gizmo tak konecne vidim ten tvuj flock... vypada to dobre.. jen ta sediva mi prijde zbytecne tmava. Mohl si se odvazat

Do milovic na 99,9% dojeduAdieuD píše:cafte kluci..
gizmo tak konecne vidim ten tvuj flock... vypada to dobre.. jen ta sediva mi prijde zbytecne tmava. Mohl si se odvazatDoufam, ze s tim dojedes do milovic, chci si to okouknout
tak doufam, ze to uvidim na vlastni bulvygismo píše:Do milovic na 99,9% dojeduAdieuD píše:cafte kluci..
gizmo tak konecne vidim ten tvuj flock... vypada to dobre.. jen ta sediva mi prijde zbytecne tmava. Mohl si se odvazatDoufam, ze s tim dojedes do milovic, chci si to okouknout
Co se tyce te sede, puvodne jsem chtel bilou, ale sam pan Zidlicky mi to rozmluvil, pak i sam sem si rekl, ze tohle bude dobrej kompromis. Jelikoz pri flockovani tapecu by to mohl zpusobit poskozeni bile ci cerne druhou barvou. Navic bilej flock se spatne udrzuje, jakmile se zaspini, tak to z toho jde velmi spatne dolu. Tohle barva mi docela vyhovujeNa fotkach je ta seda trosku tmavsi
vim vim, thxHensel píše:psal jsem na skodahome---velice povedené
V kliduschade.fan píše:a nepřipadáš si při tom divně???Lucky píše:Příspěvěk za všechny prachy čečeLukash píše:nůůůůůůůůůůůůda celej tenhle teplej den je tu nůůůůůůůůůůůůůůůůdano nevadí já se jdu
![]()
Jinak mi děláš radost..parkuješ dost na Tescu,takže vždy,když jdu kolem tak se pokloním
![]()
co prosim?Trochu?schade.fan píše:jéééé tak si trochu odpliv no,vy naděláte![]()