Nový člen - Danek:

Tak pokud plati dobre a jsi spokojeny, pak jebat na nejake vyvesky.Freeman_TKOZ píše:Multifunction Uperator of Material Prepare, mám svoje PC, mail, telefon, pár lidí a jsem spokojen... připravuje se zde materiál pro výrobu (menší věci, jako nálepky, bindry, šroubky,....) a starám se o to ať na linkách jede scenování...
Angličtina podmínkou... denní komunikace s taiwanci..
Zatím jo, pracuju tady už rok a půl... uvidíme no..Sly píše:Tak pokud plati dobre a jsi spokojeny, pak jebat na nejake vyvesky.Dokonce z Asusu preslo par lidi k nam, proto o tom vim.
Jasná páka tatuldo!!!Mlčíme jak hrob!!!Freeman_TKOZ píše:jj... ale nic sem vám neřekl
Tak když byl ožralý tak to hovubec nelituji!manijak píše:jj Tygřík taky, prý někde vletěl do ožralý do panelu betonového..
No tak tomu se říká vyser když si věděl kdo to je a ona se domnívala ,že to nevíš!!Freeman_TKOZ píše:Je to kámoška od bráchy a dělala si ze mě prdel.. myslela že neznám její ICQPipotuning píše:heh tak to je rozhovor jak cip!!![]()
Si dovedu představit její výraz!!Freeman_TKOZ píše:Psycho bylo jak jsem ji řekl že to vím...Pipotuning píše: No tak tomu se říká vyser když si věděl kdo to je a ona se domnívala ,že to nevíš!!