Poraďte PDA
Moderátor: Rudi
Poraďte PDA
mohli byste hodit prosím nějaký rady, zkušenosti a tak...
chtěl bych si pořídit PDA nejlépe s Wifi a GPS
chtěl bych si pořídit PDA nejlépe s Wifi a GPS
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO
by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- Alfoun
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bych nemel Fujitsu-Siemens N500 tak bych si poridil N560.....
Jinak ti doporucuji navstivit toto forum http://www.ce4you.cz/forums/

http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poraďte PDA
Mám HP iPAQ 4700 a jsem nadmíru spokojen. Jen by to mohlo mít i GPS a byl bych spokojen naprosto.
No přidám se, doporučte PDA na ctení PDf a navigaci - takže nejlépe když bude mít GPS integrovaný, wifina není podmínkou , pokud do toho pujdou dostat data jinou cestou
klidne i jety, čím větší display, tím lépe..

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
nejvíc uvažuju mezi Fujitsu-Siemens N560 a acer n311
oboje s Wifi a GPS...cena podobná. je něco, na co bych si měl dát při výběru pozor? nebo na co bych se měl soustředit?
jinak všem díky za ohlasy
oboje s Wifi a GPS...cena podobná. je něco, na co bych si měl dát při výběru pozor? nebo na co bych se měl soustředit?
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
Co rikate tady na toto, mate s tim nekdo zkusenosti?
http://t-mobile.cz/Web/Residential/Tele ... elefon/323
http://t-mobile.cz/Web/Residential/Tele ... elefon/323
- Alfoun
- Kontaktovat uživatele:
Poradne si procti tyhle clanky( http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35959 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36429 ) a zjistis,ze acer nema integrovany GPS a N560 je drazsi,ale zase ma vykonnejsi procesor....Pokud ti nezalezi na tom kolik zaplatis,tak si vyber N560....To same plati i pro IdahaP@wel píše:nejvíc uvažuju mezi Fujitsu-Siemens N560 a acer n311

FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
Hehe, já PDF čtečku i navigaci mám v mobilu. GPS externí mi přijde zítraIdaho píše:No přidám se, doporučte PDA na ctení PDf a navigaci - takže nejlépe když bude mít GPS integrovaný, wifina není podmínkou , pokud do toho pujdou dostat data jinou cestouklidne i jety, čím větší display, tím lépe..

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
a to já právě nechci. telefon člověk požívá pořád. takže kdyby se nedej Bože něco stalo, můžu přijít o hodně...zato když půjdu do hospody, tak si founa můžu vzít a PDA nechám domaBeaver píše:Hehe, já PDF čtečku i navigaci mám v mobilu. GPS externí mi přijde zítraIdaho píše:No přidám se, doporučte PDA na ctení PDf a navigaci - takže nejlépe když bude mít GPS integrovaný, wifina není podmínkou , pokud do toho pujdou dostat data jinou cestouklidne i jety, čím větší display, tím lépe..
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Je lepší mít phone a PDA jako samostatná zařízení. Přesně, jak píše P@wel. Někdy stačí u sebe mít jen phone.
to práve nechci, já mám tohle vše v N9500P@wel píše:a to já právě nechci. telefon člověk požívá pořád. takže kdyby se nedej Bože něco stalo, můžu přijít o hodně...zato když půjdu do hospody, tak si founa můžu vzít a PDA nechám domaBeaver píše:Hehe, já PDF čtečku i navigaci mám v mobilu. GPS externí mi přijde zítraIdaho píše:No přidám se, doporučte PDA na ctení PDf a navigaci - takže nejlépe když bude mít GPS integrovaný, wifina není podmínkou , pokud do toho pujdou dostat data jinou cestouklidne i jety, čím větší display, tím lépe..
ale chci neco s vetsím displejem na navigaci , takže ne telefon

