kentoya píše:tak jak to je bez super modelky tak to nechci
díky za info
jinak kluci dováží to někdo k nám ? Myslím jak ofic, ale i klasika, jako s detektory
díky
Ja sem prez zimu budu brat dva, pokud to nekdo bude "zavazne chtit", tak toho muzu vzit vic, ale vyzaduju zalohu, pak se na to vykaslete a me to tu bude lezet jak hovno v poli....
AFR je přece lambda ne ? a od toho mám řídící jednotku aby nastavila správnou bohatost, a jakýkoliv vrtání v bohatosti, povede beztak k rozladění a tím pádem zvětšení spotřeby.
A EGT, sy mislym, že je docela o ničem, jako u mě to má furt stejnou teplotu. Má to přesně: Auuuu pálí to
VW Golf 2♂ 1,8 8V 66kW/90PS/5250 137Nm/3000 Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900 And PRV
Vecernicek píše:AFR je přece lambda ne ? a od toho mám řídící jednotku aby nastavila správnou bohatost, a jakýkoliv vrtání v bohatosti, povede beztak k rozladění a tím pádem zvětšení spotřeby.
A EGT, sy mislym, že je docela o ničem, jako u mě to má furt stejnou teplotu. Má to přesně: Auuuu pálí to
Jediná věc mi vrtá v hlavě: Jsi vážně tak dobrej herec nebo vážně tak velkej blbec
Jestli jsi jen nevzdělaný zaplať si kurz na http://www.efi101.com/
nebo si kup od Bena Stradera knížku
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Vecernicek píše:AFR je přece lambda ne ? a od toho mám řídící jednotku aby nastavila správnou bohatost, a jakýkoliv vrtání v bohatosti, povede beztak k rozladění a tím pádem zvětšení spotřeby.
Jediná věc mi vrtá v hlavě: Jsi vážně tak dobrej herec nebo vážně tak velkej blbec
Jestli jsi jen nevzdělaný zaplať si kurz na http://www.efi101.com/
nebo si kup od Bena Stradera knížku
co za tu knížku- docela mě to zajímá.. takhle furt něco hledat na netu a čumět do kompu je nic moc
ty prvni dve maximum boost a supercharging mam doma v pdf, stazeny z netu, ty dalsi dve by se jiste dali stahnout taky
mimochodem nechapu, proc je vseobecna averze k literature, kazdej radeji spolehne na zarucene navody z internetu misto aby si lidi precetly knizku a trochu se zamysleli... pride mi jako kdyby asi tak 90% uzivatelu fora neumelo cist a meli mozek jenom na to aby se vcas sli vychcat a meli pocitac s hlasovym vystupem
kentoya píše:tak jak to je bez super modelky tak to nechci
díky za info
jinak kluci dováží to někdo k nám ? Myslím jak ofic, ale i klasika, jako s detektory
díky
Ja sem prez zimu budu brat dva, pokud to nekdo bude "zavazne chtit", tak toho muzu vzit vic, ale vyzaduju zalohu, pak se na to vykaslete a me to tu bude lezet jak hovno v poli....
Kentoya: jaky detektory? Jako senzory?
ne myslel jsem jsem detektory na zjištování radarů od bell, jsou lidi co to dováží neautorisovaně
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory
http://www.odtahove-sluzby.cz
semysak: no u tehle publikaci to muze bejt taky jazykova bariera, treba ja sem na jazyky uplne blbej nemcinu sem prolez jenom na smutny oci a nedostanu ze sebe ani slovo, ale na ty angline bych mel kuva nejak zapracovat. PS: nemate nekdo dobrou zkusenost s nejakejma tema kurzama na PC? jako dela treba Langmaster nebo je to naprd? ani bych nejak nemusel mluvit, ale hlavne abych si prelozil co potrebuju
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
1) se mi líbí jak každej hnedka dělá frajera a druhýho ponižuje když se ten druhej na něco ptá. Hele jsme na internetu tady se mám dozvědět něco o tom zařízení a né se dozvědět že jsem blbec. Díky pane inteligente, hlavně že vy jste pán chytrej. Ne řeknu ti to jináč abys to pochopil: Nejsem automechanik, nejsem autoelektrikář, nejsem autoklempíř, nemám ŽÁDNÉ vzdělání z oboru automobilového průmyslu. Avšak jako správný motorista a srdcař se pohybuju na poli KE-Jetu v amatérském a spotřebním poli. Jinak jsem obyčejnej slabouproudař elektrikář. A podle tebe jsem blbec že nemám školu na auta? Směšené.
2) ostatním děkuji za linky na knížky a příručky nebo co to je. Na tomto poli se nepohybuju, vyhledávám literaturu o tom svým (pro někoho trapným) KE-Jetu.
3) a ještě nikdo nevysvětlil k čemu to slouží? Jako že to vezmu napíchnu to do vejfuku někam do sání a ještě někam na řj. a pak pozoruju jak se motor chová a šteluju různě bohatost a chudost směsi, nebo co tím jako sleduju?
