tak tady je moje video
Moderátor: Jardafox
-
Tom_
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak tady je moje video
Udelal sem si s brachou malou radost a to ze mi udelal moje video, neni moc dlouhy protoze bylo nedostatek materialu
http://videos.streetfire.net/video/19c7 ... b24586.htm
http://videos.streetfire.net/video/19c7 ... b24586.htm
Audi Coupe Quattro
-
Tom_
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja vim, ale kamos to nejak asi nepochopil, byly docela hrboly takze se to spatne natacelo, jo a bylo to natacene fotakemHenges píše:až na tu kameru... spíše by mě zajímaly udaje z budíků než ze šlapání nohou do pedálůJinak
Audi Coupe Quattro
Foťákem se to da a v poho. Uz jsem toho tocil taky dostTom_ píše:ja vim, ale kamos to nejak asi nepochopil, byly docela hrboly takze se to spatne natacelo, jo a bylo to natacene fotakemHenges píše:až na tu kameru... spíše by mě zajímaly udaje z budíků než ze šlapání nohou do pedálůJinak
![]()
, ale na jare si budu kupovat kameru a chci udelat neco lepsiho, tak uvidime jak to dopadne , ale myslim ze to druhy video uz bude dobry, vim co chci natocit a jak priblizne, uvidime jak to pujde realizovat
B16A2 - Black samurai
-
Tom_
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to biker : ne v provozu to nezkousim, fakt ne , nestoji to za tobiker píše:dostTom_ píše:drifto bych udelal , ale neni kde, v provozu to neriskuju a na parkovisti zadny drifty se nedaj udelatPanda píše:jsem čekal nějaký drifto, ale jinak pěknýlHaŘo
![]()
ste mel natrenovany drifť v ulici ne?nebo .lHaŘo stedost
to henges : jo ale s kamerou to bude super
Audi Coupe Quattro
-
Tom_
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
je to 2.0 , nechtel sem delat velky hrabacky, gumy uz nejsou jak bylywaci píše:Sorry, ale mě nejvíc zaujaly ty stromy v tý silnici![]()
Jinak po prvním odhrábnutí jsem to tipobal na 316, ale potom jsi to smažil pěkně
Audi Coupe Quattro
-
Tom_
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
co? musi mi tu hudbu bracha odebrat pres nejaky program, ja tyhle veci neumim , video bude stejny akorat bez hudby a mozna bez fotekTermik píše:PoDVONIKo!Tom_ píše:to video fiknu jen bez hudby a bez fotek asi a udelam dalsi jakobyTermik píše:Víc akce, míň muziky (a víc zvuku motoru) .... A víc takových videí
![]()
![]()
Audi Coupe Quattro
Aha to jo já myslel jakože to takhlec upravíš a pak to vydáš jako nově natočenýTom_ píše:co? musi mi tu hudbu bracha odebrat pres nejaky program, ja tyhle veci neumim , video bude stejny akorat bez hudby a mozna bez fotekTermik píše:PoDVONIKo!Tom_ píše:to video fiknu jen bez hudby a bez fotek asi a udelam dalsi jakoby![]()
BMW...V8...
-
Tom_
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
v pohoTermik píše:Aha to jo já myslel jakože to takhlec upravíš a pak to vydáš jako nově natočenýTom_ píše:co? musi mi tu hudbu bracha odebrat pres nejaky program, ja tyhle veci neumim , video bude stejny akorat bez hudby a mozna bez fotekTermik píše: PoDVONIKo!Tak to potom pardón
Audi Coupe Quattro
Re: tak tady je moje video
ačkoliv se mi bayerische motor wrack E30 nelíběj, tak tudle bych mohl
moc pěkný 
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
-
Tom_
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: tak tady je moje video
díky mocRudi píše:ačkoliv se mi bayerische motor wrack E30 nelíběj, tak tudle bych mohlmoc pěkný
Audi Coupe Quattro