No nech bejt,dva oblázky a čtyři mušličky to je docela drahej špás!ARV6 píše:no jako fujky, ale zas to bude levny
ARV6 píše:pojdte jedem na dovcu
no Alpy taky dobry, jeste by chtelo si je uzit nez za 10 let roztajou ledovce...zvooky píše:ARV6 píše:pojdte jedem na dovcuno na dovču bych jel ale ne tam...nejradeji bych se sebral a vyrazil do Alp
V thajsku se sexuální turistika taky hodně pěstuje a vyjde to tam na pakatel!ARV6 píše:pojdte jedem na dovcu
Tak teda mě příjdou cokoliv,ale rajcovní určitě ne,chtěl bych je vidět poránu bez make-upu,neučesaný,tam se teprve ukáže jak je která ženská krásná!Eskláda píše:proč divný?? mě přijdou rajcovní
To je mocnej nástroj,pamatuješ si jak jsi po jeho použití zezelenal?Snad ještě někde doma ty fotky mám...Mikael píše:A hlavne bez Photoshopu
Jj...pamatuju...i vic barvicek tam bylo...ale v zajmu klidu to sem radeji nedavejhattori_hanzo píše:To je mocnej nástroj,pamatuješ si jak jsi po jeho použití zezelenal?Snad ještě někde doma ty fotky mám...Mikael píše:A hlavne bez Photoshopu
http://www.nextdoornikki.compokorneo píše:to nééééé slečna v nesnázích neví co s tím . Já jí pomůžu .Nemá někdo číslo ..![]()
![]()
![]()
Tahle kočka mi nějak uplěla v paměti...Mikael píše:Ty si ale znalec...
Jenom tahle???hattori_hanzo píše:Tahle kočka mi nějak uplěla v paměti...Mikael píše:Ty si ale znalec...