Evelyn píše:
Nerej do mě! Je zajímavý, že tohle vyčítaji nejčastěji lidi který rodina nepodporuje... já studuju,tak mi máma koupí ..no a co?... trošku to už zavání závistí
To jen ze se cloveku smejes jakej ma vrak vis..... tak by sis nekdy mela uvedomit to ze zijes v trosku jinym svete, ze holt kazdymu maminka nekoupi to co śi rekne. Kdyz si na to musi clovek vydelat tak to jde trosku pomaleji nez si rict mamince o kreditku a jit nakupovat..... navic me rodina podporuje, ale je mi jasny ze to co mi davaj rodice by tobe bylo k smichu. Nic vic...... zavist? to neee, ono mi prijde ze ma clovek vetsi radost z toho kdyz si an to vydela sam nez to jen dostane bez hnuti ruky..... ja ti to preju ale nechci abys mela reci na muj hnusnej zrezlej vrak ze kteryho padaj veci...... Ja vim moc dobre o tom ze mas o dost lepsi a novejsi auto...
Ukaž mi kde sem se smála,že máš vrak ?!?
Pokud se spravně koukám,pak to začalo tím,že mi ukážeš zadní světla...Já nemam ve zvyku se něčím chvástat, a je mi srdečně jedno jestli by na sprintu tvoje auto předjelo to moje....Já si totiž nepotřebuju nic dokazovat
A věř, že svýho auta si vážim dost, ikdyž sem si na něj nevydělala. Koneckoncu myslím,že Tobě asi taky něco máma musela na auto přidat, když seš zaměstanenj 2 měsíce a auto máš skoro rok
Ja sem si vydelal z brigad a taky sem prodal motorku a prodal sem muziku co sem mel v accentovi....... od mamy sem si pucil desitku, PUJCIL, vse musim vratit........ Auto mam od unora. Ja se tady nehodlam neustale hadat, bo uz me to neskutecne sere se s nekym furt dohadovat.
Neluška píše:Přesně, souhlasím s tebou Evo. Smrdí to závistí. Je spousta lidí co si něco platí sami a vyčítat jí že jí koupila auto máma je trošku blý. tak jí ho koupila no a co
někdo je hald VŠ a někdo je hald jenom učeň...tak mezi nima sakra snad může bejt rozdíl ne?
daveS: Když tě to sere tak už toho nech - děkuju. Já od tebe nepotřebuju číst narážky a to,aby si ze mě dělal snobackyho haranta.Já nezačala řešit,kde a na co kdo vzal peníze, myslim,ze to je nevhodný a navíc do toho nikomu nic neni
DaveS píše:
Ja sem si vydelal z brigad a taky sem prodal motorku a prodal sem muziku co sem mel v accentovi....... od mamy sem si pucil desitku, PUJCIL, vse musim vratit........ Auto mam od unora. Ja se tady nehodlam neustale hadat, bo uz me to neskutecne sere se s nekym furt dohadovat.
tak proč to sem tak cpeš?
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Neluška píše:Přesně, souhlasím s tebou Evo. Smrdí to závistí. Je spousta lidí co si něco platí sami a vyčítat jí že jí koupila auto máma je trošku blý. tak jí ho koupila no a co
někdo je hald VŠ a někdo je hald jenom učeň...tak mezi nima sakra snad může bejt rozdíl ne?
to melo bejt na me?
ano vi kaji
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Rudi píše:
to melo bejt na me?
ano vi kaji
Vis uplny hovno na jakou skolu sem chodil, ikdybych byl ucen tak sem snad neco min nez ty? Mam nejradsi tyhle kecy kdo co ma za skolu..... kdo je vic. Tak bud tak hodnej a nech si ty kecy..... i kdybych mel jenom zakladku. Tak tobe je to toho kulovy s prehazovackou.
Vis uplny hovno na jakou skolu sem chodil, ikdybych byl ucen tak sem snad neco min nez ty? Mam nejradsi tyhle kecy kdo co ma za skolu..... kdo je vic. Tak bud tak hodnej a nech si ty kecy..... i kdybych mel jenom zakladku. Tak tobe je to toho kulovy s prehazovackou.
že si chodil na soukromou školu?
nechci se nikoho zastávat bo tak, ale ty jsi tady DaveS ještě nedávno prohlašoval jak tě živý mama a že ti všechno koupila, a že tě to sice sere, ale seš línej něco dělat, a teď tady zase píšeš, že sis to všechno koupil sám, tak se rozhodni
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
2RUDI: Hlavně že v jinym threadu píšeš, aby se jiný naučili citovat, ale jako moderátor týhle sekce by si snad mohl vědět, kdy už toho je dost, ne??? si to kua vyřikejte přes SZ nebo ICQ
A platí to pro všechny, Rudiho sem oslovil pouze proto, že je tu moderátor. Nikomu nenadržuju
Panda píše:nechci se nikoho zastávat bo tak, ale ty jsi tady DaveS ještě nedávno prohlašoval jak tě živý mama a že ti všechno koupila, a že tě to sice sere, ale seš línej něco dělat, a teď tady zase píšeš, že sis to všechno koupil sám, tak se rozhodni
hmmm...... jo.............ne............jo, ale uz ne.
