Vejdou se plaste 195/40 r16 na kola 9x16
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš a neremcá jak tady ti tuningaři!Pinky píše:tak třeba Rajdlos,ten ma podle mě udělanyho golfa perfektne,jak styling tak tuning

SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............

Laconi píše:Kua proč prostě pořád tuningáři nechápou že existuje někdo (jaká to pošetilá myšlenka) kdo upřednostňuje vzhled před výkonem, jakoby se houbař smál filatelistovi proč sbírá známky když přece jen houbaření je jediný správný koníček![]()
To sou pořád jen samý narážky k čemu hezký auto když nemá výkon atd. a k čemu kua výkoný auto který je hnusný jak prdel![]()
Nejlepší je skloubit to dohromady, bohužel někdo holt nepřenese styling přes srdce a musí do všeho kecat protože on má pod kapotou 300 kobyl tak je king a všemu rozumí a všude byl dvakrát

ale oni to stejne asi nikdy nepochopi
taky me neni moc jasny proc nekdo touzi po vykonech 300 kobyl apod kdyz mame povoleno 50 ve meste 90 mimo mesto a 130 na dalnici, nicmene se do nich neseru, obracene to bohuzel nefunguje a nikdy nefungovalo
taky sem magopr pce jsem si dal na fabii 205/40/17 udajne jsem si mel rozsekat hubu, znicit a vymlatit podvozek, kvuli snizeni urvat vanu atd, no mam najeto 104 000 podvozek puvodni, dneska nechavam menit jedno lozisko jinak vsechno v cajku a jezdim denne
udajne si masirujeme svoje ego a lecime mindraky kdyz si dame na auto pekny a vetsi kola a nakej plastik ale co si leci clovek tim kdyz pojede nekoho na sprintech o 0,5sec??? a dela to kazdej tejden na srazu ??
Touran BMM
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Líp bych to neřek!!

Re: plaste na kola 9x16
taky musim, jezdim na 9x16s 215/40, a hubu sem si nikde nerozbil, kolo taky ne a guma mi taky nevybouchla(letos sem na nich najel cca 30tis km)
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jezdím na tom stejném rozměru 9x16-215/40/16 hríbek paradní a bez problému je to krása a pohoda!kláca píše:taky musim, jezdim na 9x16s 215/40, a hubu sem si nikde nerozbil, kolo taky ne a guma mi taky nevybouchla(letos sem na nich najel cca 30tis km)

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No není to parada?!! 

- Přílohy
-
- šupa.jpg (47.81 KiB) Zobrazeno 1121 x

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No já to mám asi taky tak ,mě se to líbí!Pinky píše:tohle je podle mě moc,moc se mi nelíbí ten rantl co jakoby odstává od pneu.Trosku mín a jeto super

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Musíš je nechat ,žijou trošku v jiném světě!amogh píše:jeste mi reknete kdyz je to tak nebezpecny jaktoze to projde na nemecku TUV?

Jo, já chápu že upřednostňujete vzhled před výkonem. Co ale moc nechápu je to, že se přitom neustále snažíte, aby vaše auta vypadaly strašně rychle - křídla, spoilery, široký kola (na kterejch je ovšem úzká guma, takže jsou k ničemuLaconi píše:Kua proč prostě pořád tuningáři nechápou že existuje někdo (jaká to pošetilá myšlenka) kdo upřednostňuje vzhled před výkonem, jakoby se houbař smál filatelistovi proč sbírá známky když přece jen houbaření je jediný správný koníček![]()
To sou pořád jen samý narážky k čemu hezký auto když nemá výkon atd. a k čemu kua výkoný auto který je hnusný jak prdel![]()
Nejlepší je skloubit to dohromady, bohužel někdo holt nepřenese styling přes srdce a musí do všeho kecat protože on má pod kapotou 300 kobyl tak je king a všemu rozumí a všude byl dvakrát

Ale přijde mi trapný, když se auto snaží vypadat jako brutální závoďák a potom je rádo, že se rozjede...
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je zase každýho styl!co naděláš -každý je nějaký a bohu dík ,že se všem libí něco jiného neboť by zase jezdili všechny auta stejný! 

kdyby jednoho 
ono to je zase jak s tema 17kama na fabku, milion lidi rika ze to je magorina ale napr. v nemecku si muzes polo9N ktere ma podvozek totozny s fabii objednat na 205/40/17, klidne 1,2ku stejne tak ibizu tak coooo

ono to je zase jak s tema 17kama na fabku, milion lidi rika ze to je magorina ale napr. v nemecku si muzes polo9N ktere ma podvozek totozny s fabii objednat na 205/40/17, klidne 1,2ku stejne tak ibizu tak coooo

Naposledy upravil(a) amogh dne 08 lis 2006 13:04, celkem upraveno 1 x.
Touran BMM
Ale vždyť 3/4 stylerů je stejný má. Snížit, velký kola, úzký gumy, barevnej lak, čirá optika vpředu vzadu, kdo má prachy tak LSD, nějaký to křídlo, muzika - a pak máte zase samý stejný auta ...Pipotuning píše:To je zase každýho styl!co naděláš -každý je nějaký a bohu dík ,že se všem libí něco jiného neboť by zase jezdili všechny auta stejný!
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Každé ale vypadá jinak!bob ash píše:Ale vždyť 3/4 stylerů je stejný má. Snížit, velký kola, úzký gumy, barevnej lak, čirá optika vpředu vzadu, kdo má prachy tak LSD, nějaký to křídlo, muzika - a pak máte zase samý stejný auta ...Pipotuning píše:To je zase každýho styl!co naděláš -každý je nějaký a bohu dík ,že se všem libí něco jiného neboť by zase jezdili všechny auta stejný!

