Auto měsíce!

Tuningová scéna v Jihlavě a okolí
Letty
Kontaktovat uživatele:

Auto měsíce!

Příspěvek od Letty »

ahooj klucíí (o: ..kamarádka (Evka - Mallory) soutěží o auto měsíce.. posílám odkazík, doufám, že jí podpoříte hlasem!! (o: ..je to ta oranžová Cordobička! 8) :D
a né že dáte hlas někomu jinýmu! :nono: :cry: :D

http://www.autosport-tuning.cz/cs/i-tun ... to-mesice/

:lol: :lol: :lol:
já jsem Letty a neumim nic :lol:

..Mazda RX-7 FC N/A 1.3 wankel..

http://tuning-jihlava.com

Malllory

Příspěvek od Malllory »

tak to jsem ja, jsem semka trefila, ani nevim jak :idea: takze kdybyste mi poslali nejaky ten hlasik, budu straaaslive vdecna :valentyn:

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Full.Eclipse »

JJ Mallory můžeš se spolehnout máš ho tam rád podpořím hlasem jihlavskou tuning scenu :D
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!

Malllory

Příspěvek od Malllory »

:D dekujiiii

wrenklin

Příspěvek od wrenklin »

sem ti teda taky poslal hlasik :oops:

noreking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noreking »

Madman rulessss :lol:
HONDA CIVIC 8G

DaNNy

Příspěvek od DaNNy »

:D
Naposledy upravil(a) DaNNy dne 05 led 2007 15:50, celkem upraveno 2 x.

Malllory

Příspěvek od Malllory »

DaNNy píše:Na tomto linku muzete taky prispet tochu do mlyna :wink: : http://www.autosport-tuning.cz/cs/i-tun ... il/?id=139

za kazdy hlas pro toto auticko dekuji
heleee!!!! Co mi sem jako lezes! :mad: zaloz si snad svoje tema, ne? :evil:

Hanuš

Příspěvek od Hanuš »

Malllory píše:
DaNNy píše:Na tomto linku muzete taky prispet tochu do mlyna :wink: : http://www.autosport-tuning.cz/cs/i-tun ... il/?id=139

za kazdy hlas pro toto auticko dekuji
heleee!!!! Co mi sem jako lezes! :mad: zaloz si snad svoje tema, ne? :evil:
ja vas rozsoudim. :D

Mallory - jsem netusil, ze tak fajne auto vlastni slecna.Klobouk dolu 8)
DaNNy ma krasne auto, ktere uz sbira uspech. Je zname, diky znacce auta a jeho upravach.

Ale jak rika Noreking "MadMan rulesss"... seslo se vice peknych aut v 1 mesici :wink:

remix

Příspěvek od remix »

Malllory mas to moc pekne, kdybych nedal hlas batmanovi (madmanovi) tak pujde tobe.. bohuzel uz nemohu hlasovat :oops:
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

Malllory

Příspěvek od Malllory »

To Hanus: Myslis, ze Cordoba je neznama? Na Tuning Cupu je to dost znamy autiko. Plachta a tak. Do Velkeho finale mi chybel jeden sraz, jinak bych skoncila 2. :P

http://www.autodoplnky.cz/tuning-cz/cor ... en-a349876

je jasne, ze se kazdy snazi nasbirat co nejvice hlasu, ale snad si muze zalozit sve tema a ne davat link jinemu do tema :(
Naposledy upravil(a) Malllory dne 07 led 2007 16:22, celkem upraveno 1 x.

DaNNy

Příspěvek od DaNNy »

pardon, omlouvam se, nazev prispevku je Auto mesice!, tak jsem myslel, ze se nic nestane, kdyz to sem dam...mazu a jeste jednou pardon...

Malllory

Příspěvek od Malllory »

DaNNy píše:pardon, omlouvam se, nazev prispevku je Auto mesice!, tak jsem myslel, ze se nic nestane, kdyz to sem dam...mazu a jeste jednou pardon...
dekuju :wink:

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Re: Auto měsíce!

Příspěvek od Shelby »

mno MX3 jsem tam zadnou nenasel,auticko mi stava kousek pod barakem, modra Lancia na zimu taky dobry a ten silenej man nema nalakovany prahy (tyve stejne jako ja :D ) takze tam mas hlas za tu tvou peckovni karku :D :D :D
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

Karel84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel84 »

tak jsem taky hlasoval....musim rict ze se mi fakt libi :wink:

Malllory

Příspěvek od Malllory »

Shelby píše:mno MX3 jsem tam zadnou nenasel,auticko mi stava kousek pod barakem, modra Lancia na zimu taky dobry a ten silenej man nema nalakovany prahy (tyve stejne jako ja :D ) takze tam mas hlas za tu tvou peckovni karku :D :D :D
:banan: tyyy jooo, tak to je mazec, tady se vi koukam vsechno :D

Malllory

Příspěvek od Malllory »

Shelby píše:mno MX3 jsem tam zadnou nenasel,auticko mi stava kousek pod barakem, modra Lancia na zimu taky dobry a ten silenej man nema nalakovany prahy (tyve stejne jako ja :D ) takze tam mas hlas za tu tvou peckovni karku :D :D :D
:banan: tyyy jooo, tady se vi koukam vsechno :D

