19.12. KFC - foto

Pouze foto ze srazů, příp. videa

Moderátor: Hasis

Odpovědět

Byli jste na srazu?

Jo
7
30%
Bohužel nebyli
5
22%
Nebyli, ale rádi bychom příště dorazili...
11
48%

Celkem hlasů: 23

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Re: 19.12. KFC - foto

Příspěvek od Fazeey »

ale fotky jinak dobrý co děti :lol:
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Fáboš píše:
Rudi píše: tak když je to celá věc jenom mezi nima, tak proč to strká sem? proč jí to nenapíše? možná proto, že chce na ní hodit nějakou smyšlenou špínu :?:

to víš, jsem ten best new pražák, jsem největší king a nikdo větší ani lepší než já proto :smich2: :smich: akorát asi nastal průser, protože sem se asi vloupil do hnízda šampóna :smich:

a že sem tam do někoho rejpnu, to nepopírám :?:
víš co rudi, já se za to, že jsem šampon nestydim. Rád se hezky oblíknu, dojdu si k holiči, tak jak potřebuju, mám hezkou ženskou tak vedle ní nebudu vypadat jak nějakej křupan. mě můj styl života naprosto vyhovuje.

Jinak nechápu co sem tohle taháš, akorát mě to utvrzuje v názoru na tebe..... :roll:
proč to sem tahám? proč mě začneš urážet ty do ubožáčka? já se do tebe nezačal navážet první, tak si dej pohov a zamysli se nad tím, kdo z nás dvou byl první :?:
SPEEDY píše:
Tak tímhle jsi opravdu jen potvrdil, že jsi pouze ubohej kretén :alien: :roll:
ááá pan velkohubý s pistolkou se nezmůže na nic jinýho než na nadávky...njn, lidi jsou hodně hodně ubohý a opravdu jsi takovej SPEEDY :?:

možná kdyby jste to původní téma nechali tak jak je a daves sem nestrčil svoje OT fotky, tak by tu byl relativně klid...ale to by zas byli moc klidný Vánoce :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

biker

Příspěvek od biker »

Eiffel píše:
thomaswilliams píše:
biker píše:tOmYvYlYdŽeMs :lol: dnes pristizen. parkoval u stromu :lol: :lol: ve veletrzni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mas to spinavy :lol: :lol:
no asito tam pustí kořeny bo to nějak nejde nastartovat...
a když je ten motor pryč, protože není dobrej, proběhne nějaký swap?

a už se nehádejte, zavání to průserem ;-)
a ty tu nekde bydlis :?: ?

GReddy

Příspěvek od GReddy »

hele rudi zadny mozna...jedinej kdo to vyprovokoval jsi byl ty a to bez debat a vymluv na OT fotky :))))

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

GReddy píše:hele rudi zadny mozna...jedinej kdo to vyprovokoval jsi byl ty a to bez debat a vymluv na OT fotky :))))
asi takhle, o tom zde můžeme dále diskutovat, protože pokud by se sem ty fotky nedali, tak by nikoho ani nenapadlo o tom tady mluvit :wink: takže asi tak :)

a když přistoupím na tvojí možnost -> určitě si myslel tento příspěvek 8)
Rudi píše:
Tommy1978 píše:Hehe auto v hovnech ale hlavně že je tam vejfuck voe :smich2: :smich2: joke 8) :smich:
říkáš, už 5 min slyšim hroznej řev a pořád nic a pak se tam v zatáčce rychlostí 30 kiláků "vyřítí" střep :smich2:
tak ti na to můžu odpovědět podobně jako ty evelýně :wink:
GReddy píše: prosimte proc by to mela bejt narazka na tebe? :shock: dyt to je normalni pravdiva veta...prece nemuzes vedet jak to myslel ...spis sis to stahla na sebe...

nikde jsem nezmínil, že myslim dejvovo auto, takže tak... 8)
VW - Very Wonderful

GReddy

Příspěvek od GReddy »

az na to ze prispevky pred tim kritizujete jeho strep ze si tam dava vyfuk kdezto o evelyne v tomhle topicu rec nebyla...takze asi tak..ale nechci se hadat..jen ze to bylo uplne zbytecny a o nicem....

