ne kámo to ne.....Davidoff píše:to drag-z: trosku OT ale neumel by jsi sehnat fotku tech dveri na Civicovi 1998-99??? koukal sem na ty stranky a nasel sem jenom ceniky bez fotekbyl bych moc rad... diky
Lambo dveře na 350Z
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lambo dveře na 350Z
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
chci videt jen fotku sakraFáboš píše:ne kámo to ne.....Davidoff píše:to drag-z: trosku OT ale neumel by jsi sehnat fotku tech dveri na Civicovi 1998-99??? koukal sem na ty stranky a nasel sem jenom ceniky bez fotekbyl bych moc rad... diky
![]()
moooc velký černý letadlo 
V pohodě najdu tam tu fotku, a o tom, že si to montuješ, nikomu neříkejDavidoff píše:chci videt jen fotku sakraFáboš píše:ne kámo to ne.....Davidoff píše:to drag-z: trosku OT ale neumel by jsi sehnat fotku tech dveri na Civicovi 1998-99??? koukal sem na ty stranky a nasel sem jenom ceniky bez fotekbyl bych moc rad... diky
![]()
- Tommy-cupra
krasny auto,krasna barva,lambo dvere cool ale chudak ta palubni deska,ke kobereckum se radsi ani nevyjadruju
SEAT LEON CUPRA
Mno, ona treba zrovna Supra ma kravsky dlouhy dvere a vyhodu by to pro me asi bylo, ale porad plati, ze to je predrazeny a navic puvodem z Lamba.Ozzy_Vita píše:Tady je to prdel, čím dál tím větší !!! No souhlasím, že výhodu to nemá žádnou a je to čistě stylingová, předražená věc, která se časem okouká.Ale zatím to zájem budí tak proč ne...
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
neboj ani slovoDrag-Z píše:V pohodě najdu tam tu fotku, a o tom, že si to montuješ, nikomu neříkejDavidoff píše:chci videt jen fotku sakraFáboš píše: ne kámo to ne.....![]()
moooc velký černý letadlo 
DíkyGReddy píše:dyt ty koberecky tam jsou jen ciste z nutnych funkcnich duvodu ne?ja mam ted na zimu taky gumovy koberecky z Una aby mi neprohnila podlaha tak proc se to tady furt omyla...
Ale od montáže novýho motoru v půli ledna jsem najel přes 1000km, i na sněhu a břečce, a je to prostě nutnost....
Jinak po týdnu musím prohlásit, že lsd splnili to, co jsem od nich čekal, nedělají problémy, efekt je maximální, na parkovišti se mi z toho vylézá líp a zkoušel je kolega - 195cm, 150kg - a zjistil, že dovnitř se mu leze naprosto v pohodě, i když mi předpovídal opak.
Souhlasím, že je to drahá sranda. Jsem spokojen
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče toho samotného vylezání z auta bych konkrétně já asi moc nadšený nebyl. Nezdá se mi přirozené podlézat ty dveře. ony se podle mě ( a to mě opravte pokud se mýlím ) nevyklopí úplně kolmo. No a druhá věc je, že jimi nejde sundat cyklistaDrag-Z píše:DíkyGReddy píše:dyt ty koberecky tam jsou jen ciste z nutnych funkcnich duvodu ne?ja mam ted na zimu taky gumovy koberecky z Una aby mi neprohnila podlaha tak proc se to tady furt omyla...
![]()
Věřte, že plastový koberce půjdou v březnu do p....
Ale od montáže novýho motoru v půli ledna jsem najel přes 1000km, i na sněhu a břečce, a je to prostě nutnost....
Jinak po týdnu musím prohlásit, že lsd splnili to, co jsem od nich čekal, nedělají problémy, efekt je maximální, na parkovišti se mi z toho vylézá líp a zkoušel je kolega - 195cm, 150kg - a zjistil, že dovnitř se mu leze naprosto v pohodě, i když mi předpovídal opak.
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
vzhledem k tomu ze s tim jezdis asi denne jaky to ma ohlasy kdyz nekde zastavis a otevres?Drag-Z píše:DíkyGReddy píše:dyt ty koberecky tam jsou jen ciste z nutnych funkcnich duvodu ne?ja mam ted na zimu taky gumovy koberecky z Una aby mi neprohnila podlaha tak proc se to tady furt omyla...
![]()
Na tomhle systému je výhoda to, že se nejdřív pootevřou, neuhořímGReddy píše:vzhledem k tomu ze s tim jezdis asi denne jaky to ma ohlasy kdyz nekde zastavis a otevres?Drag-Z píše:DíkyGReddy píše:dyt ty koberecky tam jsou jen ciste z nutnych funkcnich duvodu ne?ja mam ted na zimu taky gumovy koberecky z Una aby mi neprohnila podlaha tak proc se to tady furt omyla...
![]()
Souhlasím, že je to drahá sranda. Jsem spokojento musi kazdej koukat (oni koukaj uz asi samy o sobe na ten lak a typ auta
)
Takže to není nutné, vždy vyklopit nahoru.
Vyklopit je musím, když chci dát cokoliv dovnitř, nákup, papíry, basu piva, syna.......
A nebo když chci udělat max. dojem
A to si šetřím na akce, výstavy, srazy.....