Lambo dveře na 350Z

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

Drag-Z píše:
GReddy píše:
Fáboš píše:mně se tady na tom tématu krom toho Ztka líbí nadhled majitele 8) To je věc, k¨terá se tady jenom tak nevidí.

Jinak se mi to zetko líbí moc, sice to neni úplně můj šálek kávy, ale líbí se mi jak je to precizní, prolejzal jsem galerii a ten lak je luxusní, ale palubku bych dal asi do kůže....

presne nad tim sem taky premejslel ze tady majitel nekoho uz davno neposlal nekam je videt ze to je rozumnej pan...
:smich2:

To jste mě pobavili, já a rozumnej, když jsem psal o Gumballu 3000, tak mi všichni psali, že jsem magor :D

Kdybych nebyl relativně rozumnej, tak už jsem dávno mrtvej, Zetko sice pomůže opravit chybu za volantem, ale motorka ne.......
A už mi není 20 let, už mi vlastně není ani 30 let........ :D :D :D
:nono: :lol: já nepsla rozumnej, já psal, že se mi líbí, jak tobereš s nadhledem 8)
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

Dave-TuningClubOstrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Lambo dveře na 350Z

Příspěvek od Dave-TuningClubOstrava »

Fiesta píše:Já mám taky na Cougaru dveře dlouhý jak tejden před vejplatou a nějaký extra velký problémy při parkování nemám..a to nejsem srovna nejtenčí...
Já mám taky celkem dlouhý dveře a vystupování na zasekaném parkovišti jsem vyřešil jednoduše.Jelikož nemám okenní rám na dveřích, jakmile stáhnu okna mám více místa na vystupování a jakmile zamknu auto řeší to automatický dojezd oken.
Ale lambo doors se mi líbí - i když myslím, že to je jen "show" záležitost.

Dave-TuningClubOstrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave-TuningClubOstrava »

mobyz píše:je to asi tak zbytecny jako si davat na auto chromovy kola misto normalnich, asi tak jako si objednavat na novy auto kozeny sedacky misto normalnich asi tak jako dat si na veceri kaviar misto rohliku s maslem
Přesně, já bych si to na auto dal i kdybych to musel seřizovat každej měsíc.Otázka je pořizovací cena.Líbí se mi věci, které nejsou sériový - o tom tuning přeci je.Většinou každý zásah směřující k tuningu má své pro i proti.Vžýdycky něco na úkor něčeho.

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Fáboš píše:
Drag-Z píše:
GReddy píše:
presne nad tim sem taky premejslel ze tady majitel nekoho uz davno neposlal nekam je videt ze to je rozumnej pan...
:smich2:

To jste mě pobavili, já a rozumnej, když jsem psal o Gumballu 3000, tak mi všichni psali, že jsem magor :D

Kdybych nebyl relativně rozumnej, tak už jsem dávno mrtvej, Zetko sice pomůže opravit chybu za volantem, ale motorka ne.......
:nono: :lol: já nepsla rozumnej, já psal, že se mi líbí, jak tobereš s nadhledem 8)
no hlavně se nenechal odradit a vypudit odsud jak jiní nováčci, co sem přijdou s pro nás hloupým dotazem, co mě třeba teď napadá, tak řezání pružin a každej je tady zapudí nebo se jim vysměje a oni se pak už nevrátí, páč třeba ani místní manýry nepoberou...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

GReddy

Příspěvek od GReddy »

Panda píše:
Fáboš píše:
Drag-Z píše: :smich2:

no hlavně se nenechal odradit a vypudit odsud jak jiní nováčci, co sem přijdou s pro nás hloupým dotazem, co mě třeba teď napadá, tak řezání pružin a každej je tady zapudí nebo se jim vysměje a oni se pak už nevrátí, páč třeba ani místní manýry nepoberou...

a to je blby :(....vic tolerance by neuskodilo (i z moji strany) jenze problem je v tom ze nevis jestli je ten novacek tak naivni nebo to neni dalsi multi ID nakyho audinare a podobne :D

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX »

ryan69 píše:
DOEMIXXX píše:
ryan69 píše:taky jsem se díval na stránky...
styling je styling, ale ty gumový koberečky v "alu" provedení, to je síla...

Obrázek
na zimu sou prakticky...btw. jinak nechapu vas, ze resite picoviny, kdyz si chce ucelat lambo doors tak at si je necha, ma vse org. + homologaci takze ok...a pokud mate nejaky problemy s tim, ze i lidi co maj auto za mic a vejs si radi delaj tuning, tak je mi vas lito....nereste picoviny jako investuj do brzd a podvozku...a bezte si vyluxovat auto, vymenit svicky a zkontrolujte si tlak v penu...udelate lip, nez abyste dissily cloveka, kteryho vubec neznate :wink:

The End
k jeho dveřím sem se vyjádřil dost jasně už na začátku tématu, další komentář jsem měl k auto jako celku s čímž musí dotyčnej počítat, když tu svoji káru dáva na obdiv. a např. mně jeho reakce na ty alu koberečky velmi mile překvapila a fandim mu o to víc.

tak si di přečíst tu tvoji BYCHL BMW servisní knížku ať se zabavíš a nepleť tady pátý přes deváty pač ve finále si nám řek stejně hovno.

hawk.
sereš si do huby, LSD a závist je svinstvo viď !? :wink:
http://www.facebook.com/djdoemixx

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

tjn, ale i kdyby nebyl, tak ten někdo to něco prostě chce, a když se mu to tady někdo jakkoliv snaží rozmluvit, místo poradit, tak to si myslím, že taky dost odrazuje...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Drag-Z
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drag-Z »

Panda píše:tjn, ale i kdyby nebyl, tak ten někdo to něco prostě chce, a když se mu to tady někdo jakkoliv snaží rozmluvit, místo poradit, tak to si myslím, že taky dost odrazuje...
Nemyslím, že pár negativních reakcí může odradit někoho, kdo o věci přemýšlí a má názor utvořený na základě nějak načerpaných znalostí.
Spíš razance takové "debaty" může odradit náhodné diváky, čtenáře, kteří v podstatě nevědí o co přesně jde a jsou pouze zvědaví. Ti takovou "drsnost" nepochopí a odejdou.
Ono je to taky o osobnosti těch Drsňáků, kteří zpravidla neznají pravopis, asi životu moc nerozumí,.... a když to občas čtu - chtěl bych vidět jejich auta, motorky, přítelkyně, byty.... :wink: :wink: :wink:

Já bych to neřešil, negace pro negaci je nejsnažší cesta ke zvýšení sebevědomí....., a když to někdo jinak neumí, je mi volnej.

ryan69
Moderátor

Příspěvek od ryan69 »

DOEMIXXX píše:sereš si do huby, LSD a závist je svinstvo viď !? :wink:
LSD? na tom teď jedeš? 8)
si trochu na hlavičku takže jakákoli diskuze s tebou je stejně užitečná jako pravidelně sledovat "Velmi křehké vztahy"
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110

GReddy

Příspěvek od GReddy »

Drag-Z píše:
Panda píše:tjn, ale i kdyby nebyl, tak ten někdo to něco prostě chce, a když se mu to tady někdo jakkoliv snaží rozmluvit, místo poradit, tak to si myslím, že taky dost odrazuje...
Nemyslím, že pár negativních reakcí může odradit někoho, kdo o věci přemýšlí a má názor utvořený na základě nějak načerpaných znalostí.
Spíš razance takové "debaty" může odradit náhodné diváky, čtenáře, kteří v podstatě nevědí o co přesně jde a jsou pouze zvědaví. Ti takovou "drsnost" nepochopí a odejdou.
Ono je to taky o osobnosti těch Drsňáků, kteří zpravidla neznají pravopis, asi životu moc nerozumí,.... a když to občas čtu - chtěl bych vidět jejich auta, motorky, přítelkyně, byty.... :wink: :wink: :wink:

Já bych to neřešil, negace pro negaci je nejsnažší cesta ke zvýšení sebevědomí....., a když to někdo jinak neumí, je mi volnej.
odrazeni ve smyslu ze se treba ja divim zes to tady nezabalil a nesel jinam...tohle prave hodne lidi odradi..jakmile nekdo ukaze neco ze svy "kuchyne" tak se na nej hned sesypou nejakou zavistivci s hloupyma otazkama takze ten dotycnej si pro priste rozmysli jestli sem neco dalsiho dat..a to je skoda...

Pinky

Příspěvek od Pinky »

asi tak...pochybuju třeba že speedy sem ještě nekdy da fotky že něco upravil na escu...škoda

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

Pinky píše:asi tak...pochybuju třeba že speedy sem ještě nekdy da fotky že něco upravil na escu...škoda
víš, ale u speedyho to bylo konstruktivní, tam se neřešilo proč to má kolik to stálo atd. tam se řešilo hlavně to, že mu to nelícuje :twisted:

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Fáboš píše:
Pinky píše:asi tak...pochybuju třeba že speedy sem ještě nekdy da fotky že něco upravil na escu...škoda
víš, ale u speedyho to bylo konstruktivní, tam se neřešilo proč to má kolik to stálo atd. tam se řešilo hlavně to, že mu to nelícuje :twisted:
souhlas

Pinky

Příspěvek od Pinky »

nekteří napsali co a jak by mohlo byt lepší,někteří i poradili ale nekteří napsali že mračení je na ho*no...

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

Pinky píše:nekteří napsali co a jak by mohlo byt lepší,někteří i poradili ale nekteří napsali že mračení je na ho*no...
no to je a taky je to pravda,ale je to každýho věc co si myslí. Tam se nerozebíralo, že je to x desítek tisíc hozenejch do hajzlu atd....

jiras

Příspěvek od jiras »

Drag-Z: Moc hezký auto a ty lambo dveře tomu slušej 8) Pojedeš i na srazy jako Mimoň, Hradec apod.?
VW Polo 1.2

http://www.ustyle.cz - e-shop se skate, street a hip hop oblečením

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

for DOEMIXXX: až si tady zas budeš příště brát do huby Landera tak si napřed zjisti kdo to je a co dělá, protože Těma svejma stupidníma kecama ze sebe děláš akorát idiota ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

Drag-Z
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drag-Z »

MarauderZ28 píše:for DOEMIXXX: až si tady zas budeš příště brát do huby Landera tak si napřed zjisti kdo to je a co dělá, protože Těma svejma stupidníma kecama ze sebe děláš akorát idiota ...
Nechcete si založit nový topic? Tam se můžete urážet dle libosti.
Mám pocit, že tenhle příspěvek se tématu vůbec netýká........

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

ne ? tak jsi asi slepej nebo neumíš číst, zkus si pročíst posty dozadu ... je mi jasný, že si pěstíš tady svůj styling fanklub, ale nějaký jelito se servisní knížkou od Bychla tady nebude urážet Landera ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

Drag-Z
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drag-Z »

MarauderZ28 píše:ne ? tak jsi asi slepej nebo neumíš číst, zkus si pročíst posty dozadu ... je mi jasný, že si pěstíš tady svůj styling fanklub, ale nějaký jelito se servisní knížkou od Bychla tady nebude urážet Landera ...
Četl jsem to....
Ani Bychl, ani Lander není můj byznys, řeš to jinde.
A pokud to nevydejcháš, tak to polkni - mluvit-stříbro, mlčet-zlato......

Voyager

Příspěvek od Voyager »

MarauderZ28 píše:ne ? tak jsi asi slepej nebo neumíš číst, zkus si pročíst posty dozadu ... je mi jasný, že si pěstíš tady svůj styling fanklub, ale nějaký jelito se servisní knížkou od Bychla tady nebude urážet Landera ...
V první řadě byses měl uklidnit. Jak to tady čtu furt se akorát rozčiluješ.

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Jseš nějakej vztahovačnej...To je věc Landera..takže si myslím, že je celkem odvěci se k tomu vyjadřovat :wink:
VW PASSAT B5

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

Pěkné Zetko a ty lambo doors tomu sluší 8)
Subaru Impreza GT

ex: felDa 1,9

Lukees
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukees »

Známej má lambo doors na GIII bohužel pětidviřko tam to tak nevyniká ale mužu potvrdit že s nějakým seřizováním problém nemá a otvirat to jde opravdu lehce stačí trošku potlačit a zbytek už zvládne píst.

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Drag-Z píše:
Četl jsem to....
Ani Bychl, ani Lander není můj byznys, řeš to jinde.
A pokud to nevydejcháš, tak to polkni - mluvit-stříbro, mlčet-zlato......
mno jedinej kdo to tu nevydejchává a sere ho kritika jsi leda tak Ty, takže mlčeti zlato platí i pro Tebe viď :lol:

xenon04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xenon04 »

moc se mi líběj bezrámový dveře (nejen na Zetku) a když jsou ještě vyklopený vzhůru... masírka :D

autí máš moc pěkný 8) akorát se přidám do fronty k těm co moc nesedí lakovanej interiér... jak někdo psal pecka by byla kůže, resp.. dovedl bych si to představit v černý kůži (palubku i křesla) kde by bylo vidět obšití/prošití/švy v barvě auta
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

xenon04 píše:moc se mi líběj bezrámový dveře (nejen na Zetku) a když jsou ještě vyklopený vzhůru... masírka :D

autí máš moc pěkný 8) akorát se přidám do fronty k těm co moc nesedí lakovanej interiér... jak někdo psal pecka by byla kůže, resp.. dovedl bych si to představit v černý kůži (palubku i křesla) kde by bylo vidět obšití/prošití/švy v barvě auta
nebo obráceně, nějaký do oranřžova kůže prošitá černě... :?:

Drag-Z
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drag-Z »

xenon04 píše:moc se mi líběj bezrámový dveře (nejen na Zetku) a když jsou ještě vyklopený vzhůru... masírka :D

Díky Xenone a ostatní, co tu rozebírají téma, a nezvrací tu své problémy :wink:

Tahle diskuze mě inspirovala na téma interiér, a půjdu do kůže, bude to středový panel vč. budíků, který udělám do barvy kůže slonovina, nebo světle béžová. Efekt bude ten, že bílý pruh na kastli bude probíhat i uvnitř. Jinak plasty dotáhnu do lambo orange.
Sedadla jsou kapitolou sama pro sebe, kůži na ně nechci, zničím ji, i tu látku v originále mám na zakázku, tzv. sport, ale určitě tam nechám udělat nejakou vychytávku, jen momentálně nevím co přesně.
Teď dořeším plasty in, a pak jdu řešit brzdy.
Zbytek až na podzim.....
Nény penys, nény laska, nény nyc :D :D :D

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

ahoj dragu, ono se vas 350-zetek sejde o jednoho vic urcite... a ma to byt prej taky pecka.
aspon bude treba v TC z ceho vybirat v tride Nissan ;)
mej se a clanek si prolistuju. 8)
moje šPunto, muj život

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

to drag-z: trosku OT ale neumel by jsi sehnat fotku tech dveri na Civicovi 1998-99??? koukal sem na ty stranky a nasel sem jenom ceniky bez fotek :( byl bych moc rad... diky
moooc velký černý letadlo :lol:

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“