Sensei Jirka píše:2RUDI: Hlavně že v jinym threadu píšeš, aby se jiný naučili citovat, ale jako moderátor týhle sekce by si snad mohl vědět, kdy už toho je dost, ne??? si to kua vyřikejte přes SZ nebo ICQ
A platí to pro všechny, Rudiho sem oslovil pouze proto, že je tu moderátor. Nikomu nenadržuju
právě, že sem tady moderátor, takže tady to můžu klidně upravit, aby to bylo správně
sry pane, ale když už je v tom tématu takový FUN, tak to prostě nešlo pokračovat jinde
Panda píše:nechci se nikoho zastávat bo tak, ale ty jsi tady DaveS ještě nedávno prohlašoval jak tě živý mama a že ti všechno koupila, a že tě to sice sere, ale seš línej něco dělat, a teď tady zase píšeš, že sis to všechno koupil sám, tak se rozhodni
hele pando, jak ty jsi vůbec dostal tu Pandu? né sry, končim, já už se nemůžu smát
for mr.Panda - vůbec to neřeš, jen jsem si chtěl rejpnout jako dejfs
Sensei Jirka píše:2RUDI: Hlavně že v jinym threadu píšeš, aby se jiný naučili citovat, ale jako moderátor týhle sekce by si snad mohl vědět, kdy už toho je dost, ne??? si to kua vyřikejte přes SZ nebo ICQ
právě, že sem tady moderátor, takže tady to můžu klidně upravit, aby to bylo správně
sry pane, ale když už je v tom tématu takový FUN, tak to prostě nešlo pokračovat jinde
Mas smulu bo na tebe uz seru, du si zapalit a pak du spat
DaveS píše:
ale doufám, že sis to koupil sám, protože jinak si pak tolik nezapaříš ne? a ten net, ke kterýmu jsi teď připojenej si taky platíš sám? jinak si ho taky tolik neužiješ...
podle toho, ze mu ujedu i ja a to jich mam min
a on ma jeste odlehcenou strechu
ty vole me uz je to jedno dneska nejak vsechno..... uz me ty dohady nebavi. akorad nechapu proc bych mel mit motor pred smrti zase kurva...... je jasny ze to 98kw uz nema bo je to stary
ja to psal jako "rejpnuti" do Thomasewillika, neb prave on rikal, ze ma spatnej motor, a tou strechou jsem myslel, jeho platenku na kabru jen tak pro ujasneni
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Rudi píše:právě, že sem tady moderátor, takže tady to můžu klidně upravit, aby to bylo správně
to citování bylo jen pro příklad toho, že jinde moralizuješ a tady jsou Ti JINÝ pravidla chování u
Rudi píše:
ale doufám, že sis to koupil sám, protože jinak si pak tolik nezapaříš ne? a ten net, ke kterýmu jsi teď připojenej si taky platíš sám? jinak si ho taky tolik neužiješ...
Zacinas bejt trosku ubohouckej....... ,bez si lehnout mas po vecernicku a pretahujes vecerku uz...........
Danecek píše:
podle toho, ze mu ujedu i ja a to jich mam min
a on ma jeste odlehcenou strechu
ty vole me uz je to jedno dneska nejak vsechno..... uz me ty dohady nebavi. akorad nechapu proc bych mel mit motor pred smrti zase kurva...... je jasny ze to 98kw uz nema bo je to stary
ja to psal jako "rejpnuti" do Thomasewillika, neb prave on rikal, ze ma spatnej motor, a tou strechou jsem myslel, jeho platenku na kabru jen tak pro ujasneni
Rudi píše:
Zacinas bejt trosku ubohouckej....... ,bez si lehnout mas po vecernicku a pretahujes vecerku uz...........
no tak promiiiň, snad sem tolik neřekl...já se na večerníčka ani nemůžu koukat bo tu televizi sem si nekoupil a tak bych si to vůbec neužil víš
Rudi píše:
no tak promiiiň, snad sem tolik neřekl...já se na večerníčka ani nemůžu koukat bo tu televizi sem si nekoupil a tak bych si to vůbec neužil víš
Mas internet ne.... tak si to prehraj tam. Nektery lidi nevedej kdy prestat..... kdy uz misto debilniho humoru zacina bejt trapny a clovek se neustale opakuje...... ale to chce klid bude zas dobre
Rudi píše:
Mas internet ne.... tak si to prehraj tam. Nektery lidi nevedej kdy prestat..... kdy uz misto debilniho humoru zacina bejt trapny a clovek se neustale opakuje...... ale to chce klid bude zas dobre
pane já to tam nenašel...
ano některý lidi nevěděj, kdy přestat a proto se neustále opakují se svojí závistí
hele pando, jak ty jsi vůbec dostal tu Pandu? né sry, končim, já už se nemůžu smát
for mr.Panda - vůbec to neřeš, jen jsem si chtěl rejpnout jako dejfs
mně to nevadí, to auto nebylo primárně určený pro mě, já do toho akorát narval svoje prachy, a nadále ju využívá celá rodina, akorát když někam jede mama nebo ségra tak mám sevřenou prdel aby to někde nevotelili. přecejenom ženský to berou jako spotřební věc
//Rudi ber to jako velkej a hnusnej džouk ode mě bral jsem to jenom z prdele a navíc tu máš svůj článek o autě, kde je to myslim i napsaný
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Sensei Jirka píše:Souhlasim s DaveS a než bude dobře, do zítřka tohle téma zamykám
zajímavý, že vy se montíte do srazu, kde jste nebyli a rozhodujete o jeho provozu když jste tam nebyli, tak ste si to asi nemohli užít...takže nás nepřipravujte o emoce
Sensei Jirka píše:Souhlasim s DaveS a než bude dobře, do zítřka tohle téma zamykám
zajímavý, že vy se montíte do srazu, kde jste nebyli a rozhodujete o jeho provozu když jste tam nebyli, tak ste si to asi nemohli užít...takže nás nepřipravujte o emoce
heh, tak tohle mě dostalo a vy ste tam byl???
dneska už fakt ne
mona dibi se nebil zajatej tat se podyvate na moj avatur