jak na to?

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
tom28
Kontaktovat uživatele:

jak na to?

Příspěvek od tom28 »

Ahoj chci se vás zeptat, kdo z Vás má zkušenost s lepením laminátových rozšiřovacích blatníků na auto. Jaký tmel použít a jak zabránit praskání barvy v místě přilepení. díky

máca

Příspěvek od máca »

lepilo na okna, pretahnout skelnym kitem, ted me mozna ukamenujete, ale jeste trochu vystrikat montazni penou pro zpevneni a aby to nerezonovalo

mcsow
Kontaktovat uživatele:

Re: jak na to?

Příspěvek od mcsow »

nebo použij starej dobrej plech, kup si podběhy na 120 (myslim ty kovový) takhle to dělá vetšina lidí když rozšiřuje víc
vw golf II 1.6 carb.
výškově stavitelnej podvozek
ATS CUP 195/50 R15
<a href="http://pomalu-a-vklidu.wz.cz"> pomalu-a-vklidu </a>

gismo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gismo »

tom28 píše:Ahoj chci se vás zeptat, kdo z Vás má zkušenost s lepením laminátových rozšiřovacích blatníků na auto. Jaký tmel použít a jak zabránit praskání barvy v místě přilepení. díky
spis bych nechal roztahnout blatniky, nez na ne lepil nejaky dalsi. Ja mam na aute sice nalepeny, ale radsi bych rozsireny blatniky.

tom28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom28 »

Asi jste mi nerozumněli. Mám zakoupený celý rozšiřovací set na své auto. Nějaký basletní 120 plechů nepřipadá v úvahu.

Beaver

Příspěvek od Beaver »

gismo píše:
tom28 píše:Ahoj chci se vás zeptat, kdo z Vás má zkušenost s lepením laminátových rozšiřovacích blatníků na auto. Jaký tmel použít a jak zabránit praskání barvy v místě přilepení. díky
spis bych nechal roztahnout blatniky, nez na ne lepil nejaky dalsi. Ja mam na aute sice nalepeny, ale radsi bych rozsireny blatniky.
Ty zadny rozsireni nemas, akorat lemy blatniku... :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

tom28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom28 »

Teď jsem mluvil z kámošem, co dělal calibru v úpravě "rieger catano"
Taky to dělal tmelem na okna. Ale psal mi, že na některejch místech kde použil k připenvění hliníkový nýty, tak to "jenom někdě" asi po roce vylezlo. Máte s tím někdo zkušenost? Ta sada co mám, je taky častečně chycená přes nýty a nerad bych to zprasil.

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

co to je za blbost chytat ty platový nástavce nýtama :? to normálně něčím přilep, a v lakovně bych to nechal láknout, oni si s tím poradí snad...
i když tata to má na mercedesu a taky to začlo praskat a odlepovat se ten lak, a to to tak bylo přímo ne z výroby, ale dělali to v mercedesu, no tak si postěžoval a spravili to, a už je to dobrý, nepraská nic a to je to auto, který najede 300 km denně, žádná leštěnka....
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

tom28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom28 »

Panda píše:co to je za blbost chytat ty platový nástavce nýtama :? to normálně něčím přilep, a v lakovně bych to nechal láknout, oni si s tím poradí snad...
i když tata to má na mercedesu a taky to začlo praskat a odlepovat se ten lak, a to to tak bylo přímo ne z výroby, ale dělali to v mercedesu, no tak si postěžoval a spravili to, a už je to dobrý, nepraská nic a to je to auto, který najede 300 km denně, žádná leštěnka....
Kolik jsi už toho nalaminoval šalamoune?
Ty plasty, co jsem zakoupil už byly na autě. Troufám si říct, že origo a na zadním blatníku je asi 10 děr po nýtech. mluvil jsem asi s pěti lidmi, co laminují, a považovali to za běžnout věc. Možná že dnes jsou na to nějaký super tmely, ale pokud ten tmel bude jenom trochu pružit, tak to musí ve spoji zákonitě prasknout. A já zrovna nemám na to abych lakoval auto na tři pokusy. Nebavíme se tady o laminátovém lemu dlouhém 40 cm. Je to skoro 2 metry dlouhý díl.

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

tom28 píše:
Panda píše:co to je za blbost chytat ty platový nástavce nýtama :? to normálně něčím přilep, a v lakovně bych to nechal láknout, oni si s tím poradí snad...
Kolik jsi už toho nalaminoval šalamoune?
Ty plasty, co jsem zakoupil už byly na autě. Troufám si říct, že origo a na zadním blatníku je asi 10 děr po nýtech. mluvil jsem asi s pěti lidmi, co laminují, a považovali to za běžnout věc. Možná že dnes jsou na to nějaký super tmely, ale pokud ten tmel bude jenom trochu pružit, tak to musí ve spoji zákonitě prasknout. A já zrovna nemám na to abych lakoval auto na tři pokusy. Nebavíme se tady o laminátovém lemu dlouhém 40 cm. Je to skoro 2 metry dlouhý díl.
aha, tak to teda vůbec nevím, o čem mluvíš, ukaž foto, já měl za to, že jsou to takový ty srance co prodává třeba milotec na ochcávky
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

RifleMan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RifleMan »

Když to nalepíš tmelem a škvíru zakituješ tmelem se skelným vláknem tak se to určitě nepohne. A není to nastřelení jen dočasné spojení dvou dílů dokud se to pořádně neslepí :?

Z.L.Y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Z.L.Y. »

NALEP TO POLYURETANOVÝM tmelem ,místama přinýtuj a hlavně přechod mezi blatníkem a nástavcem přelaminuj pásem plátna ,zdrsnit a teprve skelný tmel 8)

tom28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom28 »

Thank you 8)

tom28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom28 »

jednalo se pouze o ten zadní nárazník.
http://ukazto.com/?img=arens2-4os1.jpg

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“