Vejdou se plaste 195/40 r16 na kola 9x16

Pneumatiky, elektrony, plecháče, podložky, šrouby, štefty, změna rozteče...

Moderátoři: Rudi, m.artty

Odpovědět
Pinky

Příspěvek od Pinky »

tak třeba Rajdlos,ten ma podle mě udělanyho golfa perfektne,jak styling tak tuning

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipotuning »

Pinky píše:tak třeba Rajdlos,ten ma podle mě udělanyho golfa perfektne,jak styling tak tuning
No vidíš a neremcá jak tady ti tuningaři! :lol:
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben :-(
ex Xclusivecars-............ :-)

amogh

Příspěvek od amogh »

Laconi píše:Kua proč prostě pořád tuningáři nechápou že existuje někdo (jaká to pošetilá myšlenka) kdo upřednostňuje vzhled před výkonem, jakoby se houbař smál filatelistovi proč sbírá známky když přece jen houbaření je jediný správný koníček :D

To sou pořád jen samý narážky k čemu hezký auto když nemá výkon atd. a k čemu kua výkoný auto který je hnusný jak prdel :lol:

Nejlepší je skloubit to dohromady, bohužel někdo holt nepřenese styling přes srdce a musí do všeho kecat protože on má pod kapotou 300 kobyl tak je king a všemu rozumí a všude byl dvakrát :?:
8) 8)

ale oni to stejne asi nikdy nepochopi

taky me neni moc jasny proc nekdo touzi po vykonech 300 kobyl apod kdyz mame povoleno 50 ve meste 90 mimo mesto a 130 na dalnici, nicmene se do nich neseru, obracene to bohuzel nefunguje a nikdy nefungovalo

taky sem magopr pce jsem si dal na fabii 205/40/17 udajne jsem si mel rozsekat hubu, znicit a vymlatit podvozek, kvuli snizeni urvat vanu atd, no mam najeto 104 000 podvozek puvodni, dneska nechavam menit jedno lozisko jinak vsechno v cajku a jezdim denne

udajne si masirujeme svoje ego a lecime mindraky kdyz si dame na auto pekny a vetsi kola a nakej plastik ale co si leci clovek tim kdyz pojede nekoho na sprintech o 0,5sec??? a dela to kazdej tejden na srazu ??
Touran BMM

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Líp bych to neřek!! 8) :D

Pinky

Příspěvek od Pinky »

Amogh :potlesk: 8)

kláca

Re: plaste na kola 9x16

Příspěvek od kláca »

taky musim, jezdim na 9x16s 215/40, a hubu sem si nikde nerozbil, kolo taky ne a guma mi taky nevybouchla(letos sem na nich najel cca 30tis km)

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

kláca píše:taky musim, jezdim na 9x16s 215/40, a hubu sem si nikde nerozbil, kolo taky ne a guma mi taky nevybouchla(letos sem na nich najel cca 30tis km)
Jezdím na tom stejném rozměru 9x16-215/40/16 hríbek paradní a bez problému je to krása a pohoda! 8) :lol:

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

No není to parada?!! :lol:
Přílohy
šupa.jpg
šupa.jpg (47.81 KiB) Zobrazeno 1118 x

Pinky

Příspěvek od Pinky »

tohle je podle mě moc,moc se mi nelíbí ten rantl co jakoby odstává od pneu.Trosku mín a jeto super 8)

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Pinky píše:tohle je podle mě moc,moc se mi nelíbí ten rantl co jakoby odstává od pneu.Trosku mín a jeto super 8)
No já to mám asi taky tak ,mě se to líbí! 8) :D

amogh

Příspěvek od amogh »

jeste mi reknete kdyz je to tak nebezpecny jaktoze to projde na nemecku TUV? :lol:
Touran BMM

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

amogh píše:jeste mi reknete kdyz je to tak nebezpecny jaktoze to projde na nemecku TUV? :lol:
Musíš je nechat ,žijou trošku v jiném světě! :roll: :lol:

bob ash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob ash »

Laconi píše:Kua proč prostě pořád tuningáři nechápou že existuje někdo (jaká to pošetilá myšlenka) kdo upřednostňuje vzhled před výkonem, jakoby se houbař smál filatelistovi proč sbírá známky když přece jen houbaření je jediný správný koníček :D

