NÁlEpkA
NÁlEpkA
Přemejšlel jsem co zas vymyslet za blbost na příští rok a napadlo mě tohle.Nalepit si na přední vokno nad stěrače V-opt jak maj na D1.Ale tak mě tak napadá co na to muži zákona? A vůbec z jaký nálepky aby to přežilo namáhání stěračem a pak mráz atd atd,je to vůbec řešitelný?

- krulis
- Kontaktovat uživatele:
jestli to das zvenku, tak ti to sterace sejmou..a co na to muzi zakona ? tem se to libit nebude..
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: NÁlEpkA
chčiju smíchy 

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
resitelny to urcite je,jde o to aby to nevypadalo spis smesne!!!co mas za auto???
VW Passat Variant 1,8 T
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to 100% budeSagi píše:resitelny to urcite je,jde o to aby to nevypadalo spis smesne!!!co mas za auto???
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
no ja myslim, ze na shadovce to bude vypadat cool 

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
já nevím.. ale mě se to taky docela líbí.. něco jako měl Amog si chci taky nechat udělal ... jen název klubu..... a nahoře na clonítku nic... ;o) prostě záleží na vkusu ;o)Panda píše:a co máš za auto, že si to tam chceš lepit? nějakou ultra drift předokolku?![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
at to nalepi kamkoli, ma 500Kc minus jasny
hlasuju pro tmavou cernou foli na predni sklo
nekdy je lepsi ven nevidet vubec 

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
ono mozna vzdycky je lepsi nevidet a neslyset.... ja mel clonu kdysi davno a lepil jsem ji stylem jar voda a zvenku hehe no asi vite co nasledovalo...AdieuD píše:at to nalepi kamkoli, ma 500Kc minus jasnyhlasuju pro tmavou cernou foli na predni sklo
nekdy je lepsi ven nevidet vubec

jo proti tomu co měl amogh neřeknu ani prd, ale on chce na nějaký auto, ani neřekl jaký, ty nápisy z japonskejch drift kár a to mně přijde trošku víc lol ne?Velbloud píše:já nevím.. ale mě se to taky docela líbí.. něco jako měl Amog si chci taky nechat udělal ... jen název klubu..... a nahoře na clonítku nic... ;o) prostě záleží na vkusu ;o)Panda píše:a co máš za auto, že si to tam chceš lepit? nějakou ultra drift předokolku?![]()
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- .:JoHnNy:.
- Kontaktovat uživatele:
jak to mel amogh??Panda píše:jo proti tomu co měl amogh neřeknu ani prd, ale on chce na nějaký auto, ani neřekl jaký, ty nápisy z japonskejch drift kár a to mně přijde trošku víc lol ne?Velbloud píše:já nevím.. ale mě se to taky docela líbí.. něco jako měl Amog si chci taky nechat udělal ... jen název klubu..... a nahoře na clonítku nic... ;o) prostě záleží na vkusu ;o)Panda píše:a co máš za auto, že si to tam chceš lepit? nějakou ultra drift předokolku?![]()
měl na spodku nápis www.skodahome.cz.:JoHnNy:. píše:jak to mel amogh??Panda píše:jo proti tomu co měl amogh neřeknu ani prd, ale on chce na nějaký auto, ani neřekl jaký, ty nápisy z japonskejch drift kár a to mně přijde trošku víc lol ne?Velbloud píše: já nevím.. ale mě se to taky docela líbí.. něco jako měl Amog si chci taky nechat udělal ... jen název klubu..... a nahoře na clonítku nic... ;o) prostě záleží na vkusu ;o)
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hlavne jestli aspon jeden ten film videlPanda píše:jo proti tomu co měl amogh neřeknu ani prd, ale on chce na nějaký auto, ani neřekl jaký, ty nápisy z japonskejch drift kár a to mně přijde trošku víc lol ne?Velbloud píše:já nevím.. ale mě se to taky docela líbí.. něco jako měl Amog si chci taky nechat udělal ... jen název klubu..... a nahoře na clonítku nic... ;o) prostě záleží na vkusu ;o)Panda píše:a co máš za auto, že si to tam chceš lepit? nějakou ultra drift předokolku?![]()

No jestli se jmenuje na jednom nejmenovanym foru Takeshi HKS, tak je to fakt chytrolín podle toho co napsalKrejča píše:Takeshi ty máš karu jo? Že ses nepochlubil

Takeshi-HKS píše: Mezi slovem - spoiler a křídlo neni rozdíl![]()
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
-
- Kontaktovat uživatele:
Nazdarek kundanku v bile bundicce s koziskemTrhyy píše: No jestli se jmenuje na jednom nejmenovanym foru Takeshi HKS, tak je to fakt chytrolín podle toho co napsal.

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Takže
líbí se mi že mi nikdo neporadí a hlavně plno keců vokolo že jo,to by vám šlo hlavně ty lidi co maj nic
Myslim si že neni nic špatnýho mít na okně nalepenou webovku s tim co mi zajímá,a jen decentně,protože lepit na auto to co tam neni je nesmysl a tohle je idealní hezký a neni to trapný
Auto tuning nemá a nebude , jediný v plánu jsou Toyo kolomotiky a to zná každej
Ps AdieuD uklidni se laskavě,nevim co tady hraješ
všichni chytrý jak voe hurvínek ve válce a to důležitý se tu samozdřejmě nedovim
líbí se mi že mi nikdo neporadí a hlavně plno keců vokolo že jo,to by vám šlo hlavně ty lidi co maj nic
Myslim si že neni nic špatnýho mít na okně nalepenou webovku s tim co mi zajímá,a jen decentně,protože lepit na auto to co tam neni je nesmysl a tohle je idealní hezký a neni to trapný

všichni chytrý jak voe hurvínek ve válce a to důležitý se tu samozdřejmě nedovim

Kdo že mě pozdravuje ?AdieuD píše:Nazdarek kundanku v bile bundicce s koziskemTrhyy píše: No jestli se jmenuje na jednom nejmenovanym foru Takeshi HKS, tak je to fakt chytrolín podle toho co napsal.
Pozdravujou te picusikove, byly u me na navsteve

Tak už vimTrhyy píše:Kdo že mě pozdravuje ?AdieuD píše:Nazdarek kundanku v bile bundicce s koziskemTrhyy píše: No jestli se jmenuje na jednom nejmenovanym foru Takeshi HKS, tak je to fakt chytrolín podle toho co napsal.
Pozdravujou te picusikove, byly u me na navsteve

tak já ti teda poradimAmuse píše:Takže
Myslim si že neni nic špatnýho mít na okně nalepenou webovku s tim co mi zajímá,a jen decentně,protože lepit na auto to co tam neni je nesmysl a tohle je idealní hezký a neni to trapnýAuto tuning nemá a nebude , jediný v plánu jsou Toyo kolomotiky a to zná každej

a nalep si tam co chceš... je to tvoje auto, takže to může bejt každýmu uprdele