Praha 6
Re: Praha 6
lidi vy to tady moc řešíte,mě by teď stačilo auto tak za 50K 

já bych klidně vzal
http://www.old-timers.cz/index.php?opti ... 42&lang=cs
http://www.old-timers.cz/index.php?opti ... 42&lang=cs
- benga
- Kontaktovat uživatele:
víš co to je jako ty tys měl pěknou modrou feldu dals jí pryč a koupil auto se kterým seš zpokojenej né...............homer01 píše:já ti rozumím že chceš spolehlivý auto, ale na druhou stranu bych si nekoupil nic na co nemám a už vůbec ne auto, a spolehlivý auto seženeš i za polovic než je 170k, ale tohle je tvoje věc já sem k tomu chtěl říct jen názor a víc se k tomu vyjadřovat nebudubenga píše:mě by nikde nevzaly toje ten problém .to auto potřebuju mít spolehlivý autí abych moch jezdit kam chci a né žádnej střephomer01 píše: tak si najdi jinou prácia nekupuj si auta za 170 k
![]()
![]()
chápeš
Audi A4 Cabrio 2.5Tdi 120kw +Drift car BMW E36 Compact 

- benga
- Kontaktovat uživatele:
hele kámo doufám že nekupuješ zas stříbrný šíro co pač ojednom co je naprodej vímlefi píše:lidi vy to tady moc řešíte,mě by teď stačilo auto tak za 50K

jistě že zas kupuju Sciro.bezkonkurenční auto.(na svůj věk)benga píše:hele kámo doufám že nekupuješ zas stříbrný šíro co pač ojednom co je naprodej vímlefi píše:lidi vy to tady moc řešíte,mě by teď stačilo auto tak za 50K
souhlasímlefi píše:jistě že zas kupuju Sciro.bezkonkurenční auto.(na svůj věk)benga píše:hele kámo doufám že nekupuješ zas stříbrný šíro co pač ojednom co je naprodej vímlefi píše:lidi vy to tady moc řešíte,mě by teď stačilo auto tak za 50K

Dik
pro člověka kterej nepotřebuje prostor,a chce si užít sportovní jízdu tak je to ideál.Za ty prachy 

- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
jj stejně lefiho si už neumim představit v ničem jinym než v sciiiru se staženejma oknama a subem za oknem,kterej je slyšet i do kolemjedoucích authomer01 píše:souhlasímlefi píše:jistě že zas kupuju Sciro.bezkonkurenční auto.(na svůj věk)benga píše:hele kámo doufám že nekupuješ zas stříbrný šíro co pač ojednom co je naprodej vím

sw20
-
- Kontaktovat uživatele:
tak treba ja prostor muzu, ale me je velky kazdy autolefi píše:Dikpro člověka kterej nepotřebuje prostor,a chce si užít sportovní jízdu tak je to ideál.Za ty prachy

Ja zas miluju ty stary hranaty auta... Je to proste bomba

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
ja mam taky rad vice mista, treba do takovyho clia se nevejdu, heheAdieuD píše:tak treba ja prostor muzu, ale me je velky kazdy autolefi píše:Dikpro člověka kterej nepotřebuje prostor,a chce si užít sportovní jízdu tak je to ideál.Za ty prachy
![]()
Ja zas miluju ty stary hranaty auta... Je to proste bombaa kdyz cloveka to bavi, za par supu to koupi, par tisic to spolkne jako malinu a je to

- gismo
- Kontaktovat uživatele:
2 Lukas: tak drzim palce.
Co se tyce velkych aut, souhlas. Co se tyce hranatosti, ee. Ja radsi oblejsi tvary na aute. Takze kdyz to tak shrunu octavka pro me is tha best
Co se tyce velkych aut, souhlas. Co se tyce hranatosti, ee. Ja radsi oblejsi tvary na aute. Takze kdyz to tak shrunu octavka pro me is tha best

-
- Kontaktovat uživatele:
no v sciiru moc prostor neni podle melefi píše:Dikpro člověka kterej nepotřebuje prostor,a chce si užít sportovní jízdu tak je to ideál.Za ty prachy

Maly,pěkně hranaty,ale za to zahlazený(teď co si tom myslet,co???:))
provocation píše:no v sciiru moc prostor neni podle melefi píše:Dikpro člověka kterej nepotřebuje prostor,a chce si užít sportovní jízdu tak je to ideál.Za ty prachy
minimalne na hlavu ne,,,sem se tam nevesel
a to nejsem velkej

- benga
- Kontaktovat uživatele:
jojo taky souhlasím šíro je sportáčeklefi píše:Dikpro člověka kterej nepotřebuje prostor,a chce si užít sportovní jízdu tak je to ideál.Za ty prachy

-
- Kontaktovat uživatele:
moderni auta jsou nafoukle bubliny.. proste jsou takova common, hlavne VW gruppe... Ale zacina se vracet moda ostrych liniigismo píše:2 Lukas: tak drzim palce.

A oktavka rozhodne neni velka. Ja jsem malej clovek, ve velkym aute se ztratim, ale oktafka je jen zvenku nafouknuta a dal nic.
Ale zase kdyz se koukam na beztvare oktafky a fobie a podivam se na nove rommstery a fabie, furt se mi ta starsi auta libi vic. Skoda, ze fabka nejni 3dverko.
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Ježiš už teď je hnusná jak prdel,ještě aby jí přidělili jen 3dveře.Do zadu napíšou 1,2HTP jakože sporťák jeah...AdieuD píše:moderni auta jsou nafoukle bubliny.. proste jsou takova common, hlavne VW gruppe... Ale zacina se vracet moda ostrych liniigismo píše:2 Lukas: tak drzim palce.
A oktavka rozhodne neni velka. Ja jsem malej clovek, ve velkym aute se ztratim, ale oktafka je jen zvenku nafouknuta a dal nic.
Ale zase kdyz se koukam na beztvare oktafky a fobie a podivam se na nove rommstery a fabie, furt se mi ta starsi auta libi vic. Skoda, ze fabka nejni 3dverko.

-
- Kontaktovat uživatele:
Vzdyt shade dela sportaky neee? Neznas RS?lefi píše: Ježiš už teď je hnusná jak prdel,ještě aby jí přidělili jen 3dveře.Do zadu napíšou 1,2HTP jakože sporťák jeah...

Videla jsem nejaky VTcko a 3 dvere ji slusej

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Hele my máme jednu doma a prostě to auto je hnusny,sem tam se někdo najde že ji udělá fakt pěkně viz.Lukas Fabie,ale je jich minimálně,a hlavně pořad to bude ten samej Shit 

-
- Kontaktovat uživatele:
Me o tom povidej, muj otec si koupil pred 2 rokama 1.2htplefi píše:Hele my máme jednu doma a prostě to auto je hnusny,sem tam se někdo najde že ji udělá fakt pěkně viz.Lukas Fabie,ale je jich minimálně,a hlavně pořad to bude ten samej Shit

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
to mi povidej a ta vybava taky
jen s tema penezma je to uz horsi
ale za luxus se plati
je to TDI 81kW, do provozu 10/2002, najeto 67, vybava aut. klima, loketka, pal pc, tempomat, abs, vse v el, 4 airbagy, destovej senzor atd
tady je vic fotek a este nejaky info
http://seat-klub.cz/forum//viewtopic.php?p=65322#65322

je to TDI 81kW, do provozu 10/2002, najeto 67, vybava aut. klima, loketka, pal pc, tempomat, abs, vse v el, 4 airbagy, destovej senzor atd

hmm řek bych skoro plná palbaprovocation píše:to mi povidej a ta vybava takyjen s tema penezma je to uz horsi
ale za luxus se plati

na fotky se nedostanu nejsem tem registrovanej

- gismo
- Kontaktovat uživatele:
No myslim, ze by ses v octavce ztratila. Co se tyce prostoru v interieru, tam je na tom lepe OII. Jinak sportovni vozy z Skoda Auto, do dlouhe doby mela skodovka sportaky zakazano vyrabet, snad se to joysterem zmeni. Jinak Fabia, roomster -> hnusAdieuD píše:moderni auta jsou nafoukle bubliny.. proste jsou takova common, hlavne VW gruppe... Ale zacina se vracet moda ostrych liniigismo píše:2 Lukas: tak drzim palce.

-
- Kontaktovat uživatele:
nj vlastnehomer01 píše:hmm řek bych skoro plná palbaprovocation píše:to mi povidej a ta vybava takyjen s tema penezma je to uz horsi
ale za luxus se plati
http://seat-klub.cz/forum//viewtopic.php?p=65322#65322![]()
na fotky se nedostanu nejsem tem registrovanej

a k plny chybi jen kuze, vyhrivany a el. stavitelny sedacky, stabilizace ESP a to je myslim vsechno