Moderátor: fonz
ja ti rozumím!!!Ričrd@johan píše:Me se to vubec nelibi...![]()
Díky-no jsem zvědav na to tvr auto myslím že to bude o dost lepší než to bylo -jinak ty jsi taky ale leštil doma limce ne?Ričrd@johan píše:Ne,mas to good...u me uz na tohle letos bohuzel nezbylo...tak jen ryju,bo me to stve...Ale i tak si myslim,ze u me bude taky solidni rozdil...ale ty kola chci videt live...musi to byt pecka...
díky kámo!lukasg60 píše:moc pěkná práce pipo kdo že ti to dělal jak dlouho a na kolik tahle sranda přijde
Jo obdivuji ho je to masakr!doprava do praglu byla Kamilem(deliquent ze streetcars)jezdí tam tak jednou za tyden služebně takže pohoda!lukasg60 píše:za tu dřinu je to celkem dobre vim co mne stálo času a nervu to moje ventilove viko.A jaka byla doprava do práglu?
Zdarec,.....no tak teď musím uznat že vím co jsi prožíval při tom víku, když jsem se rozhodl že budu leštit celé kola,....he a to jsi ještě nemusel sundávat tu kur****** barvu, která na těch kolech drží jako čert,.....lukasg60 píše:za tu dřinu je to celkem dobre vim co mne stálo času a nervu to moje ventilove viko.A jaka byla doprava do práglu?
Hoj Arnošte tak to si piš že to byla pakárna sem necítil ruce pač ta barva byla k tomu víku snad přirostláArnieGT píše:Zdarec,.....no tak teď musím uznat že vím co jsi prožíval při tom víku, když jsem se rozhodl že budu leštit celé kola,....he a to jsi ještě nemusel sundávat tu kur****** barvu, která na těch kolech drží jako čert,.....lukasg60 píše:za tu dřinu je to celkem dobre vim co mne stálo času a nervu to moje ventilove viko.A jaka byla doprava do práglu?,....ale výsledek bude stát za to,..i když už jsem pomalu odrovnaný na nemocenskou,..