VW Golf 2♂ 1,8 8V 66kW/90PS/5250 137Nm/3000 Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900 And PRV
no ten program se menuje emule a pripojuje se do nejaka sit typu peer-to-peer se sdilenim souboru tam to das vyhledat a stahnes
vecernicek: prave proto ze sme na internetu a na zajmovem foru, tak je dobry davat dotazy tak nejak k veci predtim nez neco napises zkus chvilku premejslet, pokud to nepomuze skus vyhledavani na foru pokud se Ti to nezda co je tam napsany zkus google
navic zadnou skolu na auta nemam a autom se venuju jenom jako konicek a to spis jenom elektrice a nekde neco dotahnout a tak, normalne pracuju, navrhuju hardware, ruzny ridici merici a komunikacni jednotky a pocitace pro prumysl a vlaky
pokud se neco chces dozvedet o KE-Jetronic a koukni se po knizkach nakladatelstvi KOPP, Computer press a dalsi maji tam ruzne knizky s auto tematikou v cestine nebo zajdi do nejakyho knihkupectvi (nekdy staci do toho knizniho koutku v hypermarketu) a pokud si jako fucik tak si to tam precti na stojaka a pokud si vatar tak si tu knizku kup na doma, samozrejme knizku Robert Bosch: KE-Jetronic v golfu 1.8 8V tam nenajdes, ale muzes si koupit nejakou jinou kde ten KE jetronic bude popsanej
jinak pro vestsinu veci existujou dve mozny reseni problemu
1. vezmes vsechny soucastky co sou v danym zarizeni a zacnes je vymenovat a driv nebo pozdeji to zase zacne fungovat tak jak chces
2. zjistis o dany veci co nejvic informaci, i tech ktere primo nresi tvuj problem ono to vetsinou do sebe nejak zapadne, zjistis co je spatne - vetsinou na to nemusi byt ani slozity hardware a potom to udelas
Firearms píše:Soft k PC obsahuje prislusenstvi - jinak to je celkem pekna hracka
Muzes si s tim hrat jako Brian v FaF ...
mě ani tak nešlo brááááááááájena, ale jelikož uvažuji o koupi gt2871r a krmit tu svou potvurku 1,5 bar (zvládá to i nynější gt2860) tak bych rád věděl, jestli je při tomto tlaku ještě slušný poměr paliva
nerad bych ten motor vyhodil stál mě už hodně
a tohle příspěvěk hned před
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory
http://www.odtahove-sluzby.cz
myslim ze vacsina ludi tu ma auta len ako konicek.
a) staci macknut search a dozvies sa toho pozoruhodne moc.
b) www.google.com , www.howstuffworks.com , www.wikipedia.com ...
c) skus rozmyslat predtym nez nieco napises.
tvoj sposob postenia blbosti si o podobne odpovede priamo ziada...
Moje blbost je že chci rychlou a stručnou odpověď... Já vás chápu že se tomu věnujete ale já ne, a tak nechapu proč je pro někoho težký napsat: No dává se to sem a sem a napojuje se to semka a když to zapojím udělá to tohle. To fakt musím vyhledávat na internetu tuny materiálu abych se dozvěděl jednu blbou větu co to dělá? Fakt to tady nikdo nedokáže napsat? A víte mě už to ani nezajímá, je to nějaká hračička která mi s KE-Jetem nehne tak co se tady vůbec namáhám...vůbec se nehádám..ignorujte mě nic jsem nepsal nic jsem se nechtěl dozvědět...serte na to
Vecernicek píše:Moje blbost je že chci rychlou a stručnou odpověď... Já vás chápu že se tomu věnujete ale já ne, a tak nechapu proč je pro někoho težký napsat: No dává se to sem a sem a napojuje se to semka a když to zapojím udělá to tohle. To fakt musím vyhledávat na internetu tuny materiálu abych se dozvěděl jednu blbou větu co to dělá? Fakt to tady nikdo nedokáže napsat? A víte mě už to ani nezajímá, je to nějaká hračička která mi s KE-Jetem nehne tak co se tady vůbec namáhám...vůbec se nehádám..ignorujte mě nic jsem nepsal nic jsem se nechtěl dozvědět...serte na to
pro ty lidi to není težký, ale pokud to mjí psát každýmu zvlást nekolikrát týdne jen proto že je nekdo línej a nenajde si to. O problematice A/F je tu nekolik přízpevku z docela nedávna...
Hlavně že ty jsi byl tak tolerantní když slo o teorii nějakého problému ( narážím zrovinka na mne a turbo ) - vykřikoval si tu, smál se, navážel, a když se pak ukázalo že sem měl pravdu tak si ani neštekl, stáhl ocas a mlčel, tak se nediv když se k tobě nekdo chová stejně.
Pokud se chci i něčem něco dozvedet tak začnu od kraje a ne že se na to zeptám a když dostnu odpověd tak napíšu že je to na píču protože na A/F mám lambdu atd... Ty vlastně nechceš nic vysvětlit, ty jen hledáš duvod pro hádku - to je můj pocit.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Ano hledám důvod pro hádku, protože s váma se nedá jinak bavit než argumentama a kdesi cosi. Víš to mě sere, ale zjístil jsem že problém není ve mě. Chodím na různá fora a jen s tímhle mám problémy v tom že jsem "blbec"...
A nestáhl jsem ocas jen ty jsi blekotal svoje pořád dokola a nenechal sis nic vysvětlit, seš tvrdohlavej mezek a prostě kdybych říkal cokoli tak je to špatně.
Konec diskuze... jo a ještě někdo něco připište aby jste neměli záminku hádce kvůli tomu že musím mít poslední slovo
Jo a ten pes se mi furt nelíbí
Vecernicek píše:Ano hledám důvod pro hádku, protože s váma se nedá jinak bavit než argumentama a kdesi cosi. Víš to mě sere, ale zjístil jsem že problém není ve mě. Chodím na různá fora a jen s tímhle mám problémy v tom že jsem "blbec"...
A nestáhl jsem ocas jen ty jsi blekotal svoje pořád dokola a nenechal sis nic vysvětlit, seš tvrdohlavej mezek a prostě kdybych říkal cokoli tak je to špatně.
Konec diskuze... jo a ještě někdo něco připište aby jste neměli záminku hádce kvůli tomu že musím mít poslední slovo
Jo a ten pes se mi furt nelíbí
OT : večerníčku ty si fakt debil
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz