sam to prestavam chapatCamel píše:Nevim proc vubec reagujes na takove prispevky viz co napsal FCS!Je mu za tezko projit si celou diskuzi ale kecat a kritizovat mu jde!
White inside Octavia :)
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
kde presne? Vim akorat o ty klicce kastliku, kde sem to kolem toho zamku trochu znicil kvuli vytahovani zamkuRitchma píše:Mě se to bílý líbí, mam rád tyhle blbůstky, ale tam vpravo máš nějakej kaz co? Někdo do toho rejpnul nebo tak něco, ne? Jinak je to pěkný
Re: White inside Octavia :)
mě se to v tý bílý docela líbí... až nebude venku zima,tak takhle hodim do barvy taky... akorát u mě je v poho,že mam černý tapecy a bílý auto...
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
njn, ja budu teprve shanet nekoho, kdo mi udela tu cernou latku na tepecBALI píše:mě se to v tý bílý docela líbí... až nebude venku zima,tak takhle hodim do barvy taky... akorát u mě je v poho,že mam černý tapecy a bílý auto...
jj to je myslim onogismo píše:kde presne? Vim akorat o ty klicce kastliku, kde sem to kolem toho zamku trochu znicil kvuli vytahovani zamkuRitchma píše:Mě se to bílý líbí, mam rád tyhle blbůstky, ale tam vpravo máš nějakej kaz co? Někdo do toho rejpnul nebo tak něco, ne? Jinak je to pěkný, ale zamecek koupim novej a bude to ok.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
To chapu, me je venku taky ted uz zima a na lakovani doma pri otevrenym oknu je uz mega kosa, mi staci, kdyz jsem 22.12. kolem jedny rano (takze 23.12.) strikal ty madlaRitchma píše:jj to je myslim onogismo píše:kde presne? Vim akorat o ty klicce kastliku, kde sem to kolem toho zamku trochu znicil kvuli vytahovani zamkuRitchma píše:Mě se to bílý líbí, mam rád tyhle blbůstky, ale tam vpravo máš nějakej kaz co? Někdo do toho rejpnul nebo tak něco, ne? Jinak je to pěkný, ale zamecek koupim novej a bude to ok.
Jinak je to moc povedený, taky se do toho pustim na fáčku až bude teplo teď na to nemam náladu moc
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak ten interiér to je teda dobrá zoufalost... 
-
Michale :o)
- Kontaktovat uživatele:
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
jo ona bílá přímo světlo pohlcuje

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
peknej joke, ale aspon se to neodraziFazeey píše:jo ona bílá přímo světlo pohlcuje![]()
Beeee me z ty bily sracky je spatne (myslim snih, ne svuj interier)
Zis to zas bude kecu
az v lete vyjedes, bude z tebe slepej clovekMichale píše:Podle me je nejlepci kombinace Cerna a Stribrna... Zacinam ted lakovat takto Interier feldy a parada...
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
Samozrejmne, ze to pujde do cernyho flocku, celou dobu to tu pisuvt.tuner píše:zbytek pujde do černého focku?gismo píše:diky. Ja uz se tesim na ten cernej flockvt.tuner píše:me se to libi,ty dreva mi tam opravdu nesednou..
ale jinak to hezky ladí,me se to líbí![]()
![]()
![]()
jestli ano,tak to bude boží jeste vice,než ted![]()
![]()
![]()
![]()
![]()