tak to je snad jasny kdyz je to e30DaveS píše:Sou suprovy oba dva.....Panda píše:to jest tomáškabiker píše:ci je to cabro 4t1to potkavam v praze docela dost

Moderátor: Hasis
Tommy1978 píše:Tikunde tobě s tim šrotem ujede Evelína i se mnou na laně voeDaveS píše:To mozna jo, ale porad bych fiatkovi ukazal zadni svetla..... i s tim predkemEvelyn píše: hehe...mona asy si nekdo hral ve fotošopu![]()
![]()
ale já zatim žádnou závadu nezaznamenalDaveS píše:Rudi píše:tak já si zatim nemůžu stěžovat(ťuky ťuk, dáále)..DaveS píše:Jeste uvidime.....nevim proc se smeje pokorneo kterej kousnul lantru
a nevim úproc by se mel kousnout honde motor..... neni to ital tak se neni ceho bat a spolehlivost? jede furt.... nemusime se bat abysme zustali nekde viset v praze ... oni ani ty francouzove nejsou nikterakt spolehlivy
![]()
ale tak znáš to, náhodou se uvolní izolepa, kousek střepu z tvýho "předku" ti vlítne do motoru a jsme domauz zadnou izolepu nemame......
![]()
Nesmite jezdit na fritovaci oleje, pak bude vse ok......![]()
thomaswilliams píše:no možná koupím eště jedno....ale možná se pustím do tohodle ...díky panu DC mám možnost trochu zlepšit motorovou část...8 válec 4litr + 6 kvalt...protož to co tam je je pěknej chcípák....100kw je pro děti
DaveS píše:thomaswilliams píše:no možná koupím eště jedno....ale možná se pustím do tohodle ...díky panu DC mám možnost trochu zlepšit motorovou část...8 válec 4litr + 6 kvalt...protož to co tam je je pěknej chcípák....100kw je pro děti![]()
to je spravne.....
a ja jeste minEvelyn píše:DaveS píše:thomaswilliams píše:no možná koupím eště jedno....ale možná se pustím do tohodle ...díky panu DC mám možnost trochu zlepšit motorovou část...8 válec 4litr + 6 kvalt...protož to co tam je je pěknej chcípák....100kw je pro děti![]()
to je spravne.....
![]()
![]()
nezapomínej,že jich máš 98
![]()
![]()
To pane nebudte smutnej, ono na tom zas tolik nezaleziDanecek píše:a ja jeste minEvelyn píše:DaveS píše:![]()
to je spravne.....
![]()
![]()
![]()
![]()
sem te potkal na hradcanske na svetlech a tak to taky vypadalothomaswilliams píše:no možná koupím eště jedno....ale možná se pustím do tohodle ...díky panu DC mám možnost trochu zlepšit motorovou část...8 válec 4litr + 6 kvalt...protož to co tam je je pěknej chcípák....100kw je pro děti
na výkonu joEvelyn píše:To pane nebudte smutnej, ono na tom zas tolik nezaleziDanecek píše:a ja jeste minEvelyn píše:![]()
![]()
![]()
![]()
sem chtěla pána uklidnit a ty mi to takhle pokazisRudi píše:na výkonu joEvelyn píše:To pane nebudte smutnej, ono na tom zas tolik nezaleziDanecek píše: a ja jeste min
njn vzdyt to sedi ne?Evelyn píše:DaveS píše:thomaswilliams píše:no možná koupím eště jedno....ale možná se pustím do tohodle ...díky panu DC mám možnost trochu zlepšit motorovou část...8 válec 4litr + 6 kvalt...protož to co tam je je pěknej chcípák....100kw je pro děti![]()
to je spravne.....
![]()
![]()
![]()
![]()
a to usuzujes podle ceho???thomaswilliams píše:98...možná tak 58...motor " JE VE SMRTI"
uklidnila by me hezka zenskaEvelyn píše:sem chtěla pána uklidnit a ty mi to takhle pokazisRudi píše:na výkonu joEvelyn píše: To pane nebudte smutnej, ono na tom zas tolik nezalezi![]()
![]()
podle toho, ze mu ujedu i ja a to jich mam minDaveS píše:a to usuzujes podle ceho???thomaswilliams píše:98...možná tak 58...motor " JE VE SMRTI"
jééééé mě takyDanecek píše:uklidnila by me hezka zenskaEvelyn píše:sem chtěla pána uklidnit a ty mi to takhle pokazisRudi píše: na výkonu jo![]()
![]()
tak zajedem za evelynthomaswilliams píše:jééééé mě takyDanecek píše:uklidnila by me hezka zenskaEvelyn píše: sem chtěla pána uklidnit a ty mi to takhle pokazis![]()
![]()
Danecek píše:podle toho, ze mu ujedu i ja a to jich mam minDaveS píše:a to usuzujes podle ceho???thomaswilliams píše:98...možná tak 58...motor " JE VE SMRTI"![]()
a on ma jeste odlehcenou strechu
aha, tak sorry chlape. Ja jenom ze sem myslel ze do me de rejt dalsi clovek.....thomaswilliams píše:ty vole můj motor "je ve smrti"
jsem to asi blbě napsala a ono to vyznělo,že ty kW myslím na Tvoje auto a pak došlo k nedorozumněníthomaswilliams píše:ty vole můj motor "je ve smrti"
DaveS píše:Danecek píše:podle toho, ze mu ujedu i ja a to jich mam minDaveS píše: a to usuzujes podle ceho???![]()
a on ma jeste odlehcenou strechuty vole me uz je to jedno dneska nejak vsechno..... uz me ty dohady nebavi. akorad nechapu proc bych mel mit motor pred smrti zase kurva...... je jasny ze to 98kw uz nema bo je to stary, ale porad to jede slusne, ale dobre.... motor je pred smrti, auto je zrezly, vsechno je to na hovno je to zkurvenej srot.....
me uz je to fuk ty kecy furt od kazkyho.... holt kdyz si to clovek musi platit sam tak ma to co ma a ne kdyz nekomu maninka koupi auticko, jeste novy gumy na leto, jeste novy gumy na zimu..... jeste zaplati lak ........... kdyz si na to clovek musi vydelat tak ma srot, jako treba ja...... me je to uz fakt jedno, tak mam srot. Honda je mrdka, je to zkurvenej japonec..... motory pred smrti a stoji to vsechno za hovno. je mi jasny.
