Bereš se moc vážně.Popíšu Ti tedy své myšlenky:
diesely mě opravdu nezajímaj a myslím to z hediska tuningu nebo sportovního užití.(i když jsem uznal, že mohou jet po úpravách nebezpečně - to když jsem odporoval názoru že umí pod 6s)
Když napíšu: diesely mě nezajímaj a hned pod tím zajímaj mě auta s turbem - myslel jsem tím: zajímaj mě auta s turbem co nejsou diesely, ale na upravené TDíčko se rád podívám.
Když to korunuju tím, že mám druhé auto v dieselu bez turba je to proto, že jsem tento vůz mohl mít za velmi nízkou cenu v top stavu přičemž má nízkou spotřebu a můžu si dovolit ho zničit - winter car: auto pro zimní ježdění, když ho nabourám nevadí.Rozhodně lepší volba než jezdit v zimě škodovkou.Koupil jsem ho taky proto, že ho pronajímám ho kolegovi, kterému se hodí jako pracovní.(když počasí ujde jezdím Calibrou-mám ji raději a dokud nemá nový lak, dovolím si i zimní jízdu když není sníh).
Doufám, že jsem objasnil své myšlení
Mimochodem repsektuji Tvé technické znalosti a občas jsem se z Tvých příspěvků i něčemu přiučil, nicméně to neznamená, že jsem vidlák z vesnice.