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
V tom případě ano, ale mě by se třeba nechtělo tahat s PDA (mám na bundě pouze malé kapsy), mít extra nabíječky pro to a ono zařízení, kupovat dva druhy paměťových karet atd. Teďka k Nokii s GPS modulem Nokia nepotřebuju už v podstatě nic, dokonce GPS modul se dodává s nabíječkou do auta, takže pokud mi jedno ze zařízení začne hlásit nedostatek šťávy, přehodím jen kabel z modulu do telefonu nebo naopak. Záleží holt na individuálních potřebách.Ivan píše:Je lepší mít phone a PDA jako samostatná zařízení. Přesně, jak píše P@wel. Někdy stačí u sebe mít jen phone.
Jediné co mi na N9500sere tak je ten malej display kterej ji ciní nepoužitelnou na navigaci 

četl jsem, že je lepší mít GPS zvlášť než integrovanou, že integrovaná občas dělá neplechu a občas je nepřesná
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- Alfoun
- Kontaktovat uživatele:
Toz to je pravda. Ale nejde o to,ze by bzla nepresna. (Pokud je fixnuta na satelity).Problem je v tom,ze ma mensi citlivost. Ve mestech mezi panelakama muzes nachvili ztratit signal. Ale neni to zas takova hruza. Me osobne to neva....Krome auta pouzivam navigaci i na kole a starat se jeste o napajeni gps prijimace by se mi nechtelo.P@wel píše:četl jsem, že je lepší mít GPS zvlášť než integrovanou, že integrovaná občas dělá neplechu a občas je nepřesná
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
v tom případě jsem téměř rozhodnut...Fujitsu-Siemens N560Alfoun píše:Toz to je pravda. Ale nejde o to,ze by bzla nepresna. (Pokud je fixnuta na satelity).Problem je v tom,ze ma mensi citlivost. Ve mestech mezi panelakama muzes nachvili ztratit signal. Ale neni to zas takova hruza. Me osobne to neva....Krome auta pouzivam navigaci i na kole a starat se jeste o napajeni gps prijimace by se mi nechtelo.P@wel píše:četl jsem, že je lepší mít GPS zvlášť než integrovanou, že integrovaná občas dělá neplechu a občas je nepřesná
teď si ještě počkat jestli po vánocích nesleze cena nebo ho zkusit někde v bazaru
když jsi v tom takovej sběhlej...nevíš jak je to s mapama? jejich sehnáním a tak?
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
No problemo. BT GPS modul Nokie má pochopitelně normální baterku, někam ho prdneš, aby nebyl nějak šíleně odstíněnej a o zbytek se nestaráš.Alfoun píše:Krome auta pouzivam navigaci i na kole a starat se jeste o napajeni gps prijimace by se mi nechtelo.
Co se týká velikosti displeje, s tím já problém nemám

