sedačka autostyl - kvalita
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
sedačka autostyl - kvalita
Ahoj chci se zeptat jestli někdo máte skušenosti s touto sedačkou a její kvalitou a pevností. Dík za odpověd
http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... cted=30428
http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... cted=30428
VW golf II GT 1.8Turbo
gti
Hmmm tak to bude asi pěkný shit jak to tady nikdo nemá a nemá s tím žádné skušenosti 

VW golf II GT 1.8Turbo
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: sedačka autostyl - kvalita
frankie vw: klidek nemuzes spechat, mam pocit ze nejaky kluci maj sedak od autostylu, mozna ne tenhle ale o kvalite ti to napovi.
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
gti
Mám na mysli právě tuhle. Nechci do toho dát moc peněz a taky zas nechci aby se to rozpadlo jak bych náhodou boural 

VW golf II GT 1.8Turbo
Re: sedačka autostyl - kvalita
trubkový rám nedoporučuju... neni pohodlnej a tlačí
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
gti
Zajímá mě hlavně pevnost. Protože sedačky typu jako jackie sport prý jsou dost na prd. A tyhle jsou z těch levnějších tak se proto se ptám. Právě me upoutal ten trubkový rám,že by to mohlo být dost pevné a stabilní. No začínám o ni uvažovat. Uvidím co napíšou další 

VW golf II GT 1.8Turbo
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
Já bych měl dotaz související se sedačkama - v čem je rozdíl u židlí za 3 a 6.000.- ? Např. tato a nějaký Sparco. Je to konstrukcí, homologací nebo jen značkou??? A z hlediska bezpečnosti je rozdíl mezi židlí za 3, 10 nebo 15.000,-? A sklopný sedačky (pochopitelně vyšší cena) jsou dobrý v tom, že jsou praktický např do 3D auta nebo luxusním dělá možnost nastavení opěradla, ale když si člověk kupuje takovou sedačku, tak asi od "jízdy" v ní něco očekává a nebude v ní ležet. Hlavní by mělo být držení a ochrana těla.
.......
teď nevim jestli jsem se jen ptal nebo si i sám odpověděl
.......
teď nevim jestli jsem se jen ptal nebo si i sám odpověděl

my tu jacky mame v zavodaku na amatersky kopce a jestli muzu by uprimnej, ak nic mo, auto dostalo ranu a sedacka se normalne zlomila, ane se neohla, ale proste praskla ve svarech, to je asi ten rozdil treba mezi ni a sparcem, videl sem plno bouracek a ty"drazsi" sedacky to v ydrzeli, tak bych asi radeji volil neco starsiho ale kvalitniho za ty samy penize, precijen nikdy nevis co se stane a ani 4 bodovy pasy ti nepomuzou, kdyz se to pod tebou zlomi 

Já mám tu Autostyle v modrém barvě - skořepiny....a jsem spokojený....navíc to že má trubkový rám vůbec nevadí....teda alespon mě ne....člověk je v ní pořádně zapuštěný.... 

SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
gti
No právě o te jackie sport jsem slyšel taky,že se rozletěla na kusy. Tady ale jsou ty trubky tak myslím,že by měla vydržet víc.
VW golf II GT 1.8Turbo
Ktera JACKY to presne byla ?máca píše:my tu jacky mame v zavodaku na amatersky kopce a jestli muzu by uprimnej, ak nic mo, auto dostalo ranu a sedacka se normalne zlomila, ane se neohla, ale proste praskla ve svarech, to je asi ten rozdil treba mezi ni a sparcem, videl sem plno bouracek a ty"drazsi" sedacky to v ydrzeli, tak bych asi radeji volil neco starsiho ale kvalitniho za ty samy penize, precijen nikdy nevis co se stane a ani 4 bodovy pasy ti nepomuzou, kdyz se to pod tebou zlomi

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
nevim presne oznaceni, ale je to ta nejlevnejsi od nich, tusim ze stala neco kole 3200, ale typ uz nevimBeaver píše:Ktera JACKY to presne byla ?máca píše:my tu jacky mame v zavodaku na amatersky kopce a jestli muzu by uprimnej, ak nic mo, auto dostalo ranu a sedacka se normalne zlomila, ane se neohla, ale proste praskla ve svarech, to je asi ten rozdil treba mezi ni a sparcem, videl sem plno bouracek a ty"drazsi" sedacky to v ydrzeli, tak bych asi radeji volil neco starsiho ale kvalitniho za ty samy penize, precijen nikdy nevis co se stane a ani 4 bodovy pasy ti nepomuzou, kdyz se to pod tebou zlomi