poperte se a roztrhejte si vobčanky

c je to nafta?schade.fan píše:jj,ale víš jak...naftagismo píše:u kamen je to jiny, tam se koeficient nebere...schade.fan píše: no jo sice N/A,ale zase díky koeficientu na turbo tě hoděj vejš a nevim jak se budeš prát s evama,imprezama atd.

Co se cpalo do scira jako silnejsi motor? Ja se vubec neorientuju, toz prozdradlefi píše:Obyč slaboučkou 1,8ku.Ale snad budu kupovat novy s trochu silnějším moturkem...

ventilAdieuD píše:Co se cpalo do scira jako silnejsi motor? Ja se vubec neorientuju, toz prozdradlefi píše:Obyč slaboučkou 1,8ku.Ale snad budu kupovat novy s trochu silnějším moturkem...

to jako zvedli viko ventilu, pohodili jeden ventil na vic a konec?redmenn píše:ventilAdieuD píše:Co se cpalo do scira jako silnejsi motor? Ja se vubec neorientuju, toz prozdradlefi píše:Obyč slaboučkou 1,8ku.Ale snad budu kupovat novy s trochu silnějším moturkem...

nevím, už sem ho neviděl ani nepamatujuHONZA_013 píše:nevíte co je s blafuzem
máme moc práce...HONZA_013 píše:nevíte co je s blafuzem
buď ráda,že to nevíšAdieuD píše:c je to nafta?schade.fan píše:jj,ale víš jak...naftagismo píše: u kamen je to jiny, tam se koeficient nebere...
 jenom taková ošklivá tekutina,která je moc e-e
 jenom taková ošklivá tekutina,která je moc e-e 
Ne ne,pohodili tam dalších 8,a hopla rázem tam bylo 95kwAdieuD píše:to jako zvedli viko ventilu, pohodili jeden ventil na vic a konec?redmenn píše:ventilAdieuD píše: Co se cpalo do scira jako silnejsi motor? Ja se vubec neorientuju, toz prozdrad

) kdyz lovim ty pistole
) kdyz lovim ty pistole 
jn a coze je to ta nafta? To co se da nahradit spalenym olejem od hranolek?schade.fan píše:jj,ale víš jak...naftagismo píše:u kamen je to jiny, tam se koeficient nebere...schade.fan píše: no jo sice N/A,ale zase díky koeficientu na turbo tě hoděj vejš a nevim jak se budeš prát s evama,imprezama atd.

Ok čtvrtek, 19hod, garáže tesco stodůlky když to stihnu přijedu.homer01 píše:ok, ve ctvrtek? od 19hodin?lefi píše:Jestli práce dovolí tak proč ne,dal bych to zase v garážích tesco..
ty sčím stou tvojí nabouranou plečkou jo ta je tak zrala leda na šrotlefi píše:

[/quote]
[/quote] 

Jestli chceš,tak je na prodej a že si to ty tak ti udělám cenu...Aby ses konečně povozil v pořádný káře
  Jestli chceš,tak je na prodej a že si to ty tak ti udělám cenu...Aby ses konečně povozil v pořádný káře  [/quote]hahaha  já nejsem na číra já sem na píči
[/quote]hahaha  já nejsem na číra já sem na píči  to si zapomatuj
 to si zapomatuj  

)))))))))))))))))))))))
)))))))))))))))))))))))lefi píše:Spíš seš v píčí)))))))))))))))))))))))

homer01 píše:lefi píše:Spíš seš v píčí)))))))))))))))))))))))