Adjustable cam gears. Jsou totozne tyto 3 verze remenicek nebo je kazda jina? D16, B16, ZC? Zkousel jsem hledat na eBay.com a nasel pouze B16. Jelikoz D16 jsou v usa jednovacky (v evrope dvouvacky) a ZC by mela byt obdoba evropske D16 (avsak po problemech se ZC ojnicemi v D16 motoru uz si nejsem tak zcela jisty), zajima me, jestli muzu na motor D16A9 poridit remenicky ze serie B16, pripadne ZC. Eventuelne kde jsou k dostani na D16A9?
Nebo kdo zvladne vyrobit ze 4 seriovych 2 stavitelne.
diky
Stavitelna vackova kola - Honda D16
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Stavitelna vackova kola - Honda D16
Live4Ride Syndicate
taky by mě to zajímalo, zatím co sem se tak pročítal na http://www.thezcr.com/ viz třeba tohle téma, tak asi uplně totožný to s B16 nebude http://www.thezcr.com/forums/showthread ... +cam+gears
Přikládám sem též svůj dotaz jak je to se s totožností motoru ZC1(crx1g,integra1g) s D16....
Přikládám sem též svůj dotaz jak je to se s totožností motoru ZC1(crx1g,integra1g) s D16....
ITB Power
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty se na to vyser a koukej tam narvat B16.Ryba píše:Přikládám sem též svůj dotaz jak je to se s totožností motoru ZC1(crx1g,integra1g) s D16....

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
neboj B16 bude, ale kdy, to je otazka, ted musim sehnat nakou poradnou praci abych nato taky mel.-)Zemi píše:Ty se na to vyser a koukej tam narvat B16.Ryba píše:Přikládám sem též svůj dotaz jak je to se s totožností motoru ZC1(crx1g,integra1g) s D16....Jinac ZC1 ma vyssi hlavu - jinej rozvodak... Ono to nebude tak stejny jak by se zdalo... Ale nebudu kecat.
ITB Power
- Bidrin
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi dávno jsem měl doma vačky s rozvodovejma kolama na několik druhů Honda motorů. Zjistil jsem, že všechny DOHC rozvodový kola jsou stejný - mají stejný počet zubů, průměr i orientaci drážky pro pero.
Když nějaká firma dělá seřizovatelný kola, tak se dopst často používají sériový kola a upraví se přidáním "plovoucího" náboje - tak to dělá i Spoon.
Když nějaká firma dělá seřizovatelný kola, tak se dopst často používají sériový kola a upraví se přidáním "plovoucího" náboje - tak to dělá i Spoon.
Nový e-shop - www.bidrinperformance.com/shop
Zkrácené řazení, Blow Off Valve, Oil Catch Tank, Boost Controllers (MBC), řadící páky, rozpěrné tyče, odlehčené řemenice a další specialitky pro vaše auto.
Zkrácené řazení, Blow Off Valve, Oil Catch Tank, Boost Controllers (MBC), řadící páky, rozpěrné tyče, odlehčené řemenice a další specialitky pro vaše auto.
Re: Stavitelna vackova kola - Honda D16
Chapu-li to dobre, zaver zni: Serizovatelna rozvodova kola jsou na jednotlibve serie B16, D16 a ZC ruzna, nejdou pouzit napr. z B16 na D16 apod.
Bidrin> Umel by jsi vyrobit serizovatelna kola na D16A9? Pokud ano, jaka by byla cena? Dekuji.
Bidrin> Umel by jsi vyrobit serizovatelna kola na D16A9? Pokud ano, jaka by byla cena? Dekuji.
Live4Ride Syndicate
- Bidrin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stavitelna vackova kola - Honda D16
Když jsem psal, že na všech DOHC motorech jsou stejná rozvodová kola, tak jsem myslel třeba i 1,6 DOHC ze Civica a 2,0 DOHC z Prelude - měl jsem doma několik vaček i s kolama a kromě třeba použitého materiálu a počtu loukotí byly kola stejné. Označení motorů si už nepamatuju.Sly píše:Chapu-li to dobre, zaver zni: Serizovatelna rozvodova kola jsou na jednotlibve serie B16, D16 a ZC ruzna, nejdou pouzit napr. z B16 na D16 apod.
Rozvodový kola nedělám a jak jsem psal, ani Spoon je nedělá - jenom vysoustruží větší díru a našroubujou tam náboj, který se dá seřizovat vůči věnci - používají stejné výkovky jako má Honda jako stock.
Nový e-shop - www.bidrinperformance.com/shop