pipo: ale tunerům nejde o to se odlišit 

Speed kills. Drive Ford and live forever.
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To vidím-každý má svou tvrdohlavou hlavu a svuj motor,víc nepotřebuje!bob ash píše:pipo: ale tunerům nejde o to se odlišit

jo tohle je druha stranka veci, taky nechapu "radoby rychly" auta, mam rad stylovy, ale proti laku, kolum a VDO nemuzu nic rict, to je ciste styling. I na jaguara si muzes dat seriove 20" kola a pochybuju ze si tim nekdo dela dobre, proste to vypada lip tak to tam maj, zebob ash píše:Jo, já chápu že upřednostňujete vzhled před výkonem. Co ale moc nechápu je to, že se přitom neustále snažíte, aby vaše auta vypadaly strašně rychle - křídla, spoilery, široký kola (na kterejch je ovšem úzká guma, takže jsou k ničemuLaconi píše:Kua proč prostě pořád tuningáři nechápou že existuje někdo (jaká to pošetilá myšlenka) kdo upřednostňuje vzhled před výkonem, jakoby se houbař smál filatelistovi proč sbírá známky když přece jen houbaření je jediný správný koníček![]()
Nejlepší je skloubit to dohromady, bohužel někdo holt nepřenese styling přes srdce a musí do všeho kecat protože on má pod kapotou 300 kobyl tak je king a všemu rozumí a všude byl dvakrát), sání kam se podíváš ... Proč? Ještě chápu třeba ToiToi Pandu nebo Amogha, jejich auta jsou udělaný decentně a vypadaj spíš "jinak" než "rychlejc" oproti sérii.
Ale přijde mi trapný, když se auto snaží vypadat jako brutální závoďák a potom je rádo, že se rozjede...

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jasně kámo! 

jestli ma 245 tak to kolo musi mit sirku pres 10" ne? kdyz tam ma tu gumu tak natazenou
156 f benzinu na letnich drifto dost
No asi takhle, těch lidí který maj na autě spojlery a křídla tady zase tolik neni takže nevim proti komu "bojujete". Většina lidí na foru která se zastává stylingu má právě ten rozumnej styling vyjma možná těch kol takže opravdu narážky nejsou na místěbob ash píše:Jo, já chápu že upřednostňujete vzhled před výkonem. Co ale moc nechápu je to, že se přitom neustále snažíte, aby vaše auta vypadaly strašně rychle - křídla, spoilery, široký kola (na kterejch je ovšem úzká guma, takže jsou k ničemu), sání kam se podíváš ... Proč? Ještě chápu třeba ToiToi Pandu nebo Amogha, jejich auta jsou udělaný decentně a vypadaj spíš "jinak" než "rychlejc" oproti sérii.

taky si myslím že co se týče stylingu lidí z fóra, tak je to většinou v rámci mezíLaconi píše:No asi takhle, těch lidí který maj na autě spojlery a křídla tady zase tolik neni takže nevim proti komu "bojujete". Většina lidí na foru která se zastává stylingu má právě ten rozumnej styling vyjma možná těch kol takže opravdu narážky nejsou na místěbob ash píše:Jo, já chápu že upřednostňujete vzhled před výkonem. Co ale moc nechápu je to, že se přitom neustále snažíte, aby vaše auta vypadaly strašně rychle - křídla, spoilery, široký kola (na kterejch je ovšem úzká guma, takže jsou k ničemu), sání kam se podíváš ... Proč? Ještě chápu třeba ToiToi Pandu nebo Amogha, jejich auta jsou udělaný decentně a vypadaj spíš "jinak" než "rychlejc" oproti sérii.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Za prvé, já proti ničemu nebojuju. Když chce někdo mít hnusný auto, ve kterým vypadá jako debil, tak je to jeho věc a má na to právo. Já mám zase právo mu říkat, že v tom autě vypadá jako debil.Laconi píše: No asi takhle, těch lidí který maj na autě spojlery a křídla tady zase tolik neni takže nevim proti komu "bojujete". Většina lidí na foru která se zastává stylingu má právě ten rozumnej styling vyjma možná těch kol takže opravdu narážky nejsou na místě
Za druhý, tenhle thread je právě o těch kolech, takže tady je rejpnutí na místě, protože natažený gumy jsou zhovadilost maximální.
Jinak já si taky dost vybírám auta podle vzhledu, proti tomu nic nemám.
já natom nevidim nic zhovadilího, zhovadilí mi přídou některý výlevy lidí tady
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zhovadilci jsou ti co si myslí buh ví jak mají silný motor a jezdí po městech i mimo jako dementi a ohrožujou tím jiné-tohle jsou zhovadilci!kláca píše:já natom nevidim nic zhovadilího, zhovadilí mi přídou některý výlevy lidí tady