vpravo je okynko vyhledavani tam si napiste svoji znacku

http://shop.svetmodelu.cz/search.asp?Pg ... fa%20romeo
ja mam vybrano muj sen

To jo no...okresni pomrdnej...zvooky píše:to druhy jsem nasel na foru v jinym tematu od maraudera od koho jinyho ze jo
Já to našel normálně na dusky.sk,ale jinak Máru nekomentowacz...zvooky píše:to druhy jsem nasel na foru v jinym tematu od maraudera od koho jinyho ze jo
Ikdyž na druhou stranu vezmu-li to čistě z racionálního a cereálního hlediska,jestli je to narvaný směrem od Hor,tak by to možná mohlo mít nějakou vážnou spojitost s tím Golfem.........hmmmmm....zapeklité......podejte mi lulku Watsone....habitat3 píše:hmm slusnej balik..myslim si ze si urcite priste rozmysli jestli chlastat nebo ne...
Sakra takže to byla dokonce intercity action!Eskláda píše:ten první chlápek co se o něm bavíte je známej..do dneška kulhá a je tak trošku mimo..
ale dnes ráno jsem taky koukal kdo to tam napalil pak jedu do chodova a to samý na chodovským kruháči
Jj...Mitsubishi Carisma...vid Klado???A taky si pekne dlouho nezaridi...Eskláda píše:ten první chlápek co se o něm bavíte je známej..do dneška kulhá a je tak trošku mimo..
ale dnes ráno jsem taky koukal kdo to tam napalil pak jedu do chodova a to samý na chodovským kruháči
Já znám jednoho,ten ladil rádio a poslal to při tom do příkopu...Mikael píše:Ja slysel,ze jel v husty mlze a ladil si radio.Ale nejak se mi tomu nechce verit.
Mno pise tam slaba koroze, ale je to od kluka co taha jen pekny auta ze svycar a hlavne fakt paradni kary 635Csi, jaguary atd.Tak bych tomu i celkem veril.hattori_hanzo píše:Fakt je v tak špičkovým stavu jak vypadá?Co to vlastně je zač?Příjde mi to jako Giulia ale nejsem si vůbec jistej...