Pan Rusmich že by?Koudy23 píše:jj, tak ona to sem vozí jenom jedna firma (pokud vim) a na dodávku se čeká asi 14 dní ... takže to odpovídá

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Pan Rusmich že by?Koudy23 píše:jj, tak ona to sem vozí jenom jedna firma (pokud vim) a na dodávku se čeká asi 14 dní ... takže to odpovídá
jj, přesně tak ... dá se to sem dostat i jinak (vim o nějakejch možnostech), ale trvalo by to dýl, bylo by to dražší a ještě na zálohu. Takže to mi připomíná úryvek z filmu Sněženky a machři - "Pojedeme zkratkou, je to sice delší .. zato horší cesta"Kane13 píše:Pan Rusmich že by?Koudy23 píše:jj, tak ona to sem vozí jenom jedna firma (pokud vim) a na dodávku se čeká asi 14 dní ... takže to odpovídá)
fotka zkresluje .. ale oni krásně navazujou na linku plechu na dveřích .. naživo se ti to bude líbit ještě víc .. nebo na lepší fotcemaRkusVT píše:Prahy se mi libinejsou tak clean jako zbytek, ale nevypada to zle.
tak jdem kojit dál ... připletla se mi do cesta brusná pasta ... jak se to povedlo můžete vidět třeba dole u té zelené nálepky ... ale ještě to neni uplně ono .. možná to ještě jednou přejeduFresch píše:Jednou fotkou nikoho neukojíš !
Koudy23 píše:jj, přesně tak ... dá se to sem dostat i jinak (vim o nějakejch možnostech), ale trvalo by to dýl, bylo by to dražší a ještě na zálohu. Takže to mi připomíná úryvek z filmu Sněženky a machři - "Pojedeme zkratkou, je to sice delší .. zato horší cesta"Kane13 píše:Pan Rusmich že by?Koudy23 píše:jj, tak ona to sem vozí jenom jedna firma (pokud vim) a na dodávku se čeká asi 14 dní ... takže to odpovídá)
![]()
![]()
tak po pár hodinách s hlavou u vrtačky ti trošku píská v uších nomaRkusVT píše:Chromen tyčkenJa dneska videl live jak se lesti kola a teda mazec... ta rozpera bude taky asi mazec co ?
ono to tak nějak chromovaný je ... tak jsem si dovolil jeden díl neupravovatm.artty píše:Já bych rádio láknul na bílo a tlačítka nechal pochromovat, co?