tak sem konecne hondici vyrobil novej predek ted ceka nez vydelam na barvu, abych ho moh nalakovat tak bych zatim chtel vymyslet vypln. tahokov je pro me az posledni varianta a leda cernej s velkejma okama... predstavoval bych si spis neco plastovyho co by vypadalo jako ze to tam je original, treba vykuchat z jinyho narazniku, ale zatim sem nepotkal zadny auto ktery by melo mrizku co by se mi libila a byla dost velka (nebranim se ani spojeni z vice kusu, ale max asi ze 2), rozmer je cca 138x20
predem diky za rady!
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
nejsem si ted uplne jistej jak to vypada, ale nekde si to najdu
neni problem ani az tak s tim, ze bych byl moc vybiravej spis s tim rozmerem, ta dira je ted fakt siroka bez blinkru a mlhovek...
jj koukam uz dva tejdny, se ví jedu do prace a furt cumim autum na narazniky
2 panda: koukal sem na toho golfa a to by se mi celkem libilo, i vysoka bude vic nez dost, ale obavam se ze by mi nestacily dve na sirku a tri uz bude hrozna palka na takovyhle novy auto, ale vemu si do auta metr a az ho nekde potkam nazivo tak to zmerim pac rozmer asi nikde sehnat nepude...
a co tohle, je to jak tahokov, ale řekl bych, že je to z plastu...
vím že to tady kdysi dávno někdo sháněl a tuším že ho lidi odkázali do OBI, jak dopadl, nevím
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Brutus píše:sháněl to fazole, pokud vim... já bych tam vrznul jenom pár příček nad sebe
jo já si nebyl jistej, jestli tomu někomu fazole poradil, nebo to sháněl přímo von
HANYSx píše:tak sem konecne hondici vyrobil novej predek ted ceka nez vydelam na barvu, abych ho moh nalakovat tak bych zatim chtel vymyslet vypln. tahokov je pro me az posledni varianta a leda cernej s velkejma okama... predstavoval bych si spis neco plastovyho co by vypadalo jako ze to tam je original, treba vykuchat z jinyho narazniku, ale zatim sem nepotkal zadny auto ktery by melo mrizku co by se mi libila a byla dost velka (nebranim se ani spojeni z vice kusu, ale max asi ze 2), rozmer je cca 138x20
predem diky za rady!
jej to je ta honda stěma zadníma šílenejma světlama jak byla v tematu "
[Pics] Mladá na lovu, aneb fotky upravených aut z ulic - 2.
jak má ty 4x kulatý světla v chromovejch čtverečkách?
to by se mi taky pacilo sehnal to nekdo nekde uz ?
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
HANYSx píše:tak sem konecne hondici vyrobil novej predek ted ceka nez vydelam na barvu, abych ho moh nalakovat tak bych zatim chtel vymyslet vypln. tahokov je pro me az posledni varianta a leda cernej s velkejma okama... predstavoval bych si spis neco plastovyho co by vypadalo jako ze to tam je original, treba vykuchat z jinyho narazniku, ale zatim sem nepotkal zadny auto ktery by melo mrizku co by se mi libila a byla dost velka (nebranim se ani spojeni z vice kusu, ale max asi ze 2), rozmer je cca 138x20
predem diky za rady!
jej to je ta honda stěma zadníma šílenejma světlama jak byla v tematu "
[Pics] Mladá na lovu, aneb fotky upravených aut z ulic - 2.
jak má ty 4x kulatý světla v chromovejch čtverečkách?
heh moje honda byla v tom tematu??? sem tam asi dlouho nebyl se tam musim kouknout
ty svetla sou sileny joo ?
mcsow píše:tak si sežeň chladič oleje dej si ho do tý díry a máš to jednoduši, řekni někomu ať ti udělá vtčko
samozrejme by to bylo reseni nejefektivnejsi, ale honda je pro me uzitkovy auto, kterymu zustane motor vicemene v serii, takze ho zase az tak nepotrebuje. Penize co by stal chladic oleje na hondu si rasi schovam treba na vacku do taunuse