Subwoofer v ozvučnici - Bassreflex box, 300 mm (12"), výkon RMS: 400 W, Výkon MAX: 750 W, Impedance: 4 Ohm, Frekvenční rozsah: 25 - 200 Hz, Rozměry (š/v/h): 520 / 380 / 350 mm, Váha: 24 Kg, Objem boxu 36 litrů, MAX SPL 146dB.
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
Važně myslíš že je tak blbý?Celica2.0GTI píše:No tak ten zes bych nechal jen na tom obrázku
no jo já koukal ale za tu cenu jsem nic nenašel!Celica2.0GTI píše:Za ty 3000 bych se poohlídnul jinam
Takže tenhle není zas dobrej?All píše:Mám se vracet k tragickému Damping Faktoru toho zesíku? Už jsem to tu jednou napsal a klidně to udělám znovu pro ty kdo to nečetli.
pipo...mám dojem,že nemíníš nikde soutěžit o zlaté poháry atd. Určitě existují zesilovače,které by pro tento woofer byly ještě lepší,ale zároveň i dražší. Tobě jde o to,jak ušetřit peníze a rozehrát ten SW a věř tomu,že pro tento účel je tenhle zesik asi ten nejlepší který může být (i s ohledem na to,že je nový a tím pádem se zárukou). A klidně ho může někdo hanět a pomlouvat...ale z mojí osobní zkušenosti bych jiný z těch levnějších nedával.tuhle kombinaci jsem jen od začátku roku montoval 4x a minulý rok jich též bylo dost a vždy k naprosté spokojenosti zákazníka...protože 90% zákazníků se snaží ušetřit a jsou rádi,že hrají za velmi slušné peníze...s velmi dobrým zvukem.Pipotuning píše:Takže tenhle není zas dobrej?All píše:Mám se vracet k tragickému Damping Faktoru toho zesíku? Už jsem to tu jednou napsal a klidně to udělám znovu pro ty kdo to nečetli.
jj..tisíc lidí...tisíc názorů...a vůbec mi nevadí,že máme rozdílný názor.....forum je od toho aby zde každý napsal své zkušenosti..ty máš takové a já zase makové..já jen reaguji na značku (Rainbow) s kterou mám nepochybně více zkušeností než ty a nejsem lakomý se o ně podělit.....tím to je podle mě vyřešeno...All píše:Spectron je také nový, s doklady, s kopletní zárukou a s českým manuálem včetně podrobného popisu nastavení zesilovače.
Musím se smát tvrzení, že zrovna ten Carpower je v této ceně to nejlepší co jde koupit a laboratorní měření, která jsem opsal z testu o tom vypovídají své. Co je pomlouvačného na zveřejnění těch čísel? Jo, jo, 90% zákazníků hraje za velmi slušné peníze. Nikdo ale neuvádí jak hrají. Už toho ale nechám. Svůj názor jsem napsal.