtyřkolek - www.access-motor.cz
- www.aspauto.cz

Odpovědět