Moderátor: Fazeey
kurva no fakt to je dvojkajim.vw píše:jojo. martin má krásnou dvojkuALES píše:Martinvr6:Hodme dobra jedničkasi te jeste pamatuju jak byla cerna a ty jsi jezdil jak hovado smerem do Bohunic na te rovine
už se těšim na finální foto
zrcatka uz jsou domluveny......pujdou origo jen co mi je kolega donese a nalakujou se.MEDwjet píše:no to mě přijde dokonalá ta danova...fakt luxus....hlavně ty kolatrosicku mi tam nesedí ty zrcátka a kdyby bylo po mým tak bych to nemračil....ale i tak nádhera prostě
![]()
jo Lukees.. máš to fakt moc pěknýDan píše:davej a nemel.....nemas se vubec za co stydet...
jen tam to mracitko nech, bez nej to nebude ono, jinak na zrcatka se tesim, jinak kotel auto, miluju dvojky,nejlepsi golf vsech dobDan píše:zrcatka uz jsou domluveny......pujdou origo jen co mi je kolega donese a nalakujou se.MEDwjet píše:no to mě přijde dokonalá ta danova...fakt luxus....hlavně ty kolatrosicku mi tam nesedí ty zrcátka a kdyby bylo po mým tak bych to nemračil....ale i tak nádhera prostě
![]()
mracitko jsem chtel sundat uz na jare, ale vsichni me premlouvaji at ho tam necham. stejne ho sundam...![]()
uz mam kupce na limce a prijdou 2" nebo 2,5" limce...jeste nevim. s autem jezdim pomerne casto, tak nechci zadnej hardcore....
jinak diky za pochvalu...![]()
zrcatka uz jsou domluveny......pujdou origo jen co mi je kolega donese a nalakujou se.
mracitko jsem chtel sundat uz na jare, ale vsichni me premlouvaji at ho tam necham. stejne ho sundam...
uz mam kupce na limce a prijdou 2" nebo 2,5" limce...jeste nevim. s autem jezdim pomerne casto, tak nechci zadnej hardcore....
jinak diky za pochvalu...
Hele jime.vw já mám taky hloupu seriovku, ale foto sem dám.jim.vw píše:já chci jen říct že mam taky VW.. golf 3ale pže se stydim za to jak vypadá tak sem foto nedám
na léto je GII teda jenom srazyDan píše:kua to je skoda na zimu.....