19.12. KFC - foto
Moderátor: Hasis
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
Re: 19.12. KFC - foto
ale fotky jinak dobrý co děti 

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
proč to sem tahám? proč mě začneš urážet ty do ubožáčka? já se do tebe nezačal navážet první, tak si dej pohov a zamysli se nad tím, kdo z nás dvou byl prvníFáboš píše:víš co rudi, já se za to, že jsem šampon nestydim. Rád se hezky oblíknu, dojdu si k holiči, tak jak potřebuju, mám hezkou ženskou tak vedle ní nebudu vypadat jak nějakej křupan. mě můj styl života naprosto vyhovuje.Rudi píše: tak když je to celá věc jenom mezi nima, tak proč to strká sem? proč jí to nenapíše? možná proto, že chce na ní hodit nějakou smyšlenou špínu![]()
to víš, jsem ten best new pražák, jsem největší king a nikdo větší ani lepší než já proto![]()
akorát asi nastal průser, protože sem se asi vloupil do hnízda šampóna
a že sem tam do někoho rejpnu, to nepopírám
Jinak nechápu co sem tohle taháš, akorát mě to utvrzuje v názoru na tebe.....

ááá pan velkohubý s pistolkou se nezmůže na nic jinýho než na nadávky...njn, lidi jsou hodně hodně ubohý a opravdu jsi takovej SPEEDYSPEEDY píše:
Tak tímhle jsi opravdu jen potvrdil, že jsi pouze ubohej kretén![]()

možná kdyby jste to původní téma nechali tak jak je a daves sem nestrčil svoje OT fotky, tak by tu byl relativně klid...ale to by zas byli moc klidný Vánoce

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
a ty tu nekde bydlisEiffel píše:a když je ten motor pryč, protože není dobrej, proběhne nějaký swap?thomaswilliams píše:no asito tam pustí kořeny bo to nějak nejde nastartovat...biker píše:tOmYvYlYdŽeMsdnes pristizen. parkoval u stromu
![]()
ve veletrzni
![]()
![]()
![]()
![]()
mas to spinavy
![]()
a už se nehádejte, zavání to průserem

asi takhle, o tom zde můžeme dále diskutovat, protože pokud by se sem ty fotky nedali, tak by nikoho ani nenapadlo o tom tady mluvitGReddy píše:hele rudi zadny mozna...jedinej kdo to vyprovokoval jsi byl ty a to bez debat a vymluv na OT fotky)))

a když přistoupím na tvojí možnost -> určitě si myslel tento příspěvek

tak ti na to můžu odpovědět podobně jako ty evelýněRudi píše:říkáš, už 5 min slyšim hroznej řev a pořád nic a pak se tam v zatáčce rychlostí 30 kiláků "vyřítí" střepTommy1978 píše:Hehe auto v hovnech ale hlavně že je tam vejfuck voe![]()
joke
![]()

GReddy píše: prosimte proc by to mela bejt narazka na tebe?dyt to je normalni pravdiva veta...prece nemuzes vedet jak to myslel ...spis sis to stahla na sebe...
nikde jsem nezmínil, že myslim dejvovo auto, takže tak...

VW - Very Wonderful
Víš co, ty umělče z VŠ? Nejdřív se přestaň povyšovat nad ostatníma, jakej nejsi frajer a pak tu nebudeš muset číst nadávky.. Ti, co mně znají, ví, že jsem klidnej člověk, ale jakmile jsem si od Tebe přečetl příspěvek, kde pohrdavě rozděluješ lidi podle vzdělání, tak to mě dokázalo opravdu nasrat, a věřím, že nejen mně, takže pro příště važ slova.. Uvědom si, že ty Tvoje přiblblý rádoby vtípky kde kdo nemusí vzít jako humor a budeš se setsakramentsky divit, až za Tebou nějakej "šampón" příjde a rozbije Ti tlamu. TEČKA!Rudi píše:proč to sem tahám? proč mě začneš urážet ty do ubožáčka? já se do tebe nezačal navážet první, tak si dej pohov a zamysli se nad tím, kdo z nás dvou byl prvníFáboš píše:víš co rudi, já se za to, že jsem šampon nestydim. Rád se hezky oblíknu, dojdu si k holiči, tak jak potřebuju, mám hezkou ženskou tak vedle ní nebudu vypadat jak nějakej křupan. mě můj styl života naprosto vyhovuje.Rudi píše: tak když je to celá věc jenom mezi nima, tak proč to strká sem? proč jí to nenapíše? možná proto, že chce na ní hodit nějakou smyšlenou špínu![]()
to víš, jsem ten best new pražák, jsem největší king a nikdo větší ani lepší než já proto![]()
Jinak nechápu co sem tohle taháš, akorát mě to utvrzuje v názoru na tebe.....![]()
ááá pan velkohubý s pistolkou se nezmůže na nic jinýho než na nadávky...njn, lidi jsou hodně hodně ubohý a opravdu jsi takovej SPEEDYSPEEDY píše:
Tak tímhle jsi opravdu jen potvrdil, že jsi pouze ubohej kretén![]()
![]()
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak moment já nikoho nekritizuju bo sem u svýho příspěvku napsal "JOKE"GReddy píše:az na to ze prispevky pred tim kritizujete jeho strep ze si tam dava vyfuk kdezto o evelyne v tomhle topicu rec nebyla...takze asi tak..ale nechci se hadat..jen ze to bylo uplne zbytecny a o nicem....

