Muscle
Moderátor: Jardafox
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Muscle
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
jééééééé vlez mi na záda, já tim nemyslel nic špatnýho ani se nesnažil machrovat, prostě jsem to prohodil jako frázi nic víc nic míň ,Amuse píše:mikiVTS píše:rovne jim to de , to se musi uznata víc trapnejch řečí na muscle nemáte,to jsou tak vohraný slova který už dááááááááááááááááááááááááááááávno neplatěj,tak se probuďte a držte dyž nevíteT-O-M píše:že by "objem ničím nenahradíš" ?
za to tys toho hodně napsal, to miluju, když druhej hledá chyby ostatních ale sám skutek utek

- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Re: Muscle
by mě zajímalo co v tom má, že to málem hodil na budku
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
to ti nepřijde trapný tyhle řeči,zamysli se nad timJonnY píše:co to kecas za kraviny?Amuse píše:a víc trapnejch řečí na muscle nemáte,to jsou tak vohraný slova který už dááááááááááááááááááááááááááááávno neplatěj,tak se probuďte a držte dyž nevíte![]()
to uz si tu clovek ani nemoze okomentovat video?
jako vim jak to myslíte,ale už mi to vadí,každej .. hm pěknej amík,a zatáčí to??? To je na ránu už