Chtel jsem to video udelat jako videoklip, neco jako styl MTV, ale pak jsem si uvedomil, ze by nebyly ty auta moc videt, neb by to bylo moc rychly, takze proto tam jsou ty dlouhe zabery. Myslim, ze tak je to lepsi a bude se vam to vic libit, doufam
[quote="milosh"]Tak tady mate asi nejdelsi CZ video z tuning srazu
Ma to 96MB a temer 20 minut.
Kdyby nekdo mel zajem o nezpakovanou verzi, tak ta ma 250MB
už to stahuju (vypadá to na 40minut () a docela se podle reakcí těším )
už to stahuju (vypadá to na 40minut () a docela se podle reakcí těším )[/quote]
tak jsem se na to koukl a je to dobrý-dobrý-dobrý možná příště trošku lepší kvalitu obrazu a nemělo by to chybu )
držím palce novému rejžovi a kameramanovi )
zajimalo by me co je to za podelanej server na kterym je to video, stahoval jsem to desne dlouho, vic jak 45kb/s mi to nejelo a to dokazu stahovat az 105kb/s.... ale jinak pekny videjko
Stahoval jsem to necelejch 7 minut Je to slušný video, občas trochu roztřesený, ale chápu, že držet to v ledovym klidu prostě nejde Doufám, že další Mimoň se natočí něco podobnýho a i s účastí fora
Jen tak pro zajímavost...
natočil jsem taky nějaký video a sestříhal jsem ho v Pinnacle Studio 9,1
a má to 16min a 1,8GIGA !!!
Tak jsem to vyrenderoval bla bla bla a ted to má kolem 150MB
a nemám to kam dát na web
uz jsem to jednou mel, ale jak jsem tak stahoval, tak jsem si stahnul vira a vsechny videa jsem musel smazat a ted ho nemuzu stahnout...nevite nekdo link? diky...
Radši budu druhej než mrtvej!
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
taky me to nechce nabehnout, je tam jen tucnak Tux linux
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd