Kamarád mě požádal, abych se zeptal, jak je možné realizovat "šlehání plamenů" z výfuku. Kdysi jsem o tom něco četl ale už si to vůbec nepamatuju. Myslím že to bylo o oturbených motorech. Chtěl by to na motor z Favorita. Prosím odpusťte si OT
Plameny z výfuku
Plameny z výfuku
Nevím kam to zařadit, je to spojené s motorem tak snad tady.
Kamarád mě požádal, abych se zeptal, jak je možné realizovat "šlehání plamenů" z výfuku. Kdysi jsem o tom něco četl ale už si to vůbec nepamatuju. Myslím že to bylo o oturbených motorech. Chtěl by to na motor z Favorita. Prosím odpusťte si OT
.. Je to vůbec realizovatelné, popřípadně jak? Děkujeme 
BMW...V8...
Jsou prakticky možné jen dva způsoby.
První je, že bude hodně bohata směs.
Druhá je, vstřikování benzínu do výfuku.
Jinak je tu funkce hledat. Už se to tu řešilo.
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Re: Plameny z výfuku
zkus se zeptat u maxi perverz... ti to mají myslim za 4000
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
tuuuuuziiiiing
ehm teda.
bohata zmes sama o sebe ti bude prd platna.
v pripade turbomotorov sa posuva zapalovanie tak, aby zmes horela pri otvorenom vyfukovom ventile. "v domacich" podmienkach asi nerealizovatelne, obvykle znacny narast namahania vyfuku.
znacne znizenie protitaku vo vyfuku by malo nasledok strielanie do vyfuku. plamene asi nie.
ak chces naozaj FaF tuzing efekt, tak zemny plyn a ventil pred konec vyfuku....
ehm teda.
v pripade turbomotorov sa posuva zapalovanie tak, aby zmes horela pri otvorenom vyfukovom ventile. "v domacich" podmienkach asi nerealizovatelne, obvykle znacny narast namahania vyfuku.
znacne znizenie protitaku vo vyfuku by malo nasledok strielanie do vyfuku. plamene asi nie.
chudák turboJonnY píše:tuuuuuziiiiing
ehm teda.
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
Dalsi moznost je pridavnyho plamenometu k vejfuku. Jo prodava se to, ale je to humac 
kámoš má golfa 1,8 turbo chip a pryč kat a při přeřazení plamen tak 5cm spíš to tak blafne.a kámoš fiat coupé 16vt to stejný jenže tak 30cm plameny.záleží co máš za auto
nechces si uz vyhazet ty linky z podpisu?mc-otka píše:kámoš má golfa 1,8 turbo chip a pryč kat a při přeřazení plamen tak 5cm spíš to tak blafne.a kámoš fiat coupé 16vt to stejný jenže tak 30cm plameny.záleží co máš za auto
ono taky docela roli hraje jakej system BOV se používá pokud se uzavřená verze předělá na vypouštění do atmosfery tak je to znát.......mc-otka píše:kámoš má golfa 1,8 turbo chip a pryč kat a při přeřazení plamen tak 5cm spíš to tak blafne.a kámoš fiat coupé 16vt to stejný jenže tak 30cm plameny.záleží co máš za auto
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
specializovaný servis japonsko a itálie......
-
AdieuD
- Kontaktovat uživatele:
sundej viko, urvi vyf. ventil, nasad viko
Levne a bude to fakt BUM!
Efekt zvysis poctem urvanych ventilu, max. vsak 3 kusy

Pokud chces plameny i do vzduch. filtru, zacni rvat ventily na druhy strane
Efekt zvysis poctem urvanych ventilu, max. vsak 3 kusy
Pokud chces plameny i do vzduch. filtru, zacni rvat ventily na druhy strane
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Speed kills. Drive Ford and live forever.
Termik píše:Panda píše:ježiši takový píčoviny, neboj, z toho vyrosteš, já to dřív taky hrozně chtěl![]()
ale já to nechcijá teď řešim přestavbu na dvoulitra
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Sorry za OT ale k tomu dvoulitru. Jeden maník má u nás corsu a nejprve v tom měl snad 1.7 GSI z Astry a ted tam má 2.0 T z Calibry - jede mu to fakt slušně
mno četl jsem to jen zezačátku aleAnděl píše:Jsou prakticky možné jen dva způsoby.
cca před 2 rokama jsem měl BMW E28 s ladáčkem
no a když jsem jezdil normálně tak se saze a ruzný věci usazovaly ve výfuku
a stačílo po par km na to trošku šloupnou a výfuk několikrát blafnul
krásně to osvítilo celou ulici a řachot taky docela pěknej
Nemyslíš náhodou tohle?Termik píše:Nevím kam to zařadit, je to spojené s motorem tak snad tady.
Kamarád mě požádal, abych se zeptal, jak je možné realizovat "šlehání plamenů" z výfuku. Kdysi jsem o tom něco četl ale už si to vůbec nepamatuju. Myslím že to bylo o oturbených motorech. Chtěl by to na motor z Favorita. Prosím odpusťte si OT.. Je to vůbec realizovatelné, popřípadně jak? Děkujeme

Pod názvem FirePower to mají tady: http://mptuning.iprodej.cz/index.php?ma ... cts_id=501 za 3 litry.

mno vypadá to zajímavě... a rozhodně by to byl hustej efekt.. ale pár věcí mě zaráží, a to:
- V momentě zažehnutí systému motor se na chvíli přestává točit. ( to víteže jo.. a při mém štěstí už nenaskočí...)
- Pro instalaci tohoto systému v běžném voze je nutné provést několik menších úprav a drobných modifikací. (tzn. překopat půl auta a pak zistit, že na to potřebuješ předělat komplet výfukovou soustavu)
- Přepravní váha: 5kg (jako blbec vyhazuju z auta vše co něco váží a teď bych si tam dal další krám...
Lolek píše:Sorry za OT ale k tomu dvoulitru. Jeden maník má u nás corsu a nejprve v tom měl snad 1.7 GSI z Astry a ted tam má 2.0 T z Calibry - jede mu to fakt slušně
1.7 GSI .. a z Astry??
Jinak se vrátím ještě k tématu.. Termiku, já nevím ale rozhodně do toho narušení chodu motoru (tzn upravení ventilů tak aby ti to šlo do výfukovýho systému) bych nešel, jen tim odkurvíte motor a to je dle mého škoda...
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion