hele nerejpej musím je sehnat co nejrychlejšHONZA_013 píše:v aaa nedělám takže golf to nebude musím se držet při zemi

hele nerejpej musím je sehnat co nejrychlejšHONZA_013 píše:v aaa nedělám takže golf to nebude musím se držet při zemi
jo kdybys měl ten plat co mám já tak bys asi brečel kamarádeHONZA_013 píše:hele v áčkách si nežijou špatně maj prachy ne to jen mi jak čůráci hákujem a máme hovnohomer01 píše:člověče bengouši, ty ty auta měníš jak ponožky, kde na to bereš prachy?jinak čest práci drůbežáří
tak si najdi jinou prácibenga píše:jo kdybys měl ten plat co mám já tak bys asi brečel kamarádeHONZA_013 píše:hele v áčkách si nežijou špatně maj prachy ne to jen mi jak čůráci hákujem a máme hovnohomer01 píše:člověče bengouši, ty ty auta měníš jak ponožky, kde na to bereš prachy?jinak čest práci drůbežáří
TO mi doslo, tak si to mysli, ale drz kus!, nikdo se ti nenavazi do spanelsky vesnice bebo co to masHONZA_013 píše: to AdieuD: sorry ale prostě francouzské vozy nemusím brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr no a škodovky klasická slepičárna
Dobre, pamatuju si.HONZA_013 píše:španělská elektronická mrdka pro pořádek
kámo já už bych si francouzský auto nikdy nekoupil zlatý značky ŠKODA ,SEAT ,VOLSVAGEN....JÍNÍ AUTO UŽ NIKDY I KDYŽ TĚD JEZDÍM MÍSTO PASATEM maličkým fiátkem jeto zlýHONZA_013 píše:to benga: co si myslíš že beru měsíčně 100 000,- čistýho či co
neřek bych že budeš mít vo moc míň než já ....
to AdieuD: sorry ale prostě francouzské vozy nemusím brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr no a škodovky klasická slepičárna
mě by nikde nevzaly toje ten problém .to auto potřebuju mít spolehlivý autí abych moch jezdit kam chci a né žádnej střephomer01 píše:tak si najdi jinou prácibenga píše:jo kdybys měl ten plat co mám já tak bys asi brečel kamarádeHONZA_013 píše: hele v áčkách si nežijou špatně maj prachy ne to jen mi jak čůráci hákujem a máme hovnojinak čest práci drůbežáří
a nekupuj si auta za 170 k
![]()
![]()
to víš je moc nadrženejAdieuD píše:houmriku, neco ti strika z oci
to je dobra otazkagismo píše:ale jinak sem koukal, tak ste se tu docela rozepsali.
Berry: za kolik si toho rencka prodaval na ty ND?
já ti rozumím že chceš spolehlivý auto, ale na druhou stranu bych si nekoupil nic na co nemám a už vůbec ne auto, a spolehlivý auto seženeš i za polovic než je 170k, ale tohle je tvoje věc já sem k tomu chtěl říct jen názor a víc se k tomu vyjadřovat nebudubenga píše:mě by nikde nevzaly toje ten problém .to auto potřebuju mít spolehlivý autí abych moch jezdit kam chci a né žádnej střephomer01 píše:tak si najdi jinou prácibenga píše:jo kdybys měl ten plat co mám já tak bys asi brečel kamarádea nekupuj si auta za 170 k
![]()
![]()
chápeš
njn, nevim proc se nekdo nezeptal, precijen je to zcela normalni informace.AdieuD píše:to je dobra otazkagismo píše:ale jinak sem koukal, tak ste se tu docela rozepsali.
Berry: za kolik si toho rencka prodaval na ty ND?
BENGA: prosimte, nekritizuj zadny auto, protoze tvoje nazory se meni casteji nez nalada tehotny zenskynejdriv golf super, pak golf mrdka, pak ticis aut, cos mel/nemel a pak rencek super, rencek mrdka...
A ja chci koupit auto cenou pres 600 tisichomer01 píše:já ti rozumím že chceš spolehlivý auto, ale na druhou stranu bych si nekoupil nic na co nemám a už vůbec ne auto, a spolehlivý auto seženeš i za polovic než je 170k, ale tohle je tvoje věc já sem k tomu chtěl říct jen názor a víc se k tomu vyjadřovat nebudu