musí to mít bomba odpal
Honda 1,6 s výkonem 521 koní - nevěříte?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Honda 1,6 s výkonem 521 koní - nevěříte?
Byl jsem znechucenej,tak jsem to nepsal.Ny renocaru byla uvolněná spona na rozvodu ztlačeného vzduchu a ten se pak za vydatné zvukové kulisy opouštěl potrubí (i na videu je to slyšet),když jsem to dotáhl,nevydržela přenos přes sliky na hrubý povrch špéra a odporoučela se a tak jsem už druhou měřenou jízdu ani nejel a honda renocar opustila na podvalu
...chtěl jsem zakončit sezonu hezkým časem(viz Taboo +1s za blbýho řidiče),ale ono ho*no...cena viz Ivan a KFJ,jinak dík všem za slova uznání kluci,nebylo to za chvílu,začínel jsem s tím jako junák a teď je ze mě starej chlap 
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
www.marat.cz
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Jo je tam brzdovej kit rotora-předek(myslím 330*4pístky) i zadek,když se to dost zahřeje,tak to brzdí hodně jedovatě,brzdy mi koupil hend ze začátku projektu,jak jsem již psal můj tata,abych se mu nezabil...
crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz
www.marat.cz
zlatý český ručičky
samozřejmě taky gratuluju a tiše obdivuju
myslim, že nebude sám za hondaclub, kdo by tenhle skvost rád viděl na svátku hondiček - HONDAy 07
samozřejmě taky gratuluju a tiše obdivuju
myslim, že nebude sám za hondaclub, kdo by tenhle skvost rád viděl na svátku hondiček - HONDAy 07
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Rád bych tam dojel,ale teď se bude muset pořešit ta špéra...
crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz
www.marat.cz
do Hondaye casu dost:-)MarAt píše:Rád bych tam dojel,ale teď se bude muset pořešit ta špéra...
ITB Power
Už někdo z vás viděl tady tak opěvované hodnoty 512 PS na papíru z motorové brzdy??? Já tomu nevěřím, přesvěčte mě!
Sorry za OT ale Rybo nestáváš ty nahoře na novodvorský u delvity?Ryba píše:do Hondaye casu dost:-)
jo:-) vyhodili me z garaze a tak se ted vecer co vecer bojim:-) ale uz promejslim kamerovej systemek, pac na auticko je pekne z kuchyne videt:)otasTM píše:Sorry za OT ale Rybo nestáváš ty nahoře na novodvorský u delvity?Ryba píše:do Hondaye casu dost:-)
ITB Power
Já bydlim dole v Hodkovičkách téměř denně kolem jezdimRyba píše: jo:-) vyhodili me z garaze a tak se ted vecer co vecer bojim:-) ale uz promejslim kamerovej systemek, pac na auticko je pekne z kuchyne videt:)
tyvoe ale tak tu cervenou crx mas ted nove ne? vsimnul sem si ji prave tedka dvakrat v tejdnu kdyz si jel dolu:) Nekdy pokecame:)otasTM píše:Já bydlim dole v Hodkovičkách téměř denně kolem jezdimRyba píše: jo:-) vyhodili me z garaze a tak se ted vecer co vecer bojim:-) ale uz promejslim kamerovej systemek, pac na auticko je pekne z kuchyne videt:)červená crx 2g
ITB Power
No já totiž skládal motor víšRyba píše: tyvoe ale tak tu cervenou crx mas ted nove ne? vsimnul sem si ji prave tedka dvakrat v tejdnu kdyz si jel dolu:) Nekdy pokecame:)
joo ja ji videl zatim jenom v noci a vypadala luxusne.-) Ale dost OT:-)otasTM píše:No já totiž skládal motor víšRyba píše: tyvoe ale tak tu cervenou crx mas ted nove ne? vsimnul sem si ji prave tedka dvakrat v tejdnu kdyz si jel dolu:) Nekdy pokecame:)teď se musim vrhnout na kastli... jezdí mi 2 tejdny
ITB Power
OK poslední OTRyba píše: joo ja ji videl zatim jenom v noci a vypadala luxusne.-) Ale dost OT:-)
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně, že jste si dobře pokecali
Příště používejte soukromé zprávy, než začnete vašema kecama zasírat zajímavá témata.
-
Ondras
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Copak je to asi za motorek?Milan II píše:Už někdo z vás viděl tady tak opěvované hodnoty 512 PS na papíru z motorové brzdy??? Já tomu nevěřím, přesvěčte mě!

