... a z babama jo ?barry píše:já ne...já s klukama jenom kamarádím ale nepíchám s nima...
Kidy z netu
Moderátor: Dave0401
- F.l.a.n.e.l.
Re: Kidy z netu
barry píše:s babama kamarádím ale už dlouho nepíchám...![]()
Dal jsem si odmlku...takový delší půst...chtěl bych být kněz

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

všch 50 hned napoprvý 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
"chytil si je všechny"tomoking píše:http://www.fun.from.hell.pl/2002-05-16/durex-game.swf

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
barry píše:"chytil si je všechny"tomoking píše:http://www.fun.from.hell.pl/2002-05-16/durex-game.swf
ja je dvakrat nechytil ...... a mam 2 decka

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

to nebyli plánovaní potomci ? ? ?

Naposledy upravil(a) barry dne 28 říj 2006 03:12, celkem upraveno 1 x.
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Pani učitelka přijde do třídy a povídá dětem: "Dneska si budeme povídat jak máte rádi pana Paroubka."
Přihlásí se Anička a povídá: "Já ho mám tak ráda, že bych si ho nechala vytetovat na ramínko." Paní učitelka se jí ptá proč. Anička odpoví:
"Protože když porostu, tak pan Paroubek poroste se mnou."
Přihlásí se pepíček: "Já bych si ho nechal vytetovat na pinďourka." Paní učitelka se zeptá: "Proč zrovna tam?" Pepíček: "No, buď půjde do píči nebo bude viset."
Přihlásí se Anička a povídá: "Já ho mám tak ráda, že bych si ho nechala vytetovat na ramínko." Paní učitelka se jí ptá proč. Anička odpoví:
Přihlásí se pepíček: "Já bych si ho nechal vytetovat na pinďourka." Paní učitelka se zeptá: "Proč zrovna tam?" Pepíček: "No, buď půjde do píči nebo bude viset."
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
susan .. to jsou javorove listy? 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
barry píše:Pani učitelka přijde do třídy a povídá dětem: "Dneska si budeme povídat jak máte rádi pana Paroubka."

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

mrdmen běž se taky vyfotitmadman píše:susn neco detajlnejsiho by nebylo:D:D ?

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
.... pokud zaridis , ze Daveovi nekdo odstrihne internet aby nemel pristup na forummadman píše:susn neco detajlnejsiho by nebylo:D:D ?

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
kuva pokud jsete na amatery tak zajdete : http://www.sex-doma.cz/ a tady porad neotravujte, deviantimadman píše:nene az po tobe

batman dostal krizi
joke

..:: MB C-Klasse ::..