Ona i ta původní barva vypadá dost jinač když se fukne znova já se lek co mi to nastříkali na Kadetta když jsem došel do lakovny.... a bomba
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
pěkná práce ale bude ta plechařina z kelly dobrá?? není to nějaký čínský plech? Neptal ses náhodou v Oplu na orig. prahy? abys tam měl i ty cvočky na přichytky prahových krytů.. když už si na tom takhle dáváš záležet
Lukin: Všechny díly co jsem kupoval by měly být od firmy Klokkerholm což jsou Němci..... Takže snad to něco vydrží. V opelu jsem se radši neptal po předešlých zkušenostech .... Byla by to zase darda jako prase, teda pokud by to byli schopni vůbec dodat.... Jinak stále se mi nedaří sehnat Coscast hlavu, ale zase se aspon střádají zlatáky na lak.
Opel Kadett GSi C20XE 1989 R.I.P Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion) Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Opel Calibra Turbo 4x4 1993
Jak se do toho jednou řízne vlevo vpředu tak se skončí až vpravo vzadu klasika....
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Tak trošku se zase pokročilo sice jen trošku, ale přece ..... Pravá kapsa po zákroku flexy a Cočka .... Coscast hlavu chci na ten druhý motor který mi leží v garáži chtěl bych jej až bude čas a mince zgenerálkovat Motor dostal pod stromeček dárek, kterej snad vyzkouší už na jaře.
Přílohy
Made in italy.... snad umí nejen těstoviny :D
Opel Kadett GSi C20XE 1989 R.I.P Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion) Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Jo DeLLorto dělaj karburátory.... ale dát na moje Xe karbce tak by to sežralo i krávy kolem cesty plus by to musel ještě seřídit nějakej motorkář..... Takže karbce to nebudou .... uvidím na jaře jak se to bude jevit..... Jakmile dorazí auto z vyvářky tak musím vydělat motor nalisovat strongflexy a když budu mít sundané nápravy tak fouknout spodek Chosse tady říkal že prý Gravitex nebo tak nějak že prej Body nic moc ..... Má někdo nějakej jinej tip ?
zeptej se Angličáka odsud, ten se v tomhle bude orientovat....
A jinak vy jste všichni pozadu, já vím co to je za dáreček, páč mi to Kuba prozradil
on mi to řekl až to nabral.... ale ty mu stejně odborně řekneš, že to je na hovno, protože to nemáš ty tak to je fuk...
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up