Projekt je následující:
z tohohle:

udělat tohle:

EDIT: Aktuální fota - změna interiéru ZDE

EDIT: NEW Audio - FOTA ZDE

EDIT: G.O. motoru ZDE

aha tak to jooo no!Freeman_TKOZ píše:Ten předek musím celý rozebrat a dát do kupy...Pipotuning píše:Ale to nezasačkované tam nějakl nesedí!!
nevím no..mi by se tam hodně líbily....a ještě bych to zamračil...troškuSensei Jirka píše:je fakt krásnáDitrTKOZ píše:hodně f poho...akorát by tomu sekly M3 zrcátkaPipotuning píše:kuwa tak ta je dost dobrá krásný clean styl!!![]()
.....ale s těma M3 zrcátkama bych řek, že se hooodně mýlíš
Kapota bude imitace karbonu a to zdůvodu ceny (radši koupím kola) a toho že pro mě zbytečné... já nezávodímSensei Jirka píše:2 Freeman: Ten project by mohl bejt hodně pěknej, akorát kdybych to dělal já, tak když už bych si s timdával práci a dával peníze do stylingu, tak bych volil spíš karbonovou kapotu, než jen fólii. Ale jinakpěknej návrh.
A vyplatilo se ti to??? Sice to esco bylo bourany ale porad vypadalo lepe jak tohle. Me to pride ze to je docela srot nic ve zlem....Freeman_TKOZ píše:Bohužel no...crazyape píše:Tak koukam ze prece jen si esco vymenil za 323...skoda hoDostane ho medvěd... říkal sice že chce uskutečnit můj "projekt 96"" ale nevím jak douho mu to vydrží.. ta mazda je v dezolátním stavu.. věc číslo jedna je dát ji do kupy...
Už sem se díval na cenu... 11500,- použité s gumamy...mc-otka píše:ty kola co máš na VT jsem mněl rok na autě jsou moc pěkný
kosei mo3
Jj ja myslim taky ze to bude vypadat k svetu ale bude na tom dost praceFreeman_TKOZ píše:Ale esco bylo super na baby... to je fakt....Ale jak bude hotové tahle tak to snad bude také hezké