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

a já se tu nad někým začal povyšovatSPEEDY píše:
Víš co, ty umělče z VŠ? Nejdřív se přestaň povyšovat nad ostatníma, jakej nejsi frajer a pak tu nebudeš muset číst nadávky.. Ti, co mně znají, ví, že jsem klidnej člověk, ale jakmile jsem si od Tebe přečetl příspěvek, kde pohrdavě rozděluješ lidi podle vzdělání, tak to mě dokázalo opravdu nasrat, a věřím, že nejen mně, takže pro příště važ slova.. Uvědom si, že ty Tvoje přiblblý rádoby vtípky kde kdo nemusí vzít jako humor a budeš se setsakramentsky divit, až za Tebou nějakej "šampón" příjde a rozbije Ti tlamu. TEČKA!

a k tomu tvýmu konci, já si na to "kamarády" brát nemusim, já se k tomu postavim klidně čelem

VW - Very Wonderful
-
- Kontaktovat uživatele:
takovej peknej kuratkovej topic a vy to takhle prznite... Achjo...
Ja bych byla rada, kdyby mi chlap koupil auto... Smarja! Zbylo by mi vic penez na tuning neee?
Ja bych byla rada, kdyby mi chlap koupil auto... Smarja! Zbylo by mi vic penez na tuning neee?

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
ale zajímavý je, že po tom rejpnutí to skončilo a dejv pak tu mojí hlášku, která následovala tommyho příspěvek, vztáhnul na sebeGReddy píše:az na to ze prispevky pred tim kritizujete jeho strep ze si tam dava vyfuk kdezto o evelyne v tomhle topicu rec nebyla...takze asi tak..ale nechci se hadat..jen ze to bylo uplne zbytecny a o nicem....

VW - Very Wonderful
Bavi vas to porad hodne, koukam
....Rudi musi mit na vsechno posledni slovo..ja to chapu ze si nenechas srat na hlavu a 15 stranek ti snad staci ne?
...Musis porad nekoho schazovat? prispevky typu..."ááá pan velkohuby s pistolkou" kterej se nezmuze na vic nez jenom psat na forum?
NO A CO??....ty se zmuzes na vic?...
Jestli chcete pokracovat tak si to vyrikejte nekde jinde....jestli to tu bude pokracovat tak to zamykam...vyborny vanoci tema o KFC
....Rudi musi mit na vsechno posledni slovo..ja to chapu ze si nenechas srat na hlavu a 15 stranek ti snad staci ne?

...Musis porad nekoho schazovat? prispevky typu..."ááá pan velkohuby s pistolkou" kterej se nezmuze na vic nez jenom psat na forum?
Jestli chcete pokracovat tak si to vyrikejte nekde jinde....jestli to tu bude pokracovat tak to zamykam...vyborny vanoci tema o KFC
...
už nás to nebaví, ale urážet se opravdu nenechám, klidně si to zamkni...nebejt OT ve předu, je tu klid...Jord píše:Bavi vas to porad hodne, koukam
....Rudi musi mit na vsechno posledni slovo..ja to chapu ze si nenechas srat na hlavu a 15 stranek ti snad staci ne?![]()
VW - Very Wonderful
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
hele, já to v den, kdy to tu začalo zamknul 3x a Rudi si to 3x odemknul. Tak sem na to pak sral, protože kdyby se do hádek nezapojil moderátor sekce, tak to bylo dávno zamčený a klid tu byl. Takhle bych to zamykal do kolaJord píše:Bavi vas to porad hodne, koukam
....Rudi musi mit na vsechno posledni slovo..ja to chapu ze si nenechas srat na hlavu a 15 stranek ti snad staci ne?![]()

330i E90 

-
- Kontaktovat uživatele:
tak to smaz, stejne je to uz pase...
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
jo odemkl jsem to schválně, protože jsi to nesmyslně zamkl...navíc jsem pak založil i hlasování a celé se to přelilo na tu správnou cestu i díky panu pokorneovi /viewtopic.php?p=954108#954108 ....Sensei Jirka píše:hele, já to v den, kdy to tu začalo zamknul 3x a Rudi si to 3x odemknul. Tak sem na to pak sral, protože kdyby se do hádek nezapojil moderátor sekce, tak to bylo dávno zamčený a klid tu byl. Takhle bych to zamykal do kolaJord píše:Bavi vas to porad hodne, koukam
Jestli chcete pokracovat tak si to vyrikejte nekde jinde....jestli to tu bude pokracovat tak to zamykam...vyborny vanoci tema o KFC![]()