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Rudi píše:
Fáboš píše:
Rudi píše: tak když je to celá věc jenom mezi nima, tak proč to strká sem? proč jí to nenapíše? možná proto, že chce na ní hodit nějakou smyšlenou špínu :?:

to víš, jsem ten best new pražák, jsem největší king a nikdo větší ani lepší než já proto :smich2: :smich: akorát asi nastal průser, protože sem se asi vloupil do hnízda šampóna :smich:

víš co rudi, já se za to, že jsem šampon nestydim. Rád se hezky oblíknu, dojdu si k holiči, tak jak potřebuju, mám hezkou ženskou tak vedle ní nebudu vypadat jak nějakej křupan. mě můj styl života naprosto vyhovuje.

Jinak nechápu co sem tohle taháš, akorát mě to utvrzuje v názoru na tebe..... :roll:
proč to sem tahám? proč mě začneš urážet ty do ubožáčka? já se do tebe nezačal navážet první, tak si dej pohov a zamysli se nad tím, kdo z nás dvou byl první :?:
SPEEDY píše:
Tak tímhle jsi opravdu jen potvrdil, že jsi pouze ubohej kretén :alien: :roll:
ááá pan velkohubý s pistolkou se nezmůže na nic jinýho než na nadávky...njn, lidi jsou hodně hodně ubohý a opravdu jsi takovej SPEEDY :?:
Víš co, ty umělče z VŠ? Nejdřív se přestaň povyšovat nad ostatníma, jakej nejsi frajer a pak tu nebudeš muset číst nadávky.. Ti, co mně znají, ví, že jsem klidnej člověk, ale jakmile jsem si od Tebe přečetl příspěvek, kde pohrdavě rozděluješ lidi podle vzdělání, tak to mě dokázalo opravdu nasrat, a věřím, že nejen mně, takže pro příště važ slova.. Uvědom si, že ty Tvoje přiblblý rádoby vtípky kde kdo nemusí vzít jako humor a budeš se setsakramentsky divit, až za Tebou nějakej "šampón" příjde a rozbije Ti tlamu. TEČKA!
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

Tommy1978
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy1978 »

GReddy píše:az na to ze prispevky pred tim kritizujete jeho strep ze si tam dava vyfuk kdezto o evelyne v tomhle topicu rec nebyla...takze asi tak..ale nechci se hadat..jen ze to bylo uplne zbytecny a o nicem....
Tak moment já nikoho nekritizuju bo sem u svýho příspěvku napsal "JOKE" 8) 8) :?:
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi :lol:

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

SPEEDY píše:
Víš co, ty umělče z VŠ? Nejdřív se přestaň povyšovat nad ostatníma, jakej nejsi frajer a pak tu nebudeš muset číst nadávky.. Ti, co mně znají, ví, že jsem klidnej člověk, ale jakmile jsem si od Tebe přečetl příspěvek, kde pohrdavě rozděluješ lidi podle vzdělání, tak to mě dokázalo opravdu nasrat, a věřím, že nejen mně, takže pro příště važ slova.. Uvědom si, že ty Tvoje přiblblý rádoby vtípky kde kdo nemusí vzít jako humor a budeš se setsakramentsky divit, až za Tebou nějakej "šampón" příjde a rozbije Ti tlamu. TEČKA!
a já se tu nad někým začal povyšovat :? pouze jsem napsal možnej rozdíl mezi evelýnou a dejvems :?: takže příště si to přečti raději ještě jednou...či se mě zeptej, jak jsem to opravdu myslel :?:
a k tomu tvýmu konci, já si na to "kamarády" brát nemusim, já se k tomu postavim klidně čelem :?: ale ty bys to sám asi nezvládl :?:
VW - Very Wonderful

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

takovej peknej kuratkovej topic a vy to takhle prznite... Achjo...