- Alfoun
- Kontaktovat uživatele:
Jsem mel na mysli dobijeni. Pro pda mam akorat externi dobijec na tuzkove baterie...Jak dlouho ti vydrzi v provozu gps modul na jedno nabiti? Jinak display na mlokii je samo pro navigaci dostatecny....Beaver píše:No problemo. BT GPS modul Nokie má pochopitelně normální baterku, někam ho prdneš, aby nebyl nějak šíleně odstíněnej a o zbytek se nestaráš.Alfoun píše:Krome auta pouzivam navigaci i na kole a starat se jeste o napajeni gps prijimace by se mi nechtelo.
Co se týká velikosti displeje, s tím já problém nemám![]()
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
- Alfoun
- Kontaktovat uživatele:
Muzes zkusit ze tri moznosti navigace,ktera ti bude nejvic vyhovovat a to TomTom,Navigon a nebo iGo. Az je budes potrebovat tak mi posli SZ.P@wel píše:v tom případě jsem téměř rozhodnut...Fujitsu-Siemens N560Alfoun píše:Toz to je pravda. Ale nejde o to,ze by bzla nepresna. (Pokud je fixnuta na satelity).Problem je v tom,ze ma mensi citlivost. Ve mestech mezi panelakama muzes nachvili ztratit signal. Ale neni to zas takova hruza. Me osobne to neva....Krome auta pouzivam navigaci i na kole a starat se jeste o napajeni gps prijimace by se mi nechtelo.P@wel píše:četl jsem, že je lepší mít GPS zvlášť než integrovanou, že integrovaná občas dělá neplechu a občas je nepřesná
teď si ještě počkat jestli po vánocích nesleze cena nebo ho zkusit někde v bazaru
když jsi v tom takovej sběhlej...nevíš jak je to s mapama? jejich sehnáním a tak?
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
Sorry ale 9500 má displej mnohem větší ale čum na nej za jízdy - chci navigaci kterou nebudu muset držet v ruce a 20cm před očima abych přečetl název ulice na mapě - což nesplnuje nai ten tvuj mobilBeaver píše:No problemo. BT GPS modul Nokie má pochopitelně normální baterku, někam ho prdneš, aby nebyl nějak šíleně odstíněnej a o zbytek se nestaráš.Alfoun píše:Krome auta pouzivam navigaci i na kole a starat se jeste o napajeni gps prijimace by se mi nechtelo.
Co se týká velikosti displeje, s tím já problém nemám![]()

tady sice videt je ale clovek s e musí kurva soutředit aby něco přečetl na větší vzdálenost coč se ti při řízení muže vymstít....
- Alfoun
- Kontaktovat uživatele:
to Idaho No jediny co potrebujes pri jizde videt je kdy a kam zatocit. Hlasi ti to predem ze musis zatocit nebo jak mas projet kruhakem atd. Hlavne jde o to videt sipku a vyznacenou trasu a na to takhle veliky displej staci bohate. Stejne pri jizde nemas cas sledovat nazvy ulic.
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
hmm to jepravda, jenž edíky umístení dipsleye uvnitř- otvírací - neexistuje držák co by mi to nekde držel a šipku jsem videlAlfoun píše:to Idaho No jediny co potrebujes pri jizde videt je kdy a kam zatocit. Hlasi ti to predem ze musis zatocit nebo jak mas projet kruhakem atd. Hlavne jde o to videt sipku a vyznacenou trasu a na to takhle veliky displej staci bohate. Stejne pri jizde nemas cas sledovat nazvy ulic.

- Alfoun
- Kontaktovat uživatele:
Myslis neco takovyho? http://www.klubkomunikator.cz/default.a ... art_ID=222Idaho píše:hmm to jepravda, jenž edíky umístení dipsleye uvnitř- otvírací - neexistuje držák co by mi to nekde držel a šipku jsem videlAlfoun píše:to Idaho No jediny co potrebujes pri jizde videt je kdy a kam zatocit. Hlasi ti to predem ze musis zatocit nebo jak mas projet kruhakem atd. Hlavne jde o to videt sipku a vyznacenou trasu a na to takhle veliky displej staci bohate. Stejne pri jizde nemas cas sledovat nazvy ulic.
http://obchod.sunnysoft.cz/scripts/deta ... &Level=292
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
Alfoun to vypadá zajímavě, jen ješte mít GPS receiver a navigační software 

- Alfoun
- Kontaktovat uživatele:
No jediny s cim ti pomuzu je software. Gps modul ti kupovat nebuduIdaho píše:Alfoun to vypadá zajímavě, jen ješte mít GPS receiver a navigační software

FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
GPS Nokia jsem sehnal za 2099 +SIM O2 Go zdarma. Ostatni GPS se pohybuji ruzne, ale vetsinou pres 2500Kc, nebo hledat v inzerci a na aukci.Urcite je lepsi mit externi GPS, PDAcko muzes mit polozeny trebas na sedacce a GPSko nekde na palubce, aby videlo ven. A to samy doma, GPSko na parapet a PDAcko na stole, kdyz planujes trasu nebo neco hledas.
japonec a korejec....