TDI a 0-96kmh za 5.98s ? ANO :)
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Re: TDI a 0-96kmh za 5.98s ? ANO :)
panda: ten papir je tam na miste, stacilo kdyz me jednou vez jako spolujezdce na par sprintech a uz sem myslel ze ho budu potrebovat jak sem se bal ze se to rozpadne
No to jsem zvědavý na jaro...kdo z vás bude lepší...ale přeji to a tipuji to na Zemiho 

SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
JonnY píše:eh, a co noveho a super prevratneho nam nafta priniesla?
priame vstrekovanie bolo prvy krat pouzite v roku 1955 (Mercedes-Benz 300SL)
ee, přímý vstřikování bylo daleko dříve a to u diselu.Sice se využívalo dříve předkomůrky, ale Tatra 111 už v roce 1942 využívala u svýho motoru přímýho vstřikování.Nevím kdo byl první, ale Tatra aspoň ukáže, že MB to nebyl.....
svět dospělých je pro mne záhadou......
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je tam moc hrubej asfalt takze celkem naprd no... V Mimoni jsem mel starty hezky - super povrch... O milovicich nemluvim to je humac... A jinde jsem s B16 nejezdil... Skoda ze v CR nikdo nemeri 60ft tam by se poznalo kdo je lepsi... Skoda snad se nekdy dockame.mvolesko píše:pokud je je sucho tak je na 1/4 ta honda rychlejsi taky ma temer pulku vahy, ale na kratsich tratich jako treba brezno me vetsinou nestaci dohonitRobik píše:No to jsem zvědavý na jaro...kdo z vás bude lepší...ale přeji to a tipuji to na Zemiho

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Jj ta mrcha mi ukazala 5,8 ale neverim tomu, tenhle starej kram asi moc nefunguje..Zemi píše:Uvidime az to zmerime... Zatim nechci kecat, ale kdyz si vemes ze hloupej Breta tam je za 5,8s a tomu nalozim jak cyp...blázen píše:to je pěknej časVid Breto?
![]()

Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
Břéťa píše:Jj ta mrcha mi ukazala 5,8 ale neverim tomu, tenhle starej kram asi moc nefunguje..Zemi píše:Uvidime az to zmerime... Zatim nechci kecat, ale kdyz si vemes ze hloupej Breta tam je za 5,8s a tomu nalozim jak cyp...blázen píše:to je pěknej časVid Breto?
![]()
Jasne voe me nalozis jak cyp, ale to musis mit vyndanej i popelnik, jet na slickach a v nadrzi mit 2 litry benalu...

ok, nechcem sa hadat. wiky tvrdila ze '55 a MB...Breakthru píše:ee, přímý vstřikování bylo daleko dříve a to u diselu.Sice se využívalo dříve předkomůrky, ale Tatra 111 už v roce 1942 využívala u svýho motoru přímýho vstřikování.Nevím kdo byl první, ale Tatra aspoň ukáže, že MB to nebyl.....JonnY píše:eh, a co noveho a super prevratneho nam nafta priniesla?
GReddy: mna zas dost casto fascinujes ty...
vies, ono je fajn mat na fore niekoho kto tomu rozumie a je schopny napisat neco k teme. u teba som tie schopnosti nejak nespozoroval...

co to meles ...pokud si to nepochopil mel to bejt kompliment na tabooa kterej k tematu byl a to ten ze me nenapadlo ze mereni original produktu muze ovlivnit i "hloupej" kabel...takze nevim co drzkujes....JonnY píše:ok, nechcem sa hadat. wiky tvrdila ze '55 a MB...Breakthru píše:ee, přímý vstřikování bylo daleko dříve a to u diselu.Sice se využívalo dříve předkomůrky, ale Tatra 111 už v roce 1942 využívala u svýho motoru přímýho vstřikování.Nevím kdo byl první, ale Tatra aspoň ukáže, že MB to nebyl.....JonnY píše:eh, a co noveho a super prevratneho nam nafta priniesla?
GReddy: mna zas dost casto fascinujes ty...
vies, ono je fajn mat na fore niekoho kto tomu rozumie a je schopny napisat neco k teme. u teba som tie schopnosti nejak nespozoroval...

jop, moja omluvaGReddy píše:co to meles ...pokud si to nepochopil mel to bejt kompliment na tabooa kterej k tematu byl a to ten ze me nenapadlo ze mereni original produktu muze ovlivnit i "hloupej" kabel...takze nevim co drzkujes....pro priste v klidu....

nejak ma ani nenapadlo ze by si to mohol mysliet vazne, a ze to neni dalsi z tvojich obvyklych do-(skoro)vsetkeho-sa-navazajucich postov...

v pohodeJonnY píše:jop, moja omluvaGReddy píše:co to meles ...pokud si to nepochopil mel to bejt kompliment na tabooa kterej k tematu byl a to ten ze me nenapadlo ze mereni original produktu muze ovlivnit i "hloupej" kabel...takze nevim co drzkujes....pro priste v klidu....
![]()
nejak ma ani nenapadlo ze by si to mohol mysliet vazne, a ze to neni dalsi z tvojich obvyklych do-(skoro)vsetkeho-sa-navazajucich postov...

a ze to je obvykly to neni pravda treba si to jen opet spatne vysvetlis...z fora nic nepoznas co kdo jak mysli...

