NÁlEpkA

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

NÁlEpkA

Příspěvek od Takeshi »

Přemejšlel jsem co zas vymyslet za blbost na příští rok a napadlo mě tohle.Nalepit si na přední vokno nad stěrače V-opt jak maj na D1.Ale tak mě tak napadá co na to muži zákona? A vůbec z jaký nálepky aby to přežilo namáhání stěračem a pak mráz atd atd,je to vůbec řešitelný? 8)
Obrázek

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

jestli to das zvenku, tak ti to sterace sejmou..a co na to muzi zakona ? tem se to libit nebude..
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

a co máš za auto, že si to tam chceš lepit? nějakou ultra drift předokolku? :lol: :lol:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Spitfire

Příspěvek od Spitfire »

seru smichy :smich:

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: NÁlEpkA

Příspěvek od Bordel »

chčiju smíchy :smich:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Sagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sagi »

resitelny to urcite je,jde o to aby to nevypadalo spis smesne!!!co mas za auto???
VW Passat Variant 1,8 T

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Sagi píše:resitelny to urcite je,jde o to aby to nevypadalo spis smesne!!!co mas za auto???
tak to 100% bude
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

no ja myslim, ze na shadovce to bude vypadat cool :)
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Panda píše:a co máš za auto, že si to tam chceš lepit? nějakou ultra drift předokolku? :lol: :lol:
já nevím.. ale mě se to taky docela líbí.. něco jako měl Amog si chci taky nechat udělal ... jen název klubu..... a nahoře na clonítku nic... ;o) prostě záleží na vkusu ;o)
Obrázek Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion

Mr_xx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr_xx »

měl nebo to má i dokonce Pavel z Tuningscene... A pokud vím, tak nikdo nic neříkal...
Obrázek
Obrázek

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

at to nalepi kamkoli, ma 500Kc minus jasny :-D hlasuju pro tmavou cernou foli na predni sklo :-) nekdy je lepsi ven nevidet vubec :lol:
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

AdieuD píše:at to nalepi kamkoli, ma 500Kc minus jasny :-D hlasuju pro tmavou cernou foli na predni sklo :-) nekdy je lepsi ven nevidet vubec :lol:
ono mozna vzdycky je lepsi nevidet a neslyset.... ja mel clonu kdysi davno a lepil jsem ji stylem jar voda a zvenku hehe no asi vite co nasledovalo... :P

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Velbloud píše:
Panda píše:a co máš za auto, že si to tam chceš lepit? nějakou ultra drift předokolku? :lol: :lol:
já nevím.. ale mě se to taky docela líbí.. něco jako měl Amog si chci taky nechat udělal ... jen název klubu..... a nahoře na clonítku nic... ;o) prostě záleží na vkusu ;o)
jo proti tomu co měl amogh neřeknu ani prd, ale on chce na nějaký auto, ani neřekl jaký, ty nápisy z japonskejch drift kár a to mně přijde trošku víc lol ne?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

.:JoHnNy:.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .:JoHnNy:. »

Panda píše:
Velbloud píše:
jo proti tomu co měl amogh neřeknu ani prd, ale on chce na nějaký auto, ani neřekl jaký, ty nápisy z japonskejch drift kár a to mně přijde trošku víc lol ne?
jak to mel amogh??
www.tuning4fun.net -> foto z tuning srazu"

Obrázek
www.malituneri.cz

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

.:JoHnNy:. píše:
Panda píše:
Velbloud píše: já nevím.. ale mě se to taky docela líbí.. něco jako měl Amog si chci taky nechat udělal ... jen název klubu..... a nahoře na clonítku nic... ;o) prostě záleží na vkusu ;o)
jak to mel amogh??
měl na spodku nápis www.skodahome.cz

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Panda píše:
Velbloud píše:
hlavne jestli aspon jeden ten film videl :lol:

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

tak já nad tim jen přemejšlel,furt lepčí než provocation a takový humáče,tohle nikdo nemá
A navíc mam přední vokno vyhřívaný,tak to je asi úplně konec :)

Spitfire

Příspěvek od Spitfire »

Danecek píše:hlavne jestli aspon jeden ten film videl :lol:
jestli jich nevidel az moc :smich2:

Krejča

Příspěvek od Krejča »

Takeshi ty máš karu jo? Že ses nepochlubil :wink:

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Amuse píše:tak já nad tim jen přemejšlel,furt lepčí než provocation a takový humáče,tohle nikdo nemá
a můžu se zeptat na jaké auto a jaký nápis bys chtěl dát?? ;o)
Obrázek Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

Velbloud píše:
Amuse píše:tak já nad tim jen přemejšlel,furt lepčí než provocation a takový humáče,tohle nikdo nemá
a můžu se zeptat na jaké auto a jaký nápis bys chtěl dát?? ;o)
To by mě taky zajimalo :twisted:
Subaru Impreza GT

ex: felDa 1,9

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

a není to jedno? si taky chci dát na golfa nálepku JDM Power pže se mi líbí :P
už mam přes zadní okno "HKS drift team" a holki koukaj :P
.slow Obrázek
head&shoulders power...

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Krejča píše:Takeshi ty máš karu jo? Že ses nepochlubil :wink:
No jestli se jmenuje na jednom nejmenovanym foru Takeshi HKS, tak je to fakt chytrolín podle toho co napsal :lol:.
Takeshi-HKS píše: Mezi slovem - spoiler a křídlo neni rozdíl :roll:
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Krejča

Příspěvek od Krejča »

Není spoiler jako spoiler, ale co asi myslel spoiler jako spoiler né jako spoiler :lol: :lol: :lol: 8) :?: :alien:

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

Trhyy píše: No jestli se jmenuje na jednom nejmenovanym foru Takeshi HKS, tak je to fakt chytrolín podle toho co napsal :lol:.
Nazdarek kundanku v bile bundicce s koziskem :lol: Pozdravujou te picusikove, byly u me na navsteve :lol:
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

Takže
líbí se mi že mi nikdo neporadí a hlavně plno keců vokolo že jo,to by vám šlo hlavně ty lidi co maj nic
Myslim si že neni nic špatnýho mít na okně nalepenou webovku s tim co mi zajímá,a jen decentně,protože lepit na auto to co tam neni je nesmysl a tohle je idealní hezký a neni to trapný :?: Auto tuning nemá a nebude , jediný v plánu jsou Toyo kolomotiky a to zná každej
Ps AdieuD uklidni se laskavě,nevim co tady hraješ
všichni chytrý jak voe hurvínek ve válce a to důležitý se tu samozdřejmě nedovim :lol:

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

AdieuD píše:
Trhyy píše: No jestli se jmenuje na jednom nejmenovanym foru Takeshi HKS, tak je to fakt chytrolín podle toho co napsal :lol:.
Nazdarek kundanku v bile bundicce s koziskem :lol: Pozdravujou te picusikove, byly u me na navsteve :lol:
Kdo že mě pozdravuje ? :lol:

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Trhyy píše:
AdieuD píše:
Kdo že mě pozdravuje ? :lol:
Tak už vim :lol:

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

Trhyy píše: Tak už vim :lol:
to jsem rada, toz jsem vyridila pozdrav..... 8)
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

Amuse píše:Takže
líbí se mi že mi nikdo neporadí a hlavně plno keců vokolo že jo,to by vám šlo hlavně ty lidi co maj nic
Myslim si že neni nic špatnýho mít na okně nalepenou webovku s tim co mi zajímá,a jen decentně,protože lepit na auto to co tam neni je nesmysl a tohle je idealní hezký a neni to trapný :?: Auto tuning nemá a nebude , jediný v plánu jsou Toyo kolomotiky a to zná každej
Ps AdieuD uklidni se laskavě,nevim co tady hraješ
všichni chytrý jak voe hurvínek ve válce a to důležitý se tu samozdřejmě nedovim :lol:
tak já ti teda poradim :D udělej to až po zimě.. to máš šanci že to do další zimy vydrží, a když už si budeš nechávat dělat, tak si jich nech udělat víc, až se potrhá tak at si jí můžeš přelepit...
a nalep si tam co chceš... je to tvoje auto, takže to může bejt každýmu uprdele :D
.slow Obrázek
head&shoulders power...

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“