jaky kopce?Ladislav píše:Ty se netlemsic píše:KFJ píše: nemelo by to budoucnost, neda se s tim driftovat![]()
![]()
![]()
a práskni s čím pojedeš kopce.
A nebo
?

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
NeserKFJ píše:jaky kopce?Ladislav píše:Ty se netlemsic píše:![]()
![]()
a práskni s čím pojedeš kopce.
A nebo
?
jezdi??? spis celej den prosedi ne? Je to pro stary dedky aby se moc v aute nezadejchali... ja pro kopce mam svoje oznaceni: Festival promrdaneho casu ale stejne se zucastnim, kvuli lidem jako jsi ty, rad te uvidim, dedku!Ladislav píše:NeserKFJ píše:jaky kopce?Ladislav píše: Ty se netlema práskni s čím pojedeš kopce.
A nebo
?
To je to co jezdí dospělí
![]()
Nebudu argumentovat motorem 2JZ bo ho nemam, ale ty zas neargumentuj ze to mas taky v serii, kdyz uz probehnul swap jednotkyKFJ píše:ja jen ze jsi psal ze mam malej kroutak, tak jsem si myslel ze budes mit vetsi... a ty mas jeste mensi, divny ne?![]()
![]()
taky to mam v serii
ty voeKFJ píše:jezdi??? spis celej den prosedi ne? Je to pro stary dedky aby se moc v aute nezadejchali... ja pro kopce mam svoje oznaceni: Festival promrdaneho casu ale stejne se zucastnim, kvuli lidem jako jsi ty, rad te uvidim, dedku!Ladislav píše:NeserKFJ píše: jaky kopce?To je to co jezdí dospělí
![]()
![]()
dedo, ja tam idem tiez len kvoli ludom ako si tyKFJ píše:jezdi??? spis celej den prosedi ne? Je to pro stary dedky aby se moc v aute nezadejchali... ja pro kopce mam svoje oznaceni: Festival promrdaneho casu ale stejne se zucastnim, kvuli lidem jako jsi ty, rad te uvidim, dedku!Ladislav píše:NeserKFJ píše: jaky kopce?To je to co jezdí dospělí
![]()
![]()
tak jeste jednou: muj motor je serie... atmosfera, a ty me krmis tim ze mam malej kroutak a pritom tvuj oturbeny trilitr ma kroutak mensi... neni ti to blbeee?Beaver píše:Nebudu argumentovat motorem 2JZ bo ho nemam, ale ty zas neargumentuj ze to mas taky v serii, kdyz uz probehnul swap jednotkyKFJ píše:ja jen ze jsi psal ze mam malej kroutak, tak jsem si myslel ze budes mit vetsi... a ty mas jeste mensi, divny ne?![]()
![]()
taky to mam v serii
curaku, ja ti dam dedusic píše:dedo, ja tam idem tiez len kvoli ludom ako si tyKFJ píše:jezdi??? spis celej den prosedi ne? Je to pro stary dedky aby se moc v aute nezadejchali... ja pro kopce mam svoje oznaceni: Festival promrdaneho casu ale stejne se zucastnim, kvuli lidem jako jsi ty, rad te uvidim, dedku!Ladislav píše: NeserTo je to co jezdí dospělí
![]()
![]()
![]()
![]()
KFJ píše:curaku, ja ti dam dedusic píše:dedo, ja tam idem tiez len kvoli ludom ako si tyKFJ píše: jezdi??? spis celej den prosedi ne? Je to pro stary dedky aby se moc v aute nezadejchali... ja pro kopce mam svoje oznaceni: Festival promrdaneho casu ale stejne se zucastnim, kvuli lidem jako jsi ty, rad te uvidim, dedku!![]()
![]()
![]()
(pro nezainteresovany: cur*k ve slovenstine neni zas az takova nadavka jako v CR, to takova "pica" je neco jako u nas "cur*k"
![]()
dufam, ze ste na mna nezabudli k..otiLadislav píše:NeserTo je to co jezdí dospělí
![]()
jezdi??? spis celej den prosedi ne? Je to pro stary dedky aby se moc v aute nezadejchali... ja pro kopce mam svoje oznaceni: Festival promrdaneho casu ale stejne se zucastnim, kvuli lidem jako jsi ty, rad te uvidim, dedku!![]()
![]()
teď jsi to provalil
![]()
taky je to pro mě spíš o té partě co se tam sejde
![]()
a může tam být i Sic
![]()
to je pravda: takze pokud to rekne cech svemu slovenskemu nadrizenemu tak je to ok... pokud to rekne slovak svemu ceskemu nadrizenemu tak je v pice100RM píše:KFJ píše:curaku, ja ti dam dedusic píše: dedo, ja tam idem tiez len kvoli ludom ako si ty![]()
![]()
(pro nezainteresovany: cur*k ve slovenstine neni zas az takova nadavka jako v CR, to takova "pica" je neco jako u nas "cur*k"
![]()
Este by si potreboval dovysvetlit, kedy je vhodne to pouzivat
ja na tebe myslim vsude kudy chodim, ale ty a Dusan mi dluzite odpoved v e-mailumikiVTS píše:dufam, ze ste na mna nezabudli k..otiLadislav píše:NeserTo je to co jezdí dospělí
![]()
jezdi??? spis celej den prosedi ne? Je to pro stary dedky aby se moc v aute nezadejchali... ja pro kopce mam svoje oznaceni: Festival promrdaneho casu ale stejne se zucastnim, kvuli lidem jako jsi ty, rad te uvidim, dedku!![]()
![]()
teď jsi to provalil
![]()
![]()
a může tam být i Sic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KFJ píše:ja na tebe myslim vsude kudy chodim, ale ty a Dusan mi dluzite odpoved v e-mailumikiVTS píše:dufam, ze ste na mna nezabudli k..otiLadislav píše:NeserTo je to co jezdí dospělí
![]()
![]()
teď jsi to provalil
![]()
![]()
a může tam být i Sic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KFJ píše:to je pravda: takze pokud to rekne cech svemu slovenskemu nadrizenemu tak je to ok... pokud to rekne slovak svemu ceskemu nadrizenemu tak je v pice100RM píše:KFJ píše: curaku, ja ti dam dedu(pro nezainteresovany: cur*k ve slovenstine neni zas az takova nadavka jako v CR, to takova "pica" je neco jako u nas "cur*k"
![]()
Este by si potreboval dovysvetlit, kedy je vhodne to pouzivat
L.A.M.A. píše:NAUCTE SE CITOVAT!!!