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja si vzdycky vzpomenu jak jsme se honili v Praze na dvouproudofce (to jsem mel vedle sebe i mladou) a ty ses nemohl odlepit... A to jsem mel seriovku.Břéťa píše:Jj ta mrcha mi ukazala 5,8 ale neverim tomu, tenhle starej kram asi moc nefunguje..Zemi píše:Uvidime az to zmerime... Zatim nechci kecat, ale kdyz si vemes ze hloupej Breta tam je za 5,8s a tomu nalozim jak cyp...blázen píše:to je pěknej časVid Breto?
![]()
Jasne voe me nalozis jak cyp, ale to musis mit vyndanej i popelnik, jet na slickach a v nadrzi mit 2 litry benalu...

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Ty jsi se honil? Aha.. Ja jel normalne na sraz...Zemi píše:Ja si vzdycky vzpomenu jak jsme se honili v Praze na dvouproudofce (to jsem mel vedle sebe i mladou) a ty ses nemohl odlepit... A to jsem mel seriovku.Břéťa píše:Jj ta mrcha mi ukazala 5,8 ale neverim tomu, tenhle starej kram asi moc nefunguje..Zemi píše: Uvidime az to zmerime... Zatim nechci kecat, ale kdyz si vemes ze hloupej Breta tam je za 5,8s a tomu nalozim jak cyp...Vid Breto?
![]()
Radsi toho nech slymaku.
![]()

Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na sraz jsi nejel... Tam jsi prijel pozdeji. Mimochodem do kramu taky jezdis 200km/h ze? 

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Zemi: mel bys konecne zacit uvazovat o nabastleni turba, pak uz by si konecne moh bejt poradne rychlej jak se na auta s takovou vahou prislusi 

200? To jsem jel po jizni spojce jen par krat, ale tebe jsem za zadkem urcite nemel...Zemi píše:Na sraz jsi nejel... Tam jsi prijel pozdeji. Mimochodem do kramu taky jezdis 200km/h ze?

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zaprve nechci a zadruhe mi to prijde jako skoda penez... Umim bejt rychlej i bez turba.mvolesko píše:Zemi: mel bys konecne zacit uvazovat o nabastleni turba, pak uz by si konecne moh bejt poradne rychlej jak se na auta s takovou vahou prislusi

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Jak moc rychlej?Zemi píše:Zaprve nechci a zadruhe mi to prijde jako skoda penez... Umim bejt rychlej i bez turba.mvolesko píše:Zemi: mel bys konecne zacit uvazovat o nabastleni turba, pak uz by si konecne moh bejt poradne rychlej jak se na auta s takovou vahou prislusi

crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
www.marat.cz
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jestli budes rychlejsi o vic jak 3 vteriny na 1/4mile tak mozna zacnu uvazovat.MarAt píše:Jak moc rychlej?Zemi píše:Zaprve nechci a zadruhe mi to prijde jako skoda penez... Umim bejt rychlej i bez turba.mvolesko píše:Zemi: mel bys konecne zacit uvazovat o nabastleni turba, pak uz by si konecne moh bejt poradne rychlej jak se na auta s takovou vahou prislusi![]()

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
neumíš,..ti s turbama jezděj s klimou,ABS popelníkama a plnou nádrží stejně rychle 

- MarAt
- Kontaktovat uživatele:

crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz
www.marat.cz
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
Zemi píše:Zaprve nechci a zadruhe mi to prijde jako skoda penez... Umim bejt rychlej i bez turba.mvolesko píše:Zemi: mel bys konecne zacit uvazovat o nabastleni turba, pak uz by si konecne moh bejt poradne rychlej jak se na auta s takovou vahou prislusi
a jak to vis? co ja vim tak zadne zavody nejezdis

Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co ty vis...KFJ píše:Zemi píše:Zaprve nechci a zadruhe mi to prijde jako skoda penez... Umim bejt rychlej i bez turba.mvolesko píše:Zemi: mel bys konecne zacit uvazovat o nabastleni turba, pak uz by si konecne moh bejt poradne rychlej jak se na auta s takovou vahou prislusi

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No tak to bych snad mohl kdyz se "serii" to umim za vysokych 13s.MarAt píše:3s by byly s mou výjezdovou rychlostí asi tak 170m...což mi přijde na 400 m celkem hodně velkej rozdíl v cíli
ale myslím,že to tak dopadne (a to doufám,že budeš jezdit nízkých 13,aby sis nemyslel,že ti nefandím)

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
vim ze nejezdisZemi píše:Co ty vis...KFJ píše:Zemi píše: Zaprve nechci a zadruhe mi to prijde jako skoda penez... Umim bejt rychlej i bez turba.

ja vim že jezdí na mladýKFJ píše: vim ze nejezdis

- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
martin píše:ja vim že jezdí na mladýKFJ píše: vim ze nejezdis

Jj prej 13s...KFJ píše:martin píše:ja vim že jezdí na mladýKFJ píše: vim ze nejezdis![]()
![]()
boze, a to je rychlej?
![]()
![]()

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu nemam duvod pozovat.KFJ píše:vim ze nejezdisZemi píše:Co ty vis...KFJ píše:

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848