To sou pořád jen samý narážky k čemu hezký auto když nemá výkon atd. a k čemu kua výkoný auto který je hnusný jak prdel :lol:

Nejlepší je skloubit to dohromady, bohužel někdo holt nepřenese styling přes srdce a musí do všeho kecat protože on má pod kapotou 300 kobyl tak je king a všemu rozumí a všude byl dvakrát :?:
Jo, já chápu že upřednostňujete vzhled před výkonem. Co ale moc nechápu je to, že se přitom neustále snažíte, aby vaše auta vypadaly strašně rychle - křídla, spoilery, široký kola (na kterejch je ovšem úzká guma, takže jsou k ničemu ;)), sání kam se podíváš ... Proč? Ještě chápu třeba ToiToi Pandu nebo Amogha, jejich auta jsou udělaný decentně a vypadaj spíš "jinak" než "rychlejc" oproti sérii.

Ale přijde mi trapný, když se auto snaží vypadat jako brutální závoďák a potom je rádo, že se rozjede...

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

To je zase každýho styl!co naděláš -každý je nějaký a bohu dík ,že se všem libí něco jiného neboť by zase jezdili všechny auta stejný! :lol:

georg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georg »

amogh píše:jeste mi reknete kdyz je to tak nebezpecny jaktoze to projde na nemecku TUV? :lol:
nad tím jsem taky přemýšlel, protože jsem viděl německy TP jednoho BMW E30 a byl tam uveden rozměr ráfku 9x16 a pneu 215/40 R16. Kdyby to bylo nebezpečné tak to v D určitě nenapíšou :wink:

amogh

Příspěvek od amogh »

kdyby jednoho :-)

ono to je zase jak s tema 17kama na fabku, milion lidi rika ze to je magorina ale napr. v nemecku si muzes polo9N ktere ma podvozek totozny s fabii objednat na 205/40/17, klidne 1,2ku stejne tak ibizu tak coooo :D
Naposledy upravil(a) amogh dne 08 lis 2006 13:04, celkem upraveno 1 x.
Touran BMM

bob ash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob ash »

Pipotuning píše:To je zase každýho styl!co naděláš -každý je nějaký a bohu dík ,že se všem libí něco jiného neboť by zase jezdili všechny auta stejný! :lol:
Ale vždyť 3/4 stylerů je stejný má. Snížit, velký kola, úzký gumy, barevnej lak, čirá optika vpředu vzadu, kdo má prachy tak LSD, nějaký to křídlo, muzika - a pak máte zase samý stejný auta ...

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

bob ash píše:
Pipotuning píše:To je zase každýho styl!co naděláš -každý je nějaký a bohu dík ,že se všem libí něco jiného neboť by zase jezdili všechny auta stejný! :lol:
Ale vždyť 3/4 stylerů je stejný má. Snížit, velký kola, úzký gumy, barevnej lak, čirá optika vpředu vzadu, kdo má prachy tak LSD, nějaký to křídlo, muzika - a pak máte zase samý stejný auta ...
Každé ale vypadá jinak! :lol: To samé tuneři upravujou jedny a ty same motory a dělaj tam jedny a ty same upravy! :lol:

bob ash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob ash »

pipo: ale tunerům nejde o to se odlišit :)
Speed kills. Drive Ford and live forever.

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

bob ash píše:pipo: ale tunerům nejde o to se odlišit :)
To vidím-každý má svou tvrdohlavou hlavu a svuj motor,víc nepotřebuje! :D :lol:

mobyz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobyz »

bob ash píše:

Jo, já chápu že upřednostňujete vzhled před výkonem. Co ale moc nechápu je to, že se přitom neustále snažíte, aby vaše auta vypadaly strašně rychle - křídla, spoilery, široký kola (na kterejch je ovšem úzká guma, takže jsou k ničemu ;)), sání kam se podíváš ... Proč? Ještě chápu třeba ToiToi Pandu nebo Amogha, jejich auta jsou udělaný decentně a vypadaj spíš "jinak" než "rychlejc" oproti sérii.

Ale přijde mi trapný, když se auto snaží vypadat jako brutální závoďák a potom je rádo, že se rozjede...
jo tohle je druha stranka veci, taky nechapu "radoby rychly" auta, mam rad stylovy, ale proti laku, kolum a VDO nemuzu nic rict, to je ciste styling. I na jaguara si muzes dat seriove 20" kola a pochybuju ze si tim nekdo dela dobre, proste to vypada lip tak to tam maj, ze :D Vzdyk kolik z nas si vybira auto podle toho jak se mu libi, jinak by kazdej jezdil ve fiatu multipla

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Jasně kámo! 8)

PemaR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PemaR »

To BMW cabrio jsem si na srazu taky fotil a dokonce jsem mezi gumu a hranu disku strcil cely palec 8)

Obrázek

245/30 ZR 18 pokud dobre vidim

Obrázek

mobyz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobyz »

jestli ma 245 tak to kolo musi mit sirku pres 10" ne? kdyz tam ma tu gumu tak natazenou
156 f benzinu na letnich drifto dost

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

bob ash píše:Jo, já chápu že upřednostňujete vzhled před výkonem. Co ale moc nechápu je to, že se přitom neustále snažíte, aby vaše auta vypadaly strašně rychle - křídla, spoilery, široký kola (na kterejch je ovšem úzká guma, takže jsou k ničemu ;)), sání kam se podíváš ... Proč? Ještě chápu třeba ToiToi Pandu nebo Amogha, jejich auta jsou udělaný decentně a vypadaj spíš "jinak" než "rychlejc" oproti sérii.
No asi takhle, těch lidí který maj na autě spojlery a křídla tady zase tolik neni takže nevim proti komu "bojujete". Většina lidí na foru která se zastává stylingu má právě ten rozumnej styling vyjma možná těch kol takže opravdu narážky nejsou na místě :roll:

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Laconi píše:
bob ash píše:Jo, já chápu že upřednostňujete vzhled před výkonem. Co ale moc nechápu je to, že se přitom neustále snažíte, aby vaše auta vypadaly strašně rychle - křídla, spoilery, široký kola (na kterejch je ovšem úzká guma, takže jsou k ničemu ;)), sání kam se podíváš ... Proč? Ještě chápu třeba ToiToi Pandu nebo Amogha, jejich auta jsou udělaný decentně a vypadaj spíš "jinak" než "rychlejc" oproti sérii.
No asi takhle, těch lidí který maj na autě spojlery a křídla tady zase tolik neni takže nevim proti komu "bojujete". Většina lidí na foru která se zastává stylingu má právě ten rozumnej styling vyjma možná těch kol takže opravdu narážky nejsou na místě :roll:
taky si myslím že co se týče stylingu lidí z fóra, tak je to většinou v rámci mezí
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

bob ash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob ash »

Laconi píše: No asi takhle, těch lidí který maj na autě spojlery a křídla tady zase tolik neni takže nevim proti komu "bojujete". Většina lidí na foru která se zastává stylingu má právě ten rozumnej styling vyjma možná těch kol takže opravdu narážky nejsou na místě :roll:
Za prvé, já proti ničemu nebojuju. Když chce někdo mít hnusný auto, ve kterým vypadá jako debil, tak je to jeho věc a má na to právo. Já mám zase právo mu říkat, že v tom autě vypadá jako debil.

Za druhý, tenhle thread je právě o těch kolech, takže tady je rejpnutí na místě, protože natažený gumy jsou zhovadilost maximální.

Jinak já si taky dost vybírám auta podle vzhledu, proti tomu nic nemám.

amogh

Příspěvek od amogh »

[quote="bob ash"]

Za druhý, tenhle thread je právě o těch kolech, takže tady je rejpnutí na místě, protože natažený gumy jsou zhovadilost maximální.

quote]

tak proc na to davaj ten TUV?
Touran BMM

kláca

Příspěvek od kláca »

já natom nevidim nic zhovadilího, zhovadilí mi přídou některý výlevy lidí tady

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

kláca píše:já natom nevidim nic zhovadilího, zhovadilí mi přídou některý výlevy lidí tady
Zhovadilci jsou ti co si myslí buh ví jak mají silný motor a jezdí po městech i mimo jako dementi a ohrožujou tím jiné-tohle jsou zhovadilci! :roll:

Odpovědět

Zpět na „Disky + Pneumatiky“