...á pak sem: http://www.autopower.cz/index.php?id=cz ... nce_tuning
stačí?
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
Hmm, vypadá to fakt věrohodně a profesionálně! Nic ve zlým, ale tu sjetinu pořád nevidím. BMW Z3 má nárůst výkonu nějakých 50k a ta zázračná Honda má nárůst rovnou 300%??? Je mi zcela jasný, že je to jenom o penězích...
To asi přijedu se svou Octavií 1.8 20V 92 kw aby mi tam taky vyčarovali nějakýho toho šimla navíc! Protože mi všichni říkají, že s tím mým motorem nejde nic dělat, jen prodat a koupit si 1.8 turbo...

To asi přijedu se svou Octavií 1.8 20V 92 kw aby mi tam taky vyčarovali nějakýho toho šimla navíc! Protože mi všichni říkají, že s tím mým motorem nejde nic dělat, jen prodat a koupit si 1.8 turbo...
-
Ondras
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Sjetinu možná ukáže MarAt. Ad nárůst u Hondy - ono panáčku, je kapku rozdíl N/Ačko a turbo...Milan II píše:Hmm, vypadá to fakt věrohodně a profesionálně! Nic ve zlým, ale tu sjetinu pořád nevidím. BMW Z3 má nárůst výkonu nějakých 50k a ta zázračná Honda má nárůst rovnou 300%???
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
no a co teraz? never kludne dalej...Milan II píše:Já tomu nevěřím, přesvěčte mě!
Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 26 srp 2014 06:52, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.
Já si třeba myslím, že vím kde bych začal. No ale chybí mi k tomu právě ty prachy! Jinak už bych měl druhou Octavii s turbomotorem, na kterým by se dalo začat stavět... Ne??
Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 26 srp 2014 06:52, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.
-
Tom_
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taboo píše:Opravdu? Prozrad mi teda, jaky by jsi si zvolil zdvih kliky, prumer a tvar pistu, delku ojnic, statickou a dynamickou kompresi, prevodove stupne, jake parametry hlavy, ventilu a vacek, jake turbo pod jakym tlakem, cim by jsi to cele ladil a na zaklade ceho urcil A/F ratio a predstih zapalovani a proc. Kazdy si mysli, ze pokud na ten motor naplaca ty nejdrazsi komponenty, ktere najde nekde na Internetu anebo v nejakem magazine, tak mu ten motor nejak zazracne vyplivne 1000HP. Ono to je jako se domnivat, ze jen zplacani tech nejdrazsich ingredientu dohromady je zarukou na chutne jidlo anebo ze koupe toho nejlepsiho piana z kazdeho udela Mozarta. Jen penize a umeni povolovat a utahovat srouby z nikoho dobreho tunera jeste nikdy neudelaly.Milan II píše:Já si třeba myslím, že vím kde bych začal. No ale chybí mi k tomu právě ty prachy!
Audi Coupe Quattro
Taboo:
nějak jsi mě nepochopil. Netvrdím, že jsem machr přes konstrukci motorů! Tím, že vím kde bych začal, jsem myslel spíš na výměnu auta, ze kterého by se pak dalo něco vymáčknout. Základ je základ. S tím určitě souhlasíš, ne? Samozřejmě, že bych si pak takový motor nechal udělat u odborníků. A taky nejsem taková naivka, abych si myslel, že se dá z nějakých braků postavit F1. To určitě ne.
nějak jsi mě nepochopil. Netvrdím, že jsem machr přes konstrukci motorů! Tím, že vím kde bych začal, jsem myslel spíš na výměnu auta, ze kterého by se pak dalo něco vymáčknout. Základ je základ. S tím určitě souhlasíš, ne? Samozřejmě, že bych si pak takový motor nechal udělat u odborníků. A taky nejsem taková naivka, abych si myslel, že se dá z nějakých braků postavit F1. To určitě ne.
preco nie?Milan II píše:A taky nejsem taková naivka, abych si myslel, že se dá z nějakých braků postavit F1. To určitě ne.
ked sa da z hondy 1.6 vymackat 521hp a spravit auto s 10sec potencialom, alebo eclipse (povodne 2.0) cez 800 (neviem 9sec ? )
takze da. a prave o tom Taboo pise.
ty si prave ten pripad, ktory by nakupil to naj a nechal to niekde zlepit. ak by si to mal spravi sam (a nielen ty, 99% tohoto fora) tak motor roztavis, alebo ani nenastartujes