Pokec II
Re: Pokec II
Az ty vsechny Renaulty atd odslouži tolik kilometrů za stejnou udržbu co Tečka tak pak bych srovnaval cenu,vybavu atd.......
BBS Motorsport
- Gajda
- Kontaktovat uživatele:
a jéééééé tady je zase někdo zaryyyyyytej fanda VWzvooky píše:Az ty vsechny Renaulty atd odslouži tolik kilometrů za stejnou udržbu co Tečka tak pak bych srovnaval cenu,vybavu atd.......

pche samy kydy 

Naposledy upravil(a) zvooky dne 10 led 2007 08:19, celkem upraveno 1 x.
BBS Motorsport
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mooc spravněwrenklin píše:to jo Nemci prece jenom natu vyrobu sou

S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je fakt,motory BMW se montujou v Turecku,zámky a kliky(nejen do německejch aut)se dělají ve Witte v Nejdku,interiérový plasty v Rejžolandu...A vůbec se ta německá übervýroba tak nějak celá posouvá čím dál tím víc na východ!wrenklin píše:to jo Nemci prece jenom natu vyrobu sou

Tak tak,já když občas vidím jak dojebaný k nám dávají lidi dva-tři roky starý auta,nebo naopak v jak špičkovým stavu vozí deset a víc let starý,tak nechápu...Gajda píše:jasný ale já si spíš myslim životnost aut je dneska daná výrobcem a v neposlední řadě jak se ktomu autu chová majitel

A nejni voe ten tvůj Fjord émerickej?Dyť přece Henry byl emeričan ne?Eskláda píše:mooc spravně

✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Porid novy Ducato!!! 

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
- Gajda
- Kontaktovat uživatele:
tak hoši auto už stojí doma
jinak jsem překvapenej z jízdních vlastností, brzd a hlavně z motoru. Je pružnej a hlavně tichej !!!!!!!
Co se týká Tarzitu je pravda že je 1 v užitkových autech. Ale zase cena byla o cca 100 000,- víc a tím pádem jsem to zavrhl.
Jinak na mích max. 20 000km za rok nevěřim že Trafic se mi bude srát
a když tak je v záruce 

Co se týká Tarzitu je pravda že je 1 v užitkových autech. Ale zase cena byla o cca 100 000,- víc a tím pádem jsem to zavrhl.
Jinak na mích max. 20 000km za rok nevěřim že Trafic se mi bude srát

Gajda píše:tak hoši auto už stojí domajinak jsem překvapenej z jízdních vlastností, brzd a hlavně z motoru. Je pružnej a hlavně tichej !!!!!!!
Jinak na mích max. 20 000km za rok nevěřim že Trafic se mi bude sráta když tak je v záruce

BBS Motorsport
Hele ty pane slepej....za tebou jedu, blikam, snazim se te predjet a ty nic....sem ti chtel dat konecne ti penize....zvooky píše:Gajda píše:tak hoši auto už stojí domajinak jsem překvapenej z jízdních vlastností, brzd a hlavně z motoru. Je pružnej a hlavně tichej !!!!!!!
Jinak na mích max. 20 000km za rok nevěřim že Trafic se mi bude sráta když tak je v záruce
videl jsem ho u baraku,zitra ti ho prijdu zkouknout
R6 twin turbo + V10 + V12
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nahoď foto a házej pravidelný info ať teda víme jestli je to sračka nebo ne!Gajda píše:tak hoši auto už stojí domajinak jsem překvapenej z jízdních vlastností, brzd a hlavně z motoru. Je pružnej a hlavně tichej !!!!!!!

✠Luftwaffle✠
V12 píše:Hele ty pane slepej....za tebou jedu, blikam, snazim se te predjet a ty nic....sem ti chtel dat konecne ti penize....zvooky píše:Gajda píše:tak hoši auto už stojí domajinak jsem překvapenej z jízdních vlastností, brzd a hlavně z motoru. Je pružnej a hlavně tichej !!!!!!!
videl jsem ho u baraku,zitra ti ho prijdu zkouknout

BBS Motorsport
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: