Posilovac riadenia?

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Nony
Kontaktovat uživatele:

Posilovac riadenia?

Příspěvek od Nony »

Zistil som taky detail, ked tocim volantom naplno do lava mozem tocit donekocna.. Je to mozne? cim je to.. Otacky motora mi pri tom dost klesnu, ked to vratim spat tak zase stupnu. Je to posilovacom? Olej v nom som kontroloval a je tam dost. Mate s tym niekto skusenost?

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Re: Posilovac riadenia?

Příspěvek od SPEEDY »

Jasně, otáčky kolísat budou, protože jede čerpadlo serva, který je hnaný od kliky motoru a tudiž je tam zátěž, nic nenormálního 8)
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

SPEEDY píše:Jasně, otáčky kolísat budou, protože jede čerpadlo serva, který je hnaný od kliky motoru a tudiž je tam zátěž, nic nenormálního 8)
no ale co to točení do nekonečna? to mi do hlavy nejde :D a jinak otáčky klesaj jen o kousíček, on píše že o dost ....
.slow Obrázek
head&shoulders power...

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

jim.vw píše:
SPEEDY píše:Jasně, otáčky kolísat budou, protože jede čerpadlo serva, který je hnaný od kliky motoru a tudiž je tam zátěž, nic nenormálního 8)
no ale co to točení do nekonečna? to mi do hlavy nejde :D a jinak otáčky klesaj jen o kousíček, on píše že o dost ....
Jo, to točení jsem taky nepobral :D Jinak kolísání je normální, nesmí to ale chcípnout, když otočím volantem :lol:
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

SPEEDY píše:
jim.vw píše:
Jo, to točení jsem taky nepobral :D Jinak kolísání je normální, nesmí to ale chcípnout, když otočím volantem :lol:
Vy jste nikdy nejely autíčkem na pouti. Tak také můžeš točit do nekonečna. Třeba má právě takové. :lol:
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw

Nony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nony »

:-) Mam svoje prve auto v zivote, tak mi nebolo jasne preco klesaju. Trebalo mi to objasnit. Nezdochne, len sa zacne dost triast. A to tocenie, uz to nerobi, ale sam som tomu nechapal, ako keby mi tam nieco vyskocilo a mohol som fakt tocit a tocit..
... Audi 80 1,6TD ...

semysak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semysak »

jestli treba neni priucpany ten hydraulicky okruh serva nebo zaneseny ze pumpa musi prekonet velky odpor a tim hodne zatizi motor kamaradovi se to zcalo dit po tom, co mu odtahli auto (renault laguna) a velmi chytre ho natahovali tak, ze proskripli tu chladici smycku hydrauliky hakem. pokud to slo tocit do nekonecna asi to bylo proste na konci toho hrebenu a nekde je opotrebovany doraz - mas stejne otacek volantu od stredni polohy na obe dve strany? je levej i pravej plnej rejd stejnej?

Nony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nony »

Ano, rovnako na kazdu stranu, akurat ked sa blizim k dorazu tak mierne otacky motora stupnu. Bol som sa opytat mechanika, sadol do auta a povedal ze je to v poriadku vsetko.. Tak to asi bude OK.
Dik za rady
... Audi 80 1,6TD ...

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“