Ja bych byla rada, kdyby mi chlap koupil auto... Smarja! Zbylo by mi vic penez na tuning neee? :lol:
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

GReddy píše:az na to ze prispevky pred tim kritizujete jeho strep ze si tam dava vyfuk kdezto o evelyne v tomhle topicu rec nebyla...takze asi tak..ale nechci se hadat..jen ze to bylo uplne zbytecny a o nicem....
ale zajímavý je, že po tom rejpnutí to skončilo a dejv pak tu mojí hlášku, která následovala tommyho příspěvek, vztáhnul na sebe :wink:
VW - Very Wonderful

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

Bavi vas to porad hodne, koukam
....Rudi musi mit na vsechno posledni slovo..ja to chapu ze si nenechas srat na hlavu a 15 stranek ti snad staci ne? :?

...Musis porad nekoho schazovat? prispevky typu..."ááá pan velkohuby s pistolkou" kterej se nezmuze na vic nez jenom psat na forum?

NO A CO??....ty se zmuzes na vic?...

Jestli chcete pokracovat tak si to vyrikejte nekde jinde....jestli to tu bude pokracovat tak to zamykam...vyborny vanoci tema o KFC
...

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Jord píše:Bavi vas to porad hodne, koukam
....Rudi musi mit na vsechno posledni slovo..ja to chapu ze si nenechas srat na hlavu a 15 stranek ti snad staci ne? :?

...Musis porad nekoho schazovat? prispevky typu..."ááá pan velkohuby s pistolkou" kterej se nezmuze na vic nez jenom psat na forum?

Jestli chcete pokracovat tak si to vyrikejte nekde jinde....jestli to tu bude pokracovat tak to zamykam...vyborny vanoci tema o KFC
už nás to nebaví, ale urážet se opravdu nenechám, klidně si to zamkni...nebejt OT ve předu, je tu klid...
VW - Very Wonderful

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sensei Jirka »

hele, já to v den, kdy to tu začalo zamknul 3x a Rudi si to 3x odemknul. Tak sem na to pak sral, protože kdyby se do hádek nezapojil moderátor sekce, tak to bylo dávno zamčený a klid tu byl. Takhle bych to zamykal do kola 8) 8)
330i E90 :kiss:

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

tak to smaz, stejne je to uz pase...
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Sensei Jirka píše:

hele, já to v den, kdy to tu začalo zamknul 3x a Rudi si to 3x odemknul. Tak sem na to pak sral, protože kdyby se do hádek nezapojil moderátor sekce, tak to bylo dávno zamčený a klid tu byl. Takhle bych to zamykal do kola 8) 8)
jo odemkl jsem to schválně, protože jsi to nesmyslně zamkl...navíc jsem pak založil i hlasování a celé se to přelilo na tu správnou cestu i díky panu pokorneovi /viewtopic.php?p=954108#954108 .... :?: ale poté se to znovu zvrtlo...
VW - Very Wonderful

Bobik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobik »

promiňte, ale vaše hádání mě baví již několikátý den.... prosím nezamykejte to :cry:
PODPIS PODPIS PoDpIs

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

Bobik píše:promiňte, ale vaše hádání mě baví již několikátý den.... prosím nezamykejte to :cry:
ja se s tebou budu klido soukrome hadat :lol: a misty jsem i ftipna :lol:
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

JInak já to tady končim, nebudu Vámn sem dávat další otečka. Jinak na Rudiho názor mám a ten se jenom tak nezmění
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

AdieuD píše:
Bobik píše:promiňte, ale vaše hádání mě baví již několikátý den.... prosím nezamykejte to :cry:
jdem se hadat do tvyho auta :lol:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

Danecek píše:
AdieuD píše:
jo klidne, mista dost, nemam tam zadnej interier :lol: :lol:
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

AdieuD píše:
Danecek píše:
AdieuD píše: ja se s tebou budu klido soukrome hadat :lol: a misty jsem i ftipna :lol:
az takhle natvrdo jo :lol:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

Danecek píše:
AdieuD píše:
Danecek píše: jdem se hadat do tvyho auta :lol:
Jo, musime to udelat na plech :lol: :lol: ale bacha, at se mi nenarazis na fofrklacek, desne tam trci :lol:
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

