MarauderZ28 píše:
Jeden mrtvý
Jeden s 20% šancí na přežití
Jeden v kómatu
Jeden s lehčími zraněními
Takže se potvrdilo že jsi věděl naprostý prd a jako vždy jsi dělal strašně chytrýho ...
Pokud si myslel mě tak jsem měl prakticky pravdu
Jeden v kómatu - Tommy (umělé kóma)
Jeden s lehčími zraněními - Tommyho brácha
Jeden mrtvý -
Jeden s 20% šancí na přežití - (tak to bylo řečeno demonem na TKOZ, bylo to citované, napsal že je zde jeden s 20% šancí na přežití a pak napsal že je jeden mrtev, nevěděl jsem že se jedná o toho samého). Jinak jsou údaje pravdivé. Jen jsem jsem si neuvědomil že mluví o tom samém
ježiš Ty jsi fakt děsně vztahovačnej to je jak s tou Tvojí babou když to dám pod posty Blázna tak přece myslím jeho a ne Tebe ...
Midas_Tkoz píše:to MarauderZ28:hele....můžu se zeptat....proč jsi tu v sekci Ostrava?Když víš že Prahu nemáme v lásce!!!
A proč tu meleš hovna!?Se tu něco napíše,člověk ti řekne že to jenom slyšel a ty se hned nasereš a napíšeš že neměl pravdu!!!
Víš co...já taky si nejsem na 100% jistý jestli to tak je...ale mělo by to tak být!!!
sorka...
sem tu abych sral takovýhle zakomplexovaný blbečky jako jsi Ty ...
a kdybys nebyl lempl a přečetl si co tu plácal blázen došlo by Ti že to fakt asi nemá v hlavě srovnaný .. jako ten není mrtvej neb tam nejsou svíčky apod. slinty a přitom je pravda naprosto jinde - jenže to Ty ve svý slepotě ignoruješ a meleš si svojí .. nicméně Ti slibuju že i nadále si budu chodit kam budu chtít a psát co budu chtít a Ty si na to budeš muset zvyknout neb s tím nic neuděláš .. kapišto
MarauderZ28 píše:
Jeden mrtvý
Jeden s 20% šancí na přežití
Jeden v kómatu
Jeden s lehčími zraněními
Takže se potvrdilo že jsi věděl naprostý prd a jako vždy jsi dělal strašně chytrýho ...
Pokud si myslel mě tak jsem měl prakticky pravdu
Jeden v kómatu - Tommy (umělé kóma)
Jeden s lehčími zraněními - Tommyho brácha
Jeden mrtvý -
Jeden s 20% šancí na přežití - (tak to bylo řečeno demonem na TKOZ, bylo to citované, napsal že je zde jeden s 20% šancí na přežití a pak napsal že je jeden mrtev, nevěděl jsem že se jedná o toho samého). Jinak jsou údaje pravdivé. Jen jsem jsem si neuvědomil že mluví o tom samém
ježiš Ty jsi fakt děsně vztahovačnej to je jak s tou Tvojí babou když to dám pod posty Blázna tak přece myslím jeho a ne Tebe ...
mie009 píše:No bylo by to fajn Freemene, protože se tu pořad keca o těch z Tommyho auta a nic se neví o tom druhém autě a to to taky muselo hodně odnest. Jo a jinak ja jsem Marek od vás z klubu.
Midas_Tkoz píše:to MarauderZ28:hele....můžu se zeptat....proč jsi tu v sekci Ostrava?Když víš že Prahu nemáme v lásce!!!
A proč tu meleš hovna!?Se tu něco napíše,člověk ti řekne že to jenom slyšel a ty se hned nasereš a napíšeš že neměl pravdu!!!
Víš co...já taky si nejsem na 100% jistý jestli to tak je...ale mělo by to tak být!!!
sorka...
a kdybys nebyl lempl a přečetl si co tu plácal blázen došlo by Ti že to fakt asi nemá v hlavě srovnaný .. jako ten není mrtvej neb tam nejsou svíčky apod. slinty a přitom je pravda naprosto jinde - jenže to Ty ve svý slepotě ignoruješ a meleš si svojí .. nicméně Ti slibuju že i nadále si budu chodit kam budu chtít a psát co budu chtít a Ty si na to budeš muset zvyknout neb s tím nic neuděláš .. kapišto
ty vole....přečti si to ty!!!!Napsal jsem že ja na přístrojích...takže ještě je živej....Blázen měl pravdu...nejsou tam svíčky=není mrtvej.Je na přístrojích a teprve dnes se tam budou dávat svíčky...protože ho odpojí....a docela mě to sere že tu musím psát jedno a to samé dookola...prostě...přešlápni si možná si stojíš na vedení potom se otoč na patě a vypadni do sekce PRAHA....
STOJÍM PŘI BLÁZNOVI!!!!
já se hádat nezačal jen se napdnul to neustálý dohadovaní kdo kde koho jak proč nač protože v Ostravě se nabouralo auto a v Aši se povídá, že spadlo letadlo, nechápu proč maj některý lidi neustálou potřebu vytvářet nějaký konspirační teorie a nesmysly, který podporujou dalšíma smyšlenejma nesmyslama ...
(ani jedním slovem v tomto postu sem nemyslel Freemana)
MarauderZ28 píše:já se hádat nezačal jen se napdnul to neustálý dohadovaní kdo kde koho jak proč nač protože v Ostravě se nabouralo auto a v Aši se povídá, že spadlo letadlo, nechápu proč maj některý lidi neustálou potřebu vytvářet nějaký konspirační teorie a nesmysly, který podporujou dalšíma smyšlenejma nesmyslama ...
OMFG
a heleeee jakooo....a nemáááš náááhodouuu problééém tyyy???S oriiiientacííí???Ostrava a práááhááá je někde jindeeee....
sorka...
ty vole....přečti si to ty!!!!Napsal jsem že ja na přístrojích...takže ještě je živej....Blázen měl pravdu...nejsou tam svíčky=není mrtvej.Je na přístrojích a teprve dnes se tam budou dávat svíčky...protože ho odpojí....a docela mě to sere že tu musím psát jedno a to samé dookola...prostě...přešlápni si možná si stojíš na vedení potom se otoč na patě a vypadni do sekce PRAHA....
STOJÍM PŘI BLÁZNOVI!!!!
kdybys měl aspoň trošičku IQ věděl bys že to že je někdo připojenej na přístrojích neznamená, že je živej to takhle může bejt připojenej dalších 10 let .. každopádně mě fakt nebaví se pitvat v takovejhle věcech s jelitama ...
MarauderZ28 píše:já se hádat nezačal jen se napdnul to neustálý dohadovaní kdo kde koho jak proč nač protože v Ostravě se nabouralo auto a v Aši se povídá, že spadlo letadlo, nechápu proč maj některý lidi neustálou potřebu vytvářet nějaký konspirační teorie a nesmysly, který podporujou dalšíma smyšlenejma nesmyslama ...
OMFG
a heleeee jakooo....a nemáááš náááhodouuu problééém tyyy???S oriiiientacííí???Ostrava a práááhááá je někde jindeeee....
ty jsi fakt hodně hloupej člověk Otrava - Aš bylo přirovnání chápeš jako pro velkou vzdálenost těchto míst od sebe, pokud ještě něco nechápeš napiš polopaticky Ti to rozeberu aby jsi to pochopil ...
MarauderZ28 píše:
STOJÍM PŘI BLÁZNOVI!!!!
kdybys měl aspoň trošičku IQ věděl bys že to že je někdo připojenej na přístrojích neznamená, že je živej to takhle může bejt připojenej dalších 10 let .. každopádně mě fakt nebaví se pitvat v takovejhle věcech s jelitama ...
Moje řeč....taky mě to nebaví!Tak jdi srát někoho jiného!!!
OMFG
ty jsi fakt hodně hloupej člověk Otrava - Aš bylo přirovnání chápeš jako pro velkou vzdálenost těchto míst od sebe, pokud ještě něco nechápeš napiš polopaticky Ti to rozeberu aby jsi to pochopil ...
bože ty jsi vůůůůůl....to není možné....
v hlavě nasráno jak cip...
seru tě do piči!!!!
Se nebudu stebou tu srát!
MAraudere maraudere,už sem si zvyk,že čas od času ti hrábne a máš velkou potřebu se uspokojit přiblblýma kecama v diskuzích do kterých ti nic není... U nás je zvykem,že pokud někdo bohužel už umře - třeba na silnici, ještě ten den, tam má svíčky, ještě ten den!!!!!!!! přečti si to aspon 4x, že u vás to není pravidlem nebo na to serete je váš problém. tak si běž namočit hlavu pod kohoutek a nevyjadřuj se zde k tematu o kterem ti není nic známo
pokud něčemu nerozumíš tak si to zkus přečíst vícekrát, některým to jednou nestačí
mie009 píše:No pro některé to je možná zelená. Ja mám z takových řidiču dost stracha a to jsem už toho dost najezdil. Hele midas nemaš nahodou ICQ? Pokecame. Jsem Marek z TKOZ.
jo....dám ti ho...nebo ti ho dá freeman...nebo se mrjkni do sekce ICQ
blázen píše:MAraudere maraudere,už sem si zvyk,že čas od času ti hrábne a máš velkou potřebu se uspokojit přiblblýma kecama v diskuzích do kterých ti nic není... U nás je zvykem,že pokud někdo bohužel už umře - třeba na silnici, ještě ten den, tam má svíčky, ještě ten den!!!!!!!! přečti si to aspon 4x, že u vás to není pravidlem nebo na to serete je váš problém. tak si běž namočit hlavu pod kohoutek a nevyjadřuj se zde k tematu o kterem ti není nic známo
pokud něčemu nerozumíš tak si to zkus přečíst vícekrát, některým to jednou nestačí
To je pravda. Je to tady nepsané pravidlo. Všichni to zde chápou a dokonce jsou schopni tě uvolnit ze školy a práce.
No Freeman a Midas mají pravdu. Je třeba zajít zapalit svíčku za zemřelého a to nejlepé hned a na místo kde zemřel. Ja musím to zaklepat jsem to ještě nemusel absolvovat.
OMFG
nejsi tak trochu idiot?
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
OMFG
nejsi tak trochu idiot?
Prosím tě necpi se do tohoto tématu ještě Ty... nech te to tak jak to je...
KFJ píše:jeste ja? tady je tesno? sem se uz nikdo dalsi nevejde?
Chápu vás hoši, ale jděte se hádat do jiného tématu... z OV vás nevyhazuji ale tady se bavíme teď o mrtvých a ne o žádné srandě
nechapes... reagoval jsem na idiotsky prispevek, nehadam se, nedelam si srandu
Toto je směrováno na tebe i midase a všechny ostatní kdo tu řeší něco jiného než smrt toho kluka.. ne jen čistě na tebe. Prosím nechte toho všichni.. vykašlete se na to...
Freeman_TKOZ píše:
Chápu vás hoši, ale jděte se hádat do jiného tématu... z OV vás nevyhazuji ale tady se bavíme teď o mrtvých a ne o žádné srandě
nechapes... reagoval jsem na idiotsky prispevek, nehadam se, nedelam si srandu
Toto je směrováno na tebe i midase a všechny ostatní kdo tu řeší něco jiného než smrt toho kluka.. ne jen čistě na tebe. Prosím nechte toho všichni.. vykašlete se na to...
o to jde, resite tu neci smrt... jakym pravem? neni to tak trochu zbytecne se v tom patlat? nikomu a nicemu tim nepomuzete...
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
Nevím proč se tady pachtíte v něčí smrti když ho z vás vubec nikdo neznal(jen blazen asi),nikdo nevíte přesně jak to bylo a pořad tady jen spekullujete!!Jen se ví ,že ten tomy je pěkný čurák ,když udělal takovou věc!Zabit tak mi někoho blízkeho z rodiny tak bych mu přal to same!!SMRT za
SMRT!!kluk žemřel jeho debilitou!!!
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+..... www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............
Pipotuning píše:Nevím proč se tady pachtíte v něčí smrti když ho z vás vubec nikdo neznal(jen blazen asi),nikdo nevíte přesně jak to bylo a pořad tady jen spekullujete!!Jen se ví ,že ten tomy je pěkný čurák ,když udělal takovou věc!Zabit tak mi někoho blízkeho z rodiny tak bych mu přal to same!!SMRT za
SMRT!!kluk žemřel jeho debilitou!!!
Tak se do toho taky nepleť, sám víš jaké to tady je.. někdo něco napíše a dalších 20 na to nesmyslmě reagujou.
Já tady vždy napíšu info co jsem dostal a hned se tu strhne hádka
Budu tady průběžně dávat další info, hlavně chci zjistit co je s autem a osádkou druhého auta..