VW - Very Wonderful
-
- Kontaktovat uživatele:
ja se s tebou budu klido soukrome hadatBobik píše:promiňte, ale vaše hádání mě baví již několikátý den.... prosím nezamykejte to

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jdem se hadat do tvyho autaAdieuD píše:ja se s tebou budu klido soukrome hadatBobik píše:promiňte, ale vaše hádání mě baví již několikátý den.... prosím nezamykejte toa misty jsem i ftipna

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Kontaktovat uživatele:
jo klidne, mista dost, nemam tam zadnej interierDanecek píše:jdem se hadat do tvyho autaAdieuD píše:ja se s tebou budu klido soukrome hadatBobik píše:promiňte, ale vaše hádání mě baví již několikátý den.... prosím nezamykejte toa misty jsem i ftipna

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
az takhle natvrdo joAdieuD píše:jo klidne, mista dost, nemam tam zadnej interierDanecek píše:jdem se hadat do tvyho autaAdieuD píše: ja se s tebou budu klido soukrome hadata misty jsem i ftipna
![]()

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, musime to udelat na plechDanecek píše:az takhle natvrdo joAdieuD píše:jo klidne, mista dost, nemam tam zadnej interierDanecek píše: jdem se hadat do tvyho auta![]()

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja si tam ty sedacky prece jen jeste nejakou dobu ponecham a ram jeste promyslimAdieuD píše:Jo, musime to udelat na plechDanecek píše:az takhle natvrdo joAdieuD píše: jo klidne, mista dost, nemam tam zadnej interier![]()
![]()
ale bacha, at se mi nenarazis na fofrklacek, desne tam trci

-
- Kontaktovat uživatele:
Jooo, moje sedacky, snad uz je uvidim v lednu... no 3. reklamace (od srpna) jojoooo....Danecek píše: ja si tam ty sedacky prece jen jeste nejakou dobu ponecham a ram jeste promyslim

ale nemuzu si pomoct, se sedackama mi to proste prijde vetsi, takhle si vlezu do auta a je maly i kdyz sedim uplne uprostred

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
taky sem ale řikal, že to zamykam pouze dočasně, pač sem věřil, že když se to utne "za včas" tak druhej nebo třetí den to bude v pohodě a nebude se to tolik rozebírat, jenže se to řešilo celou noc a řeší se to tu furt. Jinak hlasování sem si všimnulRudi píše:jo odemkl jsem to schválně, protože jsi to nesmyslně zamkl...navíc jsem pak založil i hlasování a celé se to přelilo na tu správnou cestu i díky panu pokorneovi /viewtopic.php?p=954108#954108 ....ale poté se to znovu zvrtlo...

Ale zase uznej, že si jako moderátor na ty OTčka nemusel skoro na všechny reagovat dalšim OT.Ale teď uf je to stejně jedno

330i E90 

- .:JoHnNy:.
- Kontaktovat uživatele:
kazdej ma svuj styl a je to jeho vec jak se oblika, cese atd nemyslis???Rudi píše:tak když je to celá věc jenom mezi nima, tak proč to strká sem? proč jí to nenapíše? možná proto, že chce na ní hodit nějakou smyšlenou špínuFáboš píše:jojo a ty jsi zorro ochránce a ty jsi přiběhl rychle chudinku Evelyn ochraňovatRudi píše:
máš svatou pravdu, jak jinakono je vlastně v pořádku, když ti tady nějakej dejvs s hondou hází špínu na evelynu jenom kvůli tomu, že jí koupili auto...
seš the best, ale tak možná de...
příště si to radši celý přečti než budeš reagovat...ale hlavně jsem se mu za to nevysmíval, pouze jsem to uvedl jako možnej důvod, proč jinej člověk něco za to dostane...
![]()
Celý jsem to četl neboj. Myslim, že je to věc vyloženě mezi nima dvě,a ale ty si poslední dobou nenecháš ujít jedinou příležitost někde do někoho rejpnout, někde z někoho udělat idiota, zase se opakuju, ale nějak ti tady v praze narosttly ramena...... a mysli, že mi dá za pravdu spousta lidí.....![]()
- .:JoHnNy:.
- Kontaktovat uživatele:
Tyjo ale nejvic me stve ze sem tam nesel abych vas taky uz poznal vsechny...
))
ale tak tridni schuzky tak jsem se bal vytahnout paty z domu dost

ale tak tridni schuzky tak jsem se bal vytahnout paty z domu dost