lambo doors
lambo doors
zdarec vite jak nekdo udelat ty original lambo doors?Nebo jestli nekdo mate vykresy.A nebo jestli to uz nekdo mate na aute tak za kolik by ste mito udelali..Na ceně se dohodnem.dikes syky
- Přílohy
-
- to je proste bomba
- 7_1_31168__2006-05-22_20-58-44_11.jpg (10.72 KiB) Zobrazeno 1998 x
Re: lambo doors
lambo doors su vyborna vec. hlavne pri prevrateni auta.
a asi by bolo fajn presunut to do stylingu.
a asi by bolo fajn presunut to do stylingu.
Originalni Lambo dvere najdes pouze na Lamborghinisyky.ja píše:zdarec vite jak nekdo udelat ty original lambo doors?

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Panda:jasně že je.Husta cooooo?chtěl bych někoho sehnat kdo to děla....nechci davat 40 000
Hustá ? spíš hnusná, jak už psal Bobr - lambodoors na čtyřdvířku jsou k smíchu, na šáde navíc hrozí akutní protržení bránice..syky.ja píše:Panda:jasně že je.Husta cooooo?chtěl bych někoho sehnat kdo to děla....nechci davat 40 000
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Idaho: tomu nerozumis to je driftovej special, se mrkni na ty odklony takze jasnej tuning 

No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
no tak ale machrovinka na baby asi dobra jen ji do toho nesmis privrit hlavku 

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No hlavně se musí myslet na bezpečnost aby ti při vylejzání nespadli dveře na nohu nebo na hlavu 

No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
rešite kraviny.Tahle skodovka je fakt luxus.........
tahle škodovka je k zblití tak neřeš šáde a řeš lambo který nefachaj jak maj ani v originálu za lidových 45k takže good luck.syky.ja píše:rešite kraviny.Tahle skodovka je fakt luxus.........
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
Chtel bych videt tvoje auto kdyz rikas ze ta skodovka je k zbliti!ryan69 píše:tahle škodovka je k zblití tak neřeš šáde a řeš lambo který nefachaj jak maj ani v originálu za lidových 45k takže good luck.syky.ja píše:rešite kraviny.Tahle skodovka je fakt luxus.........

NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport
Suzuki LTZ-400 Quadsport
- pikachuxxx
- Kontaktovat uživatele:
ja ti ty panty a vse k tomu potrebne prodam. cena 12t. nebo s montazi 15t. ICQ: 277 035 598, tel: 777 894 750
souhlas
ryan69:soulasim s tebou.VEtsinou takovyhle kecy maj machyrci co maj schnily auto.........sotva jim to jede..............
ta škodovka je prostě luxus................vlezl do špatnyho fora...kde kazdej umi jen krytyzovt......ale sou tady vyjimky (ryan69)
ta škodovka je prostě luxus................vlezl do špatnyho fora...kde kazdej umi jen krytyzovt......ale sou tady vyjimky (ryan69)
pikachuxxx:draku psal sem ti na icq...urco se dohodnem
Re: souhlas
Ty souhlasis s ryan69?Na predchozi strance jsi napsal ze ta skodovka je luxus a najednou souhlasis s ryanem69?!No zvlastni....syky.ja píše:ryan69:soulasim s tebou.VEtsinou takovyhle kecy maj machyrci co maj schnily auto.........sotva jim to jede..............
NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport
Suzuki LTZ-400 Quadsport
Od majitele Skodovky odvazne vyrokysyky.ja píše:ryan69:soulasim s tebou.VEtsinou takovyhle kecy maj machirci co maj schnily auto.........sotva jim to jede..............

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
heheBeaver píše:Od majitele Skodovky odvazne vyrokysyky.ja píše:ryan69:soulasim s tebou.VEtsinou takovyhle kecy maj machirci co maj schnily auto.........sotva jim to jede..............

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Camel:myslel jsem s tebou.....omylem sem označil spatnej nick 

za machýrka se nepovažuju a schnilý auto nemám, ale to je jedno. ta škodovka je hnus, ikdybych měl káru prorezlou skrz na srkz a machroval před šéfem při takovém tom domácím žvýkání až do večera..syky.ja píše:soulasim s tebou.VEtsinou takovyhle kecy maj machyrci co maj schnily auto.........sotva jim to jede..............
ta škodovka je prostě luxus................vlezl do špatnyho fora...kde kazdej umi jen krytyzovt......
víš fórum to je diskuze kde lidi píšou svoje názory a jestli se ti ty moje nelíbí, poser se z toho někde v soukromí a nebreč tady veřejně.
a btw ty vaše do nebe uctívaný nadupaný šáde s třema prdelema LEDek (styling vole ne) a seřízlejma pružinama (tuning vole ne) pojedu i v tom svym naftovym bonbónku (schnilym samozřejmě..)
a už se drž radši tématu

ryan69:ses pekne trapnej..............
tobě asi došli slova viďsyky.ja píše:ryan69:ses pekne trapnej..............
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
1) no commentwaci píše:Tak já se tubudu nikoho zastávat, ale:
1) ta škodovka se mi líbí.
2) Lambo dveře na čtyřdvířku mi nepřijdou vůbec tragický
3) je vidět kdo tu má komplex ze škodovek (asi tomu jeho dýzlu nějaká ujela a potom na něj blikla diodama...)
Jediné co se mi na lambo dveřích nelíbí je, když to někdo dá na auto co nemá bezrámová okna. Kdyby to bylo na impreze, tak by to bylo daleko zajímavější. Nesrovnávám škodovku a subaru. Myslím to kvůli těm rámům. A pokud si nechcete dát lambo dveře na auto jen kvůli riziku převrácení a tudíš potom horšího vystupování, je to stejná blbost jako kdež někdo tvrdí, že když si zavaří kliky, tak se k němu po nehodě nedostanou hasiči...
2) to si asi jediněj, ale budiž
3) je to přesně naopak, akorát já na ně nemám čim blikat, pač blikátka nemám
Ta Šhade,i kdyz to je vt mi nepride tak spatna..nahodou docela vkusna. Sice LSD mi pride trochu vtipny na kazdym aute co nema byka ve znaku,ale to je kazdyho vec.
Myslim si ze tohle je tuning forum...a ne ze kdyz sem pride nekdo novej s nakym dotazem ze si chce dat lambo doors.. zbytek se na nej vrhne ze ma skodovku atd.
Myslim si ze tohle je tuning forum...a ne ze kdyz sem pride nekdo novej s nakym dotazem ze si chce dat lambo doors.. zbytek se na nej vrhne ze ma skodovku atd.

a dyť tady nejde o to jestli máš škodovku nebo trabanta ne? tady se spíš než lambo řeší jestli je ta šáde na úvodním obrázku cool nebo ne a lidi nejsou shopný akceptovat názor jinýho a vztekaj se jak malý když jim někdo šáhne na hračku.Kvid@$ píše:Ta Šhade,i kdyz to je vt mi nepride tak spatna..nahodou docela vkusna. Sice LSD mi pride trochu vtipny na kazdym aute co nema byka ve znaku,ale to je kazdyho vec.
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
ono taky kolik penez narvat do sadovky, aby vypadala takhle ze jo... za to uz by byl slusnej povoz na peknejch alu... inu zivot je otazkou priorit. Kazdopadne lambo dvere na tomhle mi pridou vic smesny nez k uzitku... ale ja bych je nedaval proste na normalni auto, kdyz uz tak na nejakej sportak....
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....