Jak moc by bylo těžké předělat zadní brzdy na kotoučové??? Co všechno bych k tomu potřeboval?
Zatím jak jsem se tak díval, tak je to asi dost složitý, co?
No když se ti podaří sundat tu co tam máš teď tak už to takovej problém nebudeVelbloud píše:klucí děkuju ;o)
mno ptám se už dopředu, protože přes zimu chci pod kapotu nahnat pár koníku... a už teď když jsem zkoušel na dálnici jednou rychlost přes 180 a pak brzdění na 120, tak při tý stodvacítce brzdy už byly úplně mrtvý...
zatím mám vzadu origo a vepředu kotouče lockheady a destičky feroda, ale chtěl bych dopředu drážkovaný zimermany a jelikož ty přední kotouče mám jetý jen tak 5000 km, je mi líto je ...nevyužít
jak by bylo těžký vyměnit tu nápravu za tu kadeťáckou?? to rozšíření by se mi líbilo
Určitě, proti tomu nemám námitekMike Mad píše:to nemusis, ale minimalne by byla dobra ta prirucka co a jak pri konverzi na 2l. a hlavne jsou tam fotky, takze vius co a jak vypada. az prijde semka Erik tak urco nahodi nejaky odkazy
Corsa Club? Tam už jsem se i koukal. Jestli mi zbyde jen trošku času tak bych tam mohl býtVelbloud píše:Tak to rozhodně.. koukám že máme stejný plány ;o) já už přes zimu sháním díly, zítra jdu mazlíka zazimovat a na jaře se bude dělat ;o)
Hele nechtěl bys do Corsa Clubu?? Snažíme se s MiniMike tady něco rozjet.. on už udělal základ docela dobrejch stránek.. a určitý nápady už máme... zatím v čr žádnej není.. a bylo by dobrý si sdělovat nápady a informace ;o)
Co se týče Mazlíka tak jsem taky přemýšle o dvoulitru... ale pak jsem se raději rozhodl pro snížení váhy a vytáhnutí co největšího výkonu z tý x14xe co tam mám.. což by prozatím stačily svody (mám vyhlídnutý od lexmaulu) a powerbox od Mantzelu... ale vše záleží na financích ;o)
Termik píše:
Corsa Club? Tam už jsem se i koukal. Jestli mi zbyde jen trošku času tak bych tam mohl být. Takový věci se vždycky hodí a při přestavbě budu rady a nápady moc potřebovat. Navíc proč si nepokecat s Corsaři
. Mít X14XE tak si ho taky nechám
![]()
. Je to peckovej motor! No jsem zvědav jak se nám povede. Doufám že se plánování převede do skutečnýho výsledku a to bude bombice
. Takový diktátorsky Corsy
![]()
.
KecasMike Mad píše:http://www.mathijssentechnics.nl/ ... maji tam vsechny dily potrebne ke konverzi, doporucuju prohlidnout a kouknout na ceny, jen komponenty od nich ktery jsou potreba vyjdou tak na 6-7tis Euro
![]()