AdieuD píše:
Danecek píše:
AdieuD píše: jo klidne, mista dost, nemam tam zadnej interier :lol: :lol:
Jo, musime to udelat na plech :lol: :lol: ale bacha, at se mi nenarazis na fofrklacek, desne tam trci :lol:
ja si tam ty sedacky prece jen jeste nejakou dobu ponecham a ram jeste promyslim :lol:

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

Danecek píše: ja si tam ty sedacky prece jen jeste nejakou dobu ponecham a ram jeste promyslim :lol:
Jooo, moje sedacky, snad uz je uvidim v lednu... no 3. reklamace (od srpna) jojoooo.... :roll:
ale nemuzu si pomoct, se sedackama mi to proste prijde vetsi, takhle si vlezu do auta a je maly i kdyz sedim uplne uprostred :lol:
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sensei Jirka »

Rudi píše:jo odemkl jsem to schválně, protože jsi to nesmyslně zamkl...navíc jsem pak založil i hlasování a celé se to přelilo na tu správnou cestu i díky panu pokorneovi /viewtopic.php?p=954108#954108 .... :?: ale poté se to znovu zvrtlo...
taky sem ale řikal, že to zamykam pouze dočasně, pač sem věřil, že když se to utne "za včas" tak druhej nebo třetí den to bude v pohodě a nebude se to tolik rozebírat, jenže se to řešilo celou noc a řeší se to tu furt. Jinak hlasování sem si všimnul 8) (taky si mě na to upozornil :D ) ale stejně se to tu zvrtlo nooo, přesně jak řikáš :roll:
Ale zase uznej, že si jako moderátor na ty OTčka nemusel skoro na všechny reagovat dalšim OT.Ale teď uf je to stejně jedno :D
330i E90 :kiss:

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

nejseš sám :lol:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC »

no koukam podle fotek že bych tam i většinu lidí ještě znal :-)

škoda že termín vyšel stejně jako sraz E30 klubu :oops:

PS: nehádejte se, kromě posthuntingu to stejně nemá smysl :lol:
Shark Racing team

.:JoHnNy:.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .:JoHnNy:. »

Rudi píše:
Fáboš píše:
Rudi píše:
máš svatou pravdu, jak jinak :poklona: ono je vlastně v pořádku, když ti tady nějakej dejvs s hondou hází špínu na evelynu jenom kvůli tomu, že jí koupili auto... 8) seš the best, ale tak možná de...

příště si to radši celý přečti než budeš reagovat... :?: ale hlavně jsem se mu za to nevysmíval, pouze jsem to uvedl jako možnej důvod, proč jinej člověk něco za to dostane... :?:
jojo a ty jsi zorro ochránce a ty jsi přiběhl rychle chudinku Evelyn ochraňovat 8)

Celý jsem to četl neboj. Myslim, že je to věc vyloženě mezi nima dvě,a ale ty si poslední dobou nenecháš ujít jedinou příležitost někde do někoho rejpnout, někde z někoho udělat idiota, zase se opakuju, ale nějak ti tady v praze narosttly ramena...... a mysli, že mi dá za pravdu spousta lidí..... :?:
tak když je to celá věc jenom mezi nima, tak proč to strká sem? proč jí to nenapíše? možná proto, že chce na ní hodit nějakou smyšlenou špínu :?:

kazdej ma svuj styl a je to jeho vec jak se oblika, cese atd nemyslis???
www.tuning4fun.net -> foto z tuning srazu"

Obrázek
www.malituneri.cz

.:JoHnNy:.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .:JoHnNy:. »

Tyjo ale nejvic me stve ze sem tam nesel abych vas taky uz poznal vsechny... :)))

ale tak tridni schuzky tak jsem se bal vytahnout paty z domu dost :smich:
www.tuning4fun.net -> foto z tuning srazu"

Obrázek
www.malituneri.cz

Odpovědět

Zpět na „Fotky ze srazů“