Mustang Cobra reklama
Moderátor: Jardafox
Mustang Cobra reklama
Lexus GS300
Nissan 200sx S14
Nissan 200sx S14
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
si myslíš, že každá Carrera má na GT500 ? Nebuď naivní ...Amuse píše:docela přehnali s tou carrerou no ale co no,mě se mustang líbí taky
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
Možná neumí anglickyTaboo píše:Nejspis jsi nepochopil o co v te reklame slo...Amuse píše:docela přehnali s tou carrerou no ale co no,mě se mustang líbí taky

Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Cože jako,v tom klipu je GT a ta má kolem 612 koní,a to je vo trochu víc než mustang,nevim jak je na tom krouťák,ale řikám že poše je lepšíMarauderZ28 píše:si myslíš, že každá Carrera má na GT500 ? Nebuď naivní ...Amuse píše:docela přehnali s tou carrerou no ale co no,mě se mustang líbí taky
A reklamu jsem pochopil moc dobře vo co šlo

Re: Mustang Cobra reklama
Tak tahle reklama nemá chybu
dobrý nápad 

- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Kdybys nebyl mimoň došlo by Ti že asi nezáleží jen na autě, ale taky na tom kdo ho řídí, když byla nedávno v Mostě Carrera GT tak jezdila naprostý hovno ... A reklamu jsi fakt nepochopilAmuse píše:Cože jako,v tom klipu je GT a ta má kolem 612 koní,a to je vo trochu víc než mustang,nevim jak je na tom krouťák,ale řikám že poše je lepšíMarauderZ28 píše:si myslíš, že každá Carrera má na GT500 ? Nebuď naivní ...Amuse píše:docela přehnali s tou carrerou no ale co no,mě se mustang líbí taky
A reklamu jsem pochopil moc dobře vo co šlo

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
KlidněTaboo píše:Ne, stejne jako mikiVTS jsi nepochopil nic - jinak by jste totiz nenapsali to, co jsi napsaliAmuse píše: A reklamu jsem pochopil moc dobře vo co šlo. Pokud si myslis, ze vis, o co v te reklame jde, tak to tady vsem ostatnim vysvetli...
Děj se odehrává v germánsku kdesi v docích
Když se náhle vykládá bedna,a z ní se vynoří bílý poník a germán Šnédr se ptá;našel jste tu co jste hledal,a maník už si to představuje jak bude trhat asfalt a trestat všechny hady na silnici,a k závěru poznamená ,ne to co hledám je americká rychlost

A marauder,úplně jsem věděl na co narážíš,je to o řidiči no,je mi to jasný
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
to že to umíš přeložit - ještě navíc blbě neznamená, že jsi to pochopil, navíc jsi to měl vysvětlit a ne přeložitAmuse píše:KlidněTaboo píše:Ne, stejne jako mikiVTS jsi nepochopil nic - jinak by jste totiz nenapsali to, co jsi napsaliAmuse píše: A reklamu jsem pochopil moc dobře vo co šlo. Pokud si myslis, ze vis, o co v te reklame jde, tak to tady vsem ostatnim vysvetli...
Děj se odehrává v germánsku kdesi v docích
Když se náhle vykládá bedna,a z ní se vynoří bílý poník a germán Šnédr se ptá;našel jste tu co jste hledal,a maník už si to představuje jak bude trhat asfalt a trestat všechny hady na silnici,a k závěru poznamená ,ne to co hledám je americká rychlost![]()
![]()
A marauder,úplně jsem věděl na co narážíš,je to o řidiči no,je mi to jasný

Vy jste hrozný detailisti
Prostě význam je, že ví co chce - americký auto,protože to nemohl najít v německu,nevim na co si tady hrajete
i
a jinak pro máru,V mostě jezdila carrera takový hovno až dojela druhej čas,za 7 kol a Ford GT se stejnym motorem co bude mit mustang,tak jenom vo 7 sec horší čas
dyk vo co jde
Prostě význam je, že ví co chce - americký auto,protože to nemohl najít v německu,nevim na co si tady hrajete

a jinak pro máru,V mostě jezdila carrera takový hovno až dojela druhej čas,za 7 kol a Ford GT se stejnym motorem co bude mit mustang,tak jenom vo 7 sec horší čas

- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
stejnej motor to není možná tak základ motoru
takže z toho, že v Mostě ujela Carrera GT Fordu GT jsi usoudil, že není možný aby někdo v Mustangu GT500 předjel na dálnici v Německu Carreru GT jo ? Ty vole ty jsi fakt hustej ...
takže z toho, že v Mostě ujela Carrera GT Fordu GT jsi usoudil, že není možný aby někdo v Mustangu GT500 předjel na dálnici v Německu Carreru GT jo ? Ty vole ty jsi fakt hustej ...
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
já nechráním USA jen vyvracím naprostý nesmysly co tu plácáš ...
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
v ničem, já přeci netvrdím, že je lepší, navíc GT500 je brutálně těžký, jen sem řekl, že je naprosto reálný že GT500 předjede Carreru GT ...