![]()
![]()
To jen ze se cloveku smejes jakej ma vrak vis..... tak by sis nekdy mela uvedomit to ze zijes v trosku jinym svete, ze holt kazdymu maminka nekoupi to co śi rekne. Kdyz si na to musi clovek vydelat tak to jde trosku pomaleji nez si rict mamince o kreditku a jit nakupovat..... navic me rodina podporuje, ale je mi jasny ze to co mi davaj rodice by tobe bylo k smichu. Nic vic...... zavist? to neee, ono mi prijde ze ma clovek vetsi radost z toho kdyz si an to vydela sam nez to jen dostane bez hnuti ruky..... ja ti to prejuEvelyn píše:DaveS píše:Danecek píše: podle toho, ze mu ujedu i ja a to jich mam min![]()
a on ma jeste odlehcenou strechuty vole me uz je to jedno dneska nejak vsechno..... uz me ty dohady nebavi. akorad nechapu proc bych mel mit motor pred smrti zase kurva...... je jasny ze to 98kw uz nema bo je to stary, ale porad to jede slusne, ale dobre.... motor je pred smrti, auto je zrezly, vsechno je to na hovno je to zkurvenej srot.....
me uz je to fuk ty kecy furt od kazkyho.... holt kdyz si to clovek musi platit sam tak ma to co ma a ne kdyz nekomu maninka koupi auticko, jeste novy gumy na leto, jeste novy gumy na zimu..... jeste zaplati lak ........... kdyz si na to clovek musi vydelat tak ma srot, jako treba ja...... me je to uz fakt jedno, tak mam srot. Honda je mrdka, je to zkurvenej japonec..... motory pred smrti a stoji to vsechno za hovno. je mi jasny.
![]()
![]()
Nerej do mě! Je zajímavý, že tohle vyčítaji nejčastěji lidi který rodina nepodporuje... já studuju,tak mi máma koupí ..no a co?... trošku to už zavání závistí
Ukaž mi kde sem se smála,že máš vrak ?!?DaveS píše:Evelyn píše:DaveS píše:ty vole me uz je to jedno dneska nejak vsechno..... uz me ty dohady nebavi. akorad nechapu proc bych mel mit motor pred smrti zase kurva...... je jasny ze to 98kw uz nema bo je to stary, ale porad to jede slusne, ale dobre.... motor je pred smrti, auto je zrezly, vsechno je to na hovno je to zkurvenej srot.....
![]()
![]()
Nerej do mě! Je zajímavý, že tohle vyčítaji nejčastěji lidi který rodina nepodporuje... já studuju,tak mi máma koupí ..no a co?... trošku to už zavání závistí
To jen ze se cloveku smejes jakej ma vrak vis..... tak by sis nekdy mela uvedomit to ze zijes v trosku jinym svete, ze holt kazdymu maminka nekoupi to co śi rekne. Kdyz si na to musi clovek vydelat tak to jde trosku pomaleji nez si rict mamince o kreditku a jit nakupovat..... navic me rodina podporuje, ale je mi jasny ze to co mi davaj rodice by tobe bylo k smichu. Nic vic...... zavist? to neee, ono mi prijde ze ma clovek vetsi radost z toho kdyz si an to vydela sam nez to jen dostane bez hnuti ruky..... ja ti to prejuale nechci abys mela reci na muj hnusnej zrezlej vrak ze kteryho padaj veci......
Ja vim moc dobre o tom ze mas o dost lepsi a novejsi auto...
možná sem blbej, tak si do mě kopněte, ale tady si asi někdo protiřečíDaveS píše: To jen ze se cloveku smejes jakej ma vrak vis..... tak by sis nekdy mela uvedomit to ze zijes v trosku jinym svete, ze holt kazdymu maminka nekoupi to co śi rekne. Kdyz si na to musi clovek vydelat tak to jde trosku pomaleji nez si rict mamince o kreditku a jit nakupovat..... navic me rodina podporuje, ale je mi jasny ze to co mi davaj rodice by tobe bylo k smichu. Nic vic...... zavist? to neee, ono mi prijde ze ma clovek vetsi radost z toho kdyz si an to vydela sam nez to jen dostane bez hnuti ruky..... ja ti to prejuale nechci abys mela reci na muj hnusnej zrezlej vrak ze kteryho padaj veci......
Ja vim moc dobre o tom ze mas o dost lepsi a novejsi auto...
DaveS píše:To mozna jo, ale porad bych fiatkovi ukazal zadni svetla..... i s tim predkemEvelyn píše:hehe...mona asy si nekdo hral ve fotošopuRudi píše:a teď která fotka je aktuálnější?![]()
![]()
někdo je hald VŠ a někdo je hald jenom učeň...tak mezi nima sakra snad může bejt rozdíl ne?Neluška píše:Přesně, souhlasím s tebou Evo. Smrdí to závistí. Je spousta lidí co si něco platí sami a vyčítat jí že jí koupila auto máma je trošku blý. tak jí ho koupila no a co