Malllory

Příspěvek od Malllory »

To Karel84: Dekujiii :)

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

co to je,auto měsíce,vždyť tam neni ani jedno pořádný samý rádoby :twisted:

Malllory

Příspěvek od Malllory »

Amuse píše:co to je,auto měsíce,vždyť tam neni ani jedno pořádný samý rádoby :twisted:
tak radoby? Sam si radoby :lol:

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

Malllory: Vime vic, nez si myslis :D :D :D ne, auto je fakt pekny, taky te casto vidam u garazi nad Lidlem (ty zastreseny) v jedne garazi tam kutim to svy a na Brezinkach bydlim, takze tak. Sem tam te treba poustim kdyz jedu autem v ulici a ty proti me nebo tak. Tak az uvidis bileho favorita (wintrcar) tak to jsem ja, mavnu na tebe :)
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

Malllory píše:
Amuse píše:co to je,auto měsíce,vždyť tam neni ani jedno pořádný samý rádoby :twisted:
tak radoby? Sam si radoby :lol:
samej stajlink ale k čemu to je když to nejede,zrovna ty máš auto zvenku ucházející :pohar: a pod kapotou máš 60koní a to ta stovka trvá,a to je to co nechápu,ani lak z lamba ti výkon nepřidá :beautiful:

Karel84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel84 »

to Amuse: hej co to tady placas za kraviny !!! :nono: ukaz co ty mas za auto :lol:

Malllory

Příspěvek od Malllory »

To Amuse: Nestavim auto na sprinty, ale na show and shine :)

Malllory

Příspěvek od Malllory »

To Shelby: Hned me napadlo, kdopak jsi. Chci se zeptat, tys nechal jenom cocky misto svetel? To policajti nebudou mit radost. Stacilo me, kdyz dratovali me :(

Malllory

Příspěvek od Malllory »

jeste me tak napadlo, za chvilku konci hlasovani, potrebuji jeste nejaky hlasik. Uz nevim, kde ho vzit... :(

Karel84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel84 »

Malllory píše:To Shelby: Hned me napadlo, kdopak jsi. Chci se zeptat, tys nechal jenom cocky misto svetel? To policajti nebudou mit radost. Stacilo me, kdyz dratovali me :(
policajtum se toho neliby bych mohl vypravet :D

Malllory

Příspěvek od Malllory »

zalezi na kazdym policajtovi....ja si totiz ani nevsimla, ze me stavej a jeste je predjela. Tim jsem je asi nastvala a blokli me v krizovatce! kdyz me zastavili, ptali se: Co ty kola?? - Co je s nima? Prijela jsem do firmy, ze na to chci kola a prodali mi tohle, to ja prece nemuzu vedet, ze mi prodali spatny. - A to zamraceni? - Noo, ja se rozmyslela, jestli mracitka, bo zamracit. Mracitka ma kazdej, ne? - No, ale ten naraznik...ma atest? a vzdyt to nekomu muze uriznout kotnik! - Atest to ma, potvrzeni mam doma (jasne, ze ne a na ten kotnik jsem proste ani reagovat nemohla). Malej byl zrovna bez sedacky a jeho ani pres folie nevideli. Druhy policajt mi porad rikal, ze to auto je dobry na "ty tuning akce":-))
Naposledy upravil(a) Malllory dne 08 led 2007 10:17, celkem upraveno 1 x.

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

Malllory píše:To Shelby: Hned me napadlo, kdopak jsi. Chci se zeptat, tys nechal jenom cocky misto svetel? To policajti nebudou mit radost. Stacilo me, kdyz dratovali me :(
jj, to jsem presne ja :) Kupodivu uz me policajti staveli v brne (full.eclipse jel semnou, tak muze potvrdit) obchazel auto, koukl na svetla, obchazel auto, pak se me zeptal jestli to sviti i dalkovejma, tak jsem rikal ze jasne. Znova obesel auto koukl na svetla a prej jestli bych mu to mohl ukazat a klekl si k tomu svetlu... to jsem si v duchu rikal at to nedela a pomalicku ucuraval smichy.tak do toho borec koukal, ja mu tam prepl dalku a kdo dostal primej zasah bixenonem pres cocku do oka pochopi :D policajt ucukl rozkoukal se a "o.k. tak jedte" :D :D :D

Malllory

Příspěvek od Malllory »

Shelby píše:
jj, to jsem presne ja :) Kupodivu uz me policajti staveli v brne (full.eclipse jel semnou, tak muze potvrdit) obchazel auto, koukl na svetla, obchazel auto, pak se me zeptal jestli to sviti i dalkovejma, tak jsem rikal ze jasne. Znova obesel auto koukl na svetla a prej jestli bych mu to mohl ukazat a klekl si k tomu svetlu... to jsem si v duchu rikal at to nedela a pomalicku ucuraval smichy.tak do toho borec koukal, ja mu tam prepl dalku a kdo dostal primej zasah bixenonem pres cocku do oka pochopi :D policajt ucukl rozkoukal se a "o.k. tak jedte" :D :D :D
:shock: :lol: no tak to je narez 8)

Odpovědět